Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak, ani w pierwszym okienku. Ani nawet po zamknięciu nie mam możliwości nawet wyboru opcji wypożyczenia w menu transferów. Jako cel transferowy też moge dodać zawodnika tylko jako 'transfer'. A koniecznie musze wypożyczyć def. pomocnika :D Ma ktoś podobny problem?

kamiltd87 Partyzant

01.02.2013 21:45    #5582     Sufler - Edytor - Edytor do wersji 13.2.2
[quote="kusy9"]Witam też mam problem z edytorem jedak inny jak kolega ja nawet nie mogę włączyć edytora. Mam kupionego fm na steam i pobranego edytora po próbie włączenia edytora mam takie błędy

[/quote]

Igorekt95 Partyzant

01.02.2013 17:03    #5583     Sufler - Inne - Problem z importowaniem
Siemka
Pobrałem taktykę i chciałem jej użyć, ale niestety gdy próbuję importować to nie wyszukuje mi pliku. Pusto wszędzie ;/ Jak to się robi ?
Oczywiście wrzuciłem do folderu D:\GRY\FM 11\data\tactics

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

to jest jakis problem w stworzeniu wlasnej taktyki? Nie rozsmieszajcie mnie:)
EOT!

Igorekt95 Partyzant

01.02.2013 15:05    #5585     Football Manager - Świat taktyki - TAKTYKA
Siemka
Mam pewien problem. Prowadzę Alfreton Town. Po 5 meczach jestem 3 w tabeli (3 zwycięstwa, remis i porażka). 3 wygrane odniosłem oczywiście u siebie, zdobywając max. 2 gole przewagi. Porażkę oraz remis zaliczyłem na wyjeździe, gdzie dostałem ostro do tyłu.
I tu właśnie pojawia się mój problem. Zakupiłem zupełnie nowych piłkarzy, którzy od razu trafili do pierwszego składu. W wyjściowej 11 pozostało tylko 2 graczy, którzy byli odkąd objąłem posadę trenera w klubie. Postanowiłem trochę sprawdzić kilka ustawień w meczu z o wiele gorszym przeciwnikiem. Gram na wyjeździe. Po kilku meczach z tym klubem (ciągłe wczytywanie po meczu, nie zważając na wynik) postanowiłem, że taktyka 4-4-2 będzie najlepsza.
Oczywiście skoro gram ze słabszym przeciwnikiem moja taktyka to ofensywna. Gdy miałem ustawioną filozofię b.sztywną dostałem 2 bramkami. Sztywna 1 w tył. Zrównoważona 1-3. Na płynnej po 1 połowie wygrywałem 2:0, ale niestety ostateczny wynik to 5:2 !!!
Moim piłkarze mają 100% kondycji oraz znakomite nastroje. I tu jest moje pytanie. Co jest nie tak? Czemu nie mogę wygrać z o wiele słabszym przeciwnikiem? Co powinienem zrobić?
Pomóżcie

bartibis Partyzant

31.01.2013 23:17    #5586     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chętnie zagram przez sieć w FM-a 13(oryginał). Jestem otwarty na propozycje w każdej lidze. Jedynym problemem jest to, że nie mogę hostować w wyniku problemów z portami.

witja Partyzant

Panowie, gram Newcastle i nie moge wykonywać transferów na zasadzie wypożyczeń. Ktoś wie czemu?

Efi Partyzant

31.01.2013 21:41    #5588     Sufler - Porady do gry - problem z oryginałem
witam
chciałbym się dowiedzieć, czy fm 2013 można zainstalować na dwóch komputerach? Otóż miałem zainstalowaną grę na moim starym kompie, ale mi padł tzn. popsuła się płyta główna. Czy jest możliwość, abym zainstalował fm'a na drugim kompie? CD-key oczywiście posiadam. pozdrawiam i liczę na pomoc.
Efi

katalonczyk7 Partyzant

Witam! Szukam.. szukam.. i nie moge znależć nigdzie pomocy.. Mianowicie mam problem.. Fm12 wylacza mi sie gdy gra dochodzi do rozmowy motywacyjnej.. Wyskakuje bład : "not well-formed (invalid token) at line 1 of floating_basic_match_stats_state_changed.xml

Dodam ze gre mam zainstalowana na dwoch laptopach i dziala normalnie (Win7 i Vista) natomiast ten blad wyskakuje mi na stacjonarnym (XP)

Z gory dziekuje za pomoc.. Jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem to bede wdzieczny :)

Szemek Ekspert

31.01.2013 19:34    #5590     Sufler - Porady do gry - Crush dump FM 2013
Tu jest temat na takie sprawy. Zamykam.

http://www.cmrev(...)#p191171
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.