Ok, awansowałam do pierwszej ligi i pierwsze 7 meczy wygrałam. Tylko nie zapisałam, i znowu były wygrane, i raptownie miałam jakby przegrzanie laptopa. I muszę grać od nowa i ten sam problem, zawodnicy nie grają tak jak wcześniej. Gdzie cały czas była nasza przewaga, a teraz to my jesteśmy ciągle atakowani. A jak już dochodzi do sytuacji strzeleckiej to nawet z bliska napastnicy nie mogą strzelić, jest szybkie wybicie na środek zawodnicy pola stoją, piłka koło nich i zero reakcji... więc przechwyt i 3 na bramkarza, byle jaki strzał i zawsze bramkę mają.
Wkurzające jest partaczenie sytuacji bramkowych, jest ich mniej ale co z tego jak żadna nie jest wykorzystana, nawet z rożnych bramka nie pada.
Szukałam gdzie zapisuje się autosave, czyli po moim zapisie reszta rozgrywki, ale ponoć nie można go odzyskać.
W FM grałam dawno w wersje stare najdłużej 2003 do 2006, a teraz za sprawą chrześniaka który chciał FM12 gram też
Jednak tamte były lepsze bo słaby klub mógł brać jakieś kredyciki
i przez to się wzmacniać. A teraz gram z 0 budżetem na transfery i nie mogę droższych graczy zatrudniać, bo zarząd zablokował limit na płace. Generalnie przy Ajaxie to moje miesięczne wydatki to ich 1/10 z tygodnia
Wkurzające jest partaczenie sytuacji bramkowych, jest ich mniej ale co z tego jak żadna nie jest wykorzystana, nawet z rożnych bramka nie pada.
Szukałam gdzie zapisuje się autosave, czyli po moim zapisie reszta rozgrywki, ale ponoć nie można go odzyskać.
W FM grałam dawno w wersje stare najdłużej 2003 do 2006, a teraz za sprawą chrześniaka który chciał FM12 gram też
Jednak tamte były lepsze bo słaby klub mógł brać jakieś kredyciki
i przez to się wzmacniać. A teraz gram z 0 budżetem na transfery i nie mogę droższych graczy zatrudniać, bo zarząd zablokował limit na płace. Generalnie przy Ajaxie to moje miesięczne wydatki to ich 1/10 z tygodnia

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty