Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Puchacz293 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.02.2013 15:09    #5521     Sufler - Inne - FM 13 problem z treningem
Chodzi o treng jestem w srodku sezoun AFC. Gdy ustalam treming np. wysoki i priorytet defensywa na ten tydzien po kliknieciu kontynuuj zmienia sie na wczesniejsze czyli zrownowazone i baredzo niskie oraz odznacza dzien przerwy przed meczem ;/ czemu tak jest ?
Jak na to poradzic ?

Creyzool Partyzant

Witam forumowicze ;) . Mam problem. Gdy włączam FM 2013 Wyskakuje mi XML Parsing Error (invalid token) at line 1 of window1.xml. Gra się włącza lecz gdy chcę wczytać grę wyskakuje mi okienko z napisem : Zapisana gra nie została wczytana. (Mimo że Rano zagrałem jeszcze jeden meczyk.) Dobra, wchodze w drugi zapis , gra się wczytuje, ale gdy się już czyta wyskakuje ;
XML Parsing Error
not well-formed(invalid token) at line 1 of Profile 0.xml
(itd. jest tego bardzo dużo)

Głupie jest to, ze jeszcze rano mogłem grać, a popołudniu już mi error wyskakuje. Nie wiem co jest grane, o co chodzi. Narazie nic nie chce reinstalować, kombinować, gdyż lepiej, wole się WAS zapytać i się dowiedzieć :) . Z góry Dzięki :) Pozdrawiam ;]

Ps. Mam windowsa 7(jeśli miało by to jakiekolwiek znaczenie)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Zainstalowałeś DirectX 9 z płyty FM 2011???
Bo z tego co widzę to problem jest z DirectX 9 a nie z ręcznym kopiowaniem pliku "D3DX9_41.dll" ,ponieważ Windows 8 nie ma DirectaX 9 i trzeba go zainstalować...Pozdrawiam

radooo Partyzant

Witam,mam problem z odpaleniem FM 2011 w windows 8,zaintalowałem gre,ustawilem zgodność z windows xp,nastepnie skopiowałem plik D3DX9_41.dll zarówno do windowsa system 32 jak również do FM 2011 i nadal nie mogę odpalić gierki...wciskam na ikonke,przez sekundę cos jakby załapywalo i nic się nie dzieje...zadnej informacji nic nie mam...miał już ktoś taki problem?moze jakies porady co z tym zrobić?pozdrawiam

zakiii Partyzant

Ja mam dokładnie ten sam problem, ale za nic nie wiem o co chodzi :/

mmm Młody aktywista

13.02.2013 05:52    #5526     Sufler - Inne - Odblokuj: brak zezwoleń na pracę
może problem leży gdzie indziej? opcje te działają tylko w trybie classic a może ty próbujesz w normalnym trybie?

robotnik Partyzant

12.02.2013 21:28    #5527     Sufler - Inne - Odblokuj: brak zezwoleń na pracę
Wykupiłem "brak zezwoleń na pracę" i też mam problem że nie wiem jak to aktywować (podczas trwające rozgrywki, jak i nowej dalej nie mogę kontraktować zawodników spoza Eu).
Zauważyłem jedank w FM-owym sklepie, taki aneks przy pozycji Brak zezwoleń na prace: "Odblokujesz tę opcję automatycznie , jeśli wykażesz zapał i zaangażowanie przy rozwoju wychowanków" . Myślałem że przy wykupie tej opcji, ten wymóg jest znoszony z automatu, nie trzeba robić żadnych zadań. Stąd moje pytanie jak mam wykazać zapał i zaangażowanie przy rozwoju wychowanków (może to być różnie interpretowane) i ile czasu na to potrzebuję.
Zaznaczam że jestem zdesperowany i bardzo proszę o pomoc.

misiek993 Partyzant

Czołem! Mam bardzo niepokojący problem w FM 12, gram z dodatkiem umożliwiającym grę w niższych ligach angielskich. Chodzi o to, że objąłem zespół w najniższej możliwej lidze, obecnie występuję w lidze Blue Square Bet South(najniższa możliwa bez dodatków). Wszystko było w porządku, na frekwencję nie narzekałem, była normalna jak na poziomy rozgrywek i renomę klubu. Ta wraz z wynikami wzrastała. Do czasu. W rozgrywkach BSS biję kolejne negatywne rekordy we frekwencji meczowej, pierwszy mecz u siebie: 19 osób, drugi 16 a w trzecim już tylko 14 osób było na trybunach! Toż to mniej niż w polskiej B-Klasie. Co jest grane, co robić?

wislak_91 Partyzant

12.02.2013 17:22    #5529     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wyjazdy na tournee
Witam. Gram Wisłą Kraków i mam aktualnie sezon 2018/19. Od początku kariery przy planowaniu sparingów i wyborze opcji Tournee - mam tylko dwie możliwości... Słowacja lub Węgry, przy czym wyjazdu do Węgier za każdym razem odmawia zarząd, swoją decyzję tłumacząc zbyt daleką podróżą. Co muszę zrobić, aby móc wyjeżdżać z zespołem na zgrupowania do Turcji czy Hiszpanii? A może po prostu są dwie opcje, czyli oddzielnie wyjeżdżam na "Zgrupowania" i oddzielnie wyjeżdżam na "Tournee"?

Dodam, że podczas tych 6 lat kariery, systematycznie grałem w LM czy LE (wychodziłem nawet z grupy). Na koncie około 30 mln euro, więc to raczej nie jest problemem.

Czekam na pomoc! :)

wks20 Partyzant

12.02.2013 16:21    #5530     Football Manager - Kącik graficzny - Print screen z gry
Witam!
Już dłuuugi czas czytam wasze manifesty , przeglądam galerie itd i w końcu postanowiłem dodać coś swojego
I tu pojawił się problem....
Próbując zrobić print screena za każdym razem zamiast zdjęcia z gry pojawia się zdjęcia pulpitu :(
Jak nie uznacie mnie za pustaka :P to liczę na Waszą pomoc
Z góry dzięki :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution