[quote="sxz69"]Jak zawodnik jest zainteresowany przejściem do Twojego klubu to nie wiem w czym problem. Po podpisaniu nowego kontraktu z obecnym klubem wiadomo, że nie chce w takim wypadku przechodzić od razu gdzie indziej. Wystarczy odczekać kilka miesięcy i jego chęci wrócą. Kładziemy wtedy kasę na stół i kupujemy. Proste.[/quote]
No właśnie, tylko zależy jakie pieniądze? Bo go za małe pieniądze nie sprzedadzą a mi szkoda wykładać 40-50 milionów
Chce zawodnika podjudzić żeby sam chciał odejść( nie zadowolony, wystawiony na sprzedasz na własne życzenie ) już paru tak kupiłem: Neymar 20mln warty był 23mln, Hazard 54mln warty byl 49mln Ademilson z Sao Paulo 31.5 warty był 33mln.
Z Hazardem było tak ze wyraziłem zainteresowanie on był zadowolony , ale ze chelsea zajęła 8 miejsce nie premiowane grą w pucharach to zechciał odejść.
No właśnie, tylko zależy jakie pieniądze? Bo go za małe pieniądze nie sprzedadzą a mi szkoda wykładać 40-50 milionówChce zawodnika podjudzić żeby sam chciał odejść( nie zadowolony, wystawiony na sprzedasz na własne życzenie ) już paru tak kupiłem: Neymar 20mln warty był 23mln, Hazard 54mln warty byl 49mln Ademilson z Sao Paulo 31.5 warty był 33mln.
Z Hazardem było tak ze wyraziłem zainteresowanie on był zadowolony , ale ze chelsea zajęła 8 miejsce nie premiowane grą w pucharach to zechciał odejść.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty