Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

xTrampekx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="sxz69"]Jak zawodnik jest zainteresowany przejściem do Twojego klubu to nie wiem w czym problem. Po podpisaniu nowego kontraktu z obecnym klubem wiadomo, że nie chce w takim wypadku przechodzić od razu gdzie indziej. Wystarczy odczekać kilka miesięcy i jego chęci wrócą. Kładziemy wtedy kasę na stół i kupujemy. Proste.[/quote]
:) No właśnie, tylko zależy jakie pieniądze? Bo go za małe pieniądze nie sprzedadzą a mi szkoda wykładać 40-50 milionów
Chce zawodnika podjudzić żeby sam chciał odejść( nie zadowolony, wystawiony na sprzedasz na własne życzenie ) już paru tak kupiłem: Neymar 20mln warty był 23mln, Hazard 54mln warty byl 49mln Ademilson z Sao Paulo 31.5 warty był 33mln.
Z Hazardem było tak ze wyraziłem zainteresowanie on był zadowolony , ale ze chelsea zajęła 8 miejsce nie premiowane grą w pucharach to zechciał odejść.

kamilm Partyzant

Panowie nie mogę ustawić taktyki do zespołów naszej rodzimej ekstraklasy, radze sobie z lepszymi zespołami, i tymi bardzo słabymi, jeżeli chodzi o nasz ekstraklasę to w Legi daję radę, ale mam problem z ustawieniem taktyki do innego zespołu z naszej ligi czy to pierwszej czy ekstraklasy oprócz legi, cały czas asytent mi pisze, że mimo iż wygrywamy nie potrafie UTRZYMYWAĆ się przy piłcę, a to dla mnie najważniejsze, jak ustawiacie suwaki dla takich zespołów, i całą reszte taktyki, co z pressingiem, stylem, filozofią, podaniami, taktyka itd? Pomózcie pilne !

sxz69 Młody aktywista

Jak zawodnik jest zainteresowany przejściem do Twojego klubu to nie wiem w czym problem. Po podpisaniu nowego kontraktu z obecnym klubem wiadomo, że nie chce w takim wypadku przechodzić od razu gdzie indziej. Wystarczy odczekać kilka miesięcy i jego chęci wrócą. Kładziemy wtedy kasę na stół i kupujemy. Proste.

Kemawir Partyzant

Mam ten sam problem :/.

Gasparus Partyzant

Witam. Otóż zauważyłem pewną dziwną rzecz. Nie wiem na ile to jest błąd... albo po prostu tak już jest i o czymś nie wiem.
Otóż chodzi o to, że gdy rozpoczynam nową karierę i jest tam na samym początku pole "Wybierz bazę danych". Gdy rozwinę listę znajduje się tam tylko pozycja "Domyślna", a niżej Wersja "13.0.0", a z tego co się orientuję to teraz jest patch 13.2.3? Gdzie leży problem? Czyżby coś w folderach od FM'a się poprzestawiało ? Czy raczej coś ze steamem? Bo niby zaktualizował mi się dziś FM ale... nadal wyświetlana jest wersja 13.0.0. W poprzednich FM'ach po rozwinięciu listy widniały pozycje z kolejnymi oficjalnymi patchami. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Z góry dziękuję za pomoc. Czekam na odp. w mojej sprawie. ;-)

sebaraul Partyzant

15.02.2013 15:59    #5506     Serwis - Uwagi i propozycje - Linki w manifestach
Mam problem, bardzo łatwy do rozwiązania.
Mianowicie, nie wiem jak ustawić link w manifeście by wyświetlał się pod inną nazwą, np. chcę by link google.com wyświetlał się w manifeście pod nazwą POMOC.
Próowałem na kilka znanych mi sposobów i nie wyszło, próbowałem na kilka nowych dla mnie sposobów... nie wyszło.
Więc, jak?
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

szczepek Młody aktywista

15.02.2013 15:52    #5507     Sufler - Inne - Problem ze skórką Flexion FM08
Siemacie ! Mam pewien problem ze skórką do FM 08, mianowicie jak widać na załączonym obrazku, nie widzę za co odpowiada dany atrybut, ani jaka jest wartość. Powiedzcie, jak mogę zmienić to, by stało się to widoczne ?

http://www.fotos(...)02e.html

mateuszek77 Partyzant

15.02.2013 14:12    #5508     Sufler - Porady do gry - Sytuacje: kluczowe
No powinny się pokazywać nie tylko same akcje "bramkowe", ale nawet rajdy czy rożne. Dziwne. Później i ja pokombinuję u siebie - może uda mi się dociec natury problemu :)

m.gogi Partyzant

15.02.2013 13:54    #5509     Sufler - Inne - proszę o pomoc
witam mam orginalnego football manager 2013 a mój problem polega na tym że kupiłem 4 bramkarza bo podstawowy jest kontuzjowany. gram realem i jak zrobić żeby zarejestrować 4 bramkarzy da się tylko 3 proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

15.02.2013 10:48    #5510     Sufler - Inne - FM 13 Kilka pytań
1. Nie wiem ale mam zaznaczone program bo na wsparciu graficznym mialem problemy(pewnie zwiazane z moja zintegrowana karta graficzna)
2. Co to za mega pack i czy tam nie bylo podane co i jak masz zrobic?
3. latek -wg tego co bylo napisane w biezacym patchu - juz nie bedzie.
4. Skad masz, wszystko dobrze powklejales?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.