Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wislak_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2013 13:40    #5471     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wyjazdy na tournee
A nie wiesz od czego to może zależeć? Pamiętam, że na początku kariery miałem automatycznie zaplanowane zgrupowanie. Później już z czymś takim się nie spotkałem. Może to zależeć od tego, kto w klubie odpowiada za organizację sparingów? Ja mam ustawione, że właśnie asystent, ale i on rzadko wywiązuje się ze swoich obowiązków. Np. przed meczami w pucharach na wiosnę, gdybym sam nie ustawił sparingów, to przystąpiłbym do tych meczy "na żywca" zaraz po przerwie zimowej. Sam ustawiam te sparingi...

Zamierzam sam sprawdzić tę kwestię i ustawię planowanie sparingów jako własne zadanie. Problem w tym, że mam właśnie środek sezonu i na odpowiedź muszę sobie jeszcze chwilę poczekać (jakieś 2 dni) :)

Rozi Partyzant

Witam, mam taki problem w moim FMie: właśnie zacząłem grać 4 sezon w lidze polskiej, pod koniec 3 sezonu i na początku 4 gra zaczynała się ścinać i wolno się wczytywała a teraz podczas wczytywania gry komputer się zacina i trzeba go resetować bo nic nie da się zrobić. To nie jest pierwszy taki problem bo wcześniej jak grałem to też w 4 albo 5 sezonie się tak stało. Nie mam dużo lig bo chyba tylko 6.
Komputer też do najgorszych nie należy. Procesor dwurdzeniowy Pentium Dual Core 2,7 GHz, 3GB RAM, Karta graficzna: Nvidia Gforce 9500GT 1 GB, Windows 7 x64.
Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem i wie jak go rozwiązać? Z góry dziękuję z pomoc.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

18.02.2013 11:25    #5473     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="sebaraul"]Problemem jest jedna rzecz.
Co będzie z Polonią jak jego nie będzie? Zresztą ja mieszkam trochę daleko od W-wy... też na Śląsku, więc wiesz :P
Po odejściu JW i przy pomyśle przeniesienia Polonii do Katowic pojawiły się głosy, że lepiej zrobić od podstaw klub w IV lidze niż grać na Śląsku... ale tak naprawdę w piłce teraz bez pieniędzy od bogatego prezesa (czyli Król też się nie zalicza) nie zrobisz nic... Potrzebny jest człowiek, który przejmie Polonię i to człowiek który tej kasy będzie trochę miał... taki JW tyle, że rozumiejący co powinien robić, a nie jedynie narzekający na graczy.
A wypowiedzi takich jak o tym sklepiku klubowym jeszcze nie słyszałem, więc wiesz...[/quote]

juz dawno przestalem przegladać ten temat ale szły juz takie teksty
[quote]"Godzimy, bo conajwyżej możemy zostać Don Kichotami. Ale nikt se dupy zawracać koniec końców nami nie będzie. Mnie cieszy jak 2-3 setki dzieciaków w dresach KSP śpiewa "za te 40 lat".
Może czasem trzeba się poświęcić i poniekąd zeszmacić by ktoś kiedyś mógł wciąż śpiewać tę cudowną pieśń. Może z czasem karta się odwróci i nie będzie potrzebne do tego cwaniactwo i krętactwo."
[/quote] a o sklepiku tez gdzies bylo :)

Zreszta kij w to. Mam ubaw z tego klubu. Jak byl bogaty prezes to pilkarze grali piach. Jak przyszedl golodupiec to osiagnęli chyba rekordowe jesli chodzi o runde 3 miejsce. Paradoks jakis.
Trzeba bylo isc w slady GieKSy czy Zawiszy, ktore powrocily z zadupia polskiej pilki. Zawisza juz blisko eX. W GieKSie zabraklo w odpowiednim momencie powaznego sponsora. Byl Turek, potem Irek, teraz Miasto.

A jeszcze dwa tekst mi sie przypomnialy z forum polonii: ~Lepiej zebysmy nawet przez ten rok czy 2 grali w eX niz zaczynac wszystko od nowa juz teraz. Czy też rownie zabawny tekst o tym ze ~jak spadniecie ponizej 3ligi to bedziecie jezdzili po FC Legii i wszedzie bedziecie mieli ciezko jesli chodzi o wyjazdy bo kazdy sie bedzie na was spinal.

Ten klub jest coraz blizej upadku.

sebaraul Partyzant

18.02.2013 10:36    #5474     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Problemem jest jedna rzecz.
Co będzie z Polonią jak jego nie będzie? Zresztą ja mieszkam trochę daleko od W-wy... też na Śląsku, więc wiesz :P
Po odejściu JW i przy pomyśle przeniesienia Polonii do Katowic pojawiły się głosy, że lepiej zrobić od podstaw klub w IV lidze niż grać na Śląsku... ale tak naprawdę w piłce teraz bez pieniędzy od bogatego prezesa (czyli Król też się nie zalicza) nie zrobisz nic... Potrzebny jest człowiek, który przejmie Polonię i to człowiek który tej kasy będzie trochę miał... taki JW tyle, że rozumiejący co powinien robić, a nie jedynie narzekający na graczy.
A wypowiedzi takich jak o tym sklepiku klubowym jeszcze nie słyszałem, więc wiesz...
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

18.02.2013 03:10    #5475     Sufler - Porady do gry - Planowanie treningu
Użytkownik uznał post za pomocny. WTF?

Odznacz asystenta i po problemie.

MatiasekF1 Partyzant

Mam taki problem z wybieraniem doświadczenia menadżera, za każdym razem gdy wybiorę np Amator lub zawodowiec i klikam dalej do wyboru kraju doświadczenie automatycznie zmienia mi się na "Automatyczne" niezależnie od tego co wybiorę, odinstalowałem grę i zainstalowałem ponowie, macie może jakiś pomysł?

piotrekwdz Partyzant

Mam problem z crash dumpem.Wszystko było okej gdzy po połowie sezony musze zgłosić skład wtedy gra sie wyłacza i wyskakuje crash dump.
Czy ktoś może pomóc? Gra orginalna - najnowszy patch.

koksik Partyzant

MIALEM ZAINSTALOWANA GRE MUSIALEM OD INSTALOWAC I TERAY NIE MOGE ZAINSTALOWAC DRUGI RAY BO WZSKAKUJE KOMUNIKAT ZE KLUCZ JUZ JEST ZAREJSTROWANY NA INNZM STEMIE

17.02.2013 13:48    #5479     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Mi odpisali przy problemie z nie moznościa gry przez neta(nie mogłem wybrac zadnego zespolu bo niby byl nieodpowiednio wybrany) zebym wyslal im wypis z dxdiag'a. To sa jacys idioci (szukali blędu w sprzęcie gdy pojebane jest cos z grą) ale moze Ty trafisz na kogos madrzejszego.

http://www.cmrev(...)354.html ;)

Kaczko Partyzant

Sezon przygotowawczy jest dobrze przeprowadzony, na pewno nie w tym tkwi problem. Takich dodatków nie chcę bo dla mnie to jak gra na cheatach. Wydaje mi się, że coś w grze jest nie tak jak być powinno. Tylko nie znam przyczyny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.