Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wachu196 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2013 22:26    #5461     Sufler - Problemy techniczne - XML Parsing Error
Witam,
wiem że temat był wielokrotnie publikowany jednak mój problem jest troszkę bardziej rozwinięty, ponieważ wiem że należy usunąć pliki jednak mimo iż je usunę w momence gdy wyłącze komputer błąd pojawia sie na nowo, denerwuje mnie to poniewaz co wlacze komp musial bym zaczynac gre od nowa a nie kontynuowac poprzedniej, co mam zrobic? nie piszcie ze usunac pliki bo to robie caly czas!!! dodam ze mam windowsa 7

maykee Partyzant

18.02.2013 19:59    #5462     Sufler - Porady do gry - [FM13] Problem z obrońcami
Witajcie.

Czy to normalne, że podczas jakiegokolwiek meczu obrońcy biegają przy zawodnikach przeciwnego zespołu pozwalając im na grę, czy to dośrodkowanie czy to podanie. Nie interweniują, nie próbują zabrać piłki... wkurzające.
Np. dośrodkowanie - piłka leci na 2 obrońców ale strzał oddaje przeciwnik który stoi między nimi...

Może zależeć to od taktyki, czy to ustawień indywidualnych??

FM w wersji 13.2.3, tryb Classic, Szwedzka 1 liga pn (odpowiednik naszej 2), mecz: 2D klasyczny, tylko kluczowe sytuacje.

Z góry dzięki za sugestie.

marius_09 Partyzant

18.02.2013 17:01    #5463     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rzuty rożne
hm ja też staram się grać na krótki słupek w FM2012 sprawdzało się to rewelacyjnie. W FM 2013 mam z tym problem. Tu już nawet nie chodzi o to, że nie strzelają ale ustawiam rożne na krótki słupek a oni i tak dośrodkowują piłkę gdzie chcą ale nie na krótki. Co z tym zrobić ?

marius_09 Partyzant

Witajcie

Prośba o podpowiedź bo sam już nic nie wymyślę. Gram sobie w Npower League 1 (3 poziom rozgrywek) w Anglii. Mam jednego piłkarza, któremu kończyć się będzie za chwilę kontrakt. Zarabia tam około 4k na tydzień. Chcę z nim przedłużyć umowę.........ale nie mogę. Max jaki mogę zaproponować dla kluczowego zawodnika to 1,4k. Co z tym można zrobić, nie mam przekroczonego budżetu płacowego. Brakuje mi to limitu około 4k.

Goro Partyzant

Witam, przez przypadek objąłem kontrolę nad drużynami kolegów w grze online i teraz gdy wchodzą to nie mogą ich objąć, a ja prowadzę wszystkie 3. Czy jest jakaś możliwość oprócz emerytury, abym zrezygnował z kontroli nad tymi zespołami, albo żeby oni ową kontrolę obieli?

Michellaga Partyzant

W ostatnim czasie zaczałem sie bawic tworzeniem własej skorki ale mam taki problem http:(...)vd/full/ .
Wie ktos moze jak pomniejszyc to logo?

lukrogowski Partyzant

SLuchajcie nie wiem jak moge rozwiazac ten problem. Mozecie mi pomoc w jakis sposob.

Wyskakuje cos takiego.

Program Football Manager 2013 v 13 . 2 . 3 f 350176 nieoczekiwanie zakończył pracę.

lukrogowski Partyzant

SLuchajcie nie wiem jak moge rozwiazac ten problem. Mozecie mi pomoc w jakis sposob.

Wyskakuje cos takiego.

Program Football Manager 2013 v 13 . 2 . 3 f 350176 nieoczekiwanie zakończył pracę.

lukrogowski Partyzant

Wyskakuje cos takiego.

sebaraul Partyzant

18.02.2013 13:50    #5470     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wyjazdy na tournee
E tam, po przerwie zimowej bez sparingów nie jest tak źle :P
W 10 prawie zawsze tak robiłem i wygrywałem później bez problemów :D
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.