Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2013 20:05    #5411     Football Manager - Kącik graficzny - Gra w oknie problem

Witam
Mam taki problem przy grze w oknie , nie widze niestety wszystkich atrybutów zawodnika dopiero przy zwiększeniu gry w oknie następuje widocznosc wszystkich , ale wtedy nie widze kilka dolnych linijek i przy składadaniu oferty zawodnikowi nie widze złóż ofertę .
jak ustawić to poprawnie abym widział wszystkie atrybuty ???

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
27.02.2013 17:23    #5412     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Coś mnie dziś podkusiło i zmieniłem tryb offline na online. No i teraz mam taki problem, że nie mogę uruchomić ani gry, ani steam! Już setki razy klikam na ikonkę gry oraz ikonkę steam - i nic! Ktoś wie, dlaczego tak się dzieje i co się mogło stać?

kamill11 Partyzant

byl podobny problem ale ja mam z pamiecia dzwieku chyba wyskakuje mi przy uruchamianiu gry NOT WELL-FORMED ( INVALID TOKEN ) AT LINE 1 OF SOUND CACHE MODE.XML probowalem wchodzic sciezka c/user/appdata/roaming ale u mnie nie ma w ogole w c/user/ folderu appdata i nastepnego co to jest? gry mi nie wywala ale powoduje to przesuniecie kursora myszki o pol centymetra i bardzo utrudnia granie, prosze o pomoc

strangexlove Partyzant

27.02.2013 10:44    #5414     Sufler - Porady do gry - Problem z meczem w 2d w FM 2012
Witam, nie wiem za bardzo gdzie napisać więc postanowiłem tutaj Otóż mam następujący problem, gram w FM 12 tylko i wyłącznie w trybie "kulek" , nie przepadam za 3d, od pewnego czasu podczas meczu "kulki" tracą płynność, od początku meczu do pewnego momentu wszystko działa płynnie, po chwili jednak płynność spada, wygląda to jakbym grał w lekko zwolnionym tempie, jest to problem bardzo uciążliwy, dodam że po zmianie na tryb 3d nic się nie tnie, tak samo poza meczem, wszystko gra. Komputer spełnia wymagania gry ponad normę, sterowniki najnowsze, reinstalka FMa nie pomogła, błagam niech ktoś mi pomoże, może spotkał się ktoś z podobnym problemem? Z góry dzięki za każdą pomoc.

verchi17 Partyzant

26.02.2013 20:16    #5415     Football Manager - Świat taktyki - Kreatywni pomocnicy
Okk, zmieniłem na kontrole i ograniczyłem rajdy, i jest lepiej, chętnie podają do środkowych pomocników. Ale tu zrodził się kolejny problem, bo jak ci dostaną piłkę, to wtedy oni pchają na siłę do przodu:) Może nie aż tak bardzo, tylko nie wiem co zrobic, żeby oni chętnie podawali do tyłu i utrzymywali się przy piłce. Szczególnie denerwuję to jak wygrywam, a oni zamiast spokojnie sobie pograć piłka, to lecą na siłę do przodu i najczęściej 2,3 podania i strata. To samo z obrońcami, najczęściej wymienią kilka podań między sobą, ale pchają piłkę do przodu na siłę. Często jak mogą sobie spokojnie pograć od tyłu to po kilku podaniach, naglę któregoś nachodzi ochota na wypieprzenie piłki do przodu, z resztą tak samo jak mojego bramkarza. Bez żadnego intensywniejszego presingu przeciwnika, nie ma zagrożenia, a oni muszą do przodu pchać. Mam nadzieję, że macie jakąś radę na to:)

cwks Partyzant

1 gdzie wypakowac bandy reklamowe? wklejam do moich dokumentów graphics backrounds ale nie dzialaja
2 Problem z data startowa
zaczynam save wybieram date na 10 lipca wszystko ok
nastepnie tworze profil managera wybieram klub i data to 28 czerwca
3 czy w FM 13 jest opcja sekwencji ekranów ?
4 po wybraniu klubu asystent proponuje rozegranie sparingu z rezerwami
ja sie zgadzam mecz widnieje w termninarzu jako propozycja sparingu a mimo to do niego dochodzi?
moze miec to związek z tym ze w rezerwach mam ok 8 pilkarzy?
5. Czy sa przewidziane poprawki w spolszczeniu gry denerwujace sa niektore zwroty nieprzetlumaczone?

witja Partyzant

Panowie, postanowiłem rozpocząc kariere (jeszcze raz) Newcastle. Jednak tym razem na nieco innych zasadach niż zawsze. I tu sie pojawia problem, niestety ciężko mi znaleźć zawodników z wysp brytyjskich z umiejętnościami adekwatnymi do ceny. Dlatego jeżeli macie kogoś sprawdzonego to bardzo prosze o pomoc. Do wydania w sumie powiedzmy jakieś 15-20 mln funtów.
Z góry dzieki :)

patrykst123 Partyzant

Szczerze to bardziej trafia do mnie ten problem z "ignorowaniem poleceń taktycznych".. równiez nie moge sobie z tym poradzić... To takie coś ze ustawiasz cokolwiek a oni i tak grają swoje..

franz_flash Partyzant

26.02.2013 17:06    #5419     Football Manager - Świat taktyki - Problem z taktyką.
Ja w lidze grałem Lechem 4222 (dwóch of. skrzydłowych) a w LM 41221... Problem nie w tym na jakie ustawienie się zdecydujesz a jakie polecenia dasz zawodnikom i drużynie...
P.S. Mogę podesłać na @ swoją taksę to spróbujesz...

patrykst123 Partyzant

26.02.2013 16:24    #5420     Football Manager - Świat taktyki - Problem z taktyką.
Ciesze się, ale co takiego zrobiłeś? ja już któryś raz taktykę zmieniam.. Problem o tyle dziwny, że gram od FM 2007 z licznymi sukcesami różnymi taktykami a tu nagle problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.