Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krzysiekk9595b Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
14.03.2013 16:52    #5291     Sufler - Porady do gry - zdjęcia
Witam, mam problem z grafika. Wkleilem zdj chyba wszedzie gdzie sie dalo to wkleic (sports interative) odswierzylem skorke i grafika dalej nie dziala. Nwm co jest nie tak, moze jakis problem stanowi to ze zdj sa głownie do managera 2008 ale do nowszych managerow rowniez mi chodzily te zdj np FM12. Co dziwne zdj te działaja na opcji classic a na tej zwyklej juz nie. Wolalbym zeby bylo odwrotnie bo poprostu jestem bardziej przyzwyczajony do tamtego wygladu i wgl

Tomek83 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2013 14:45    #5292     Football Manager - Revolution Update Team - 3 liga -pomocy
Problem w tym ze samej 3 ligi nie da sie sciagnac a jak zanznaczam tylko 3 lige to własnie takie cos mi wyskakuje

bondzi Partyzant

14.03.2013 12:29    #5293     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikiem
Witam, na początku zaznaczam,że chodzi o FM 2011, gram Lechem już kilka długich sezonów ( z sukcesami ) ale, mam aktualnie problem z napastnikiem. Jest newgenem, pochodzi z Brazylii, 25 lat, dobry technicznie, szybki ,wysokie atrybuty wykańczania sytuacji i opanowania. Gram 2 napastnikami, drugi jest młodym argentyńczykiem i ustawiam mu rolę- kompletny napastnik-wparcie. I radzi sobie dobrze. Jednak mam problem z tym brazylijczykiem, który jest bardzo nieskuteczny, owszem strzela bramkę na mecz, ale marnuje około 5 setek w meczu a i tak dostaje wysokie noty. Jemu ustawiłem środkowy napastnika-atak. Nawet nie mogę go zbesztać za niewykorzystane sytuacje bo ma dobre oceny. A jak skrytukuję to się obraża- bo z natury to taka gwiazdka. Jakby ktoś miał jakieś rady z góry dzieki ;)

Masiel Partyzant

14.03.2013 10:57    #5294     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Witam!

Po prawie 2 letniej przerwie mam zamaiar wrocic do Fm`a, jednak sprzet na jakim bazuje zapoatrzony jest w Windows8 czy 13`stka smiga Wam bez problemu? Ogolnie jestem zielony w informatyce a czytam ze posiadanie steam`a jest koniecznoscia.... rozumiem ze dzieki niemu pobieram aktualizacje i latki?
Czy po takiej przerwie odnajde sie w nowej grze? czy lepiej zainstalowac 2011 i pobrac aktualne sklady?

PS. Prosze o wyrozumialosc, debiutuje na tym forum ;)

Pozdrawiam

rafiki82 Partyzant

Witam wszystkich,
mam taki problem. Na starym kompie (win XP) FM 2011 śmigał bez problemu. Teraz kupiłem nowy z win 8 (Samsung 355E5C-S02PL 15,6"/E2-1800/4GB/500GB/HD7470M/W8). Po włożeniu płyty do napędu, rozpoczyna się instalacja, po czym wyskakuje:
"Błąd trybu interaktywnego.
Nie jest dostępny interaktywny tryb pracy instalatora.
Instalator nie może działać w tym trybie interfejsu użytkownika. Aby określić tryb interfejsu, użyj opcji wiersza polecenia -i, po której następuje identyfikator trybu. Prawidłowe identyfikatory trybów interfejsu użytkownika to GUI, Console i Silent".

Nic z tego nie rozumiem :) Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam!

fmaniac12412 Partyzant

14.03.2013 01:38    #5296     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć rozgrywki
Spróbuj zaktualizować poprzez STEAM FMa do najnowszej wersji gry.

Spróbuj przeinstalować DirectX'a oraz NET Frameworka.

Spróbuj: Wejdź w Panel Sterowania i opcje folderów, zaznacz w zakładce 'widok" pokazywanie ukrytych plików i folderów. Następnie przejdź do dysku na którym masz system zainstalowany. Przykład Dysk C i wtedy wejdź do Documents and Settings -> USER XXX (gdzie user xxx to nazwa użytkownika) -> dane aplikacji -> Sports Interactive -> FM13 i usuń wszystkie katalogi jakie się tam znajdują.

A jeśli chodzi o tego loga to przewiń i pokaż co dalej pisze. fm.exe to skrót a więc jakiś problem z aplikacją jest.

Ostatecznie spróbuj przeinstalować FMa, odinstaluj go, wyczyść wszelkie pozostałości po nim, po czym zainstaluj ponownie.

Mysza1993 Partyzant

13.03.2013 23:56    #5297     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć rozgrywki
Postanowiłem zainstalować na nowo FM 12, po pewnej przerwie.
Niestety nie mogę rozpocząć nowej gry, ponieważ już podczas pierwszego ładowania wyskakuje mi następujący bug.
Za pomoc w rozwiązaniu tego problemu będę niezmiernie wdzięczny :)

Screen:
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

fmaniac12412 Partyzant

[quote="pacyfik10"]Witam! Mam pewiem problem, mianowicie po ostatniej aktualizacji fm13 w trakcie spotkan wylacza mi sie laptop. Gra jest oryginalna, od stycznia chodziła bez zastsrzeżeń. Dodam, że inne gry nie powoduja tego typu problemów. Laptop nie jest nagrzany dodatkowo śmiga na podkladce chłodzącej. Co może być przyczyną? Znacie jakieś rozwiązanie?[/quote]

Oczywiste, że to nie wina laptopa a systemu operacyjnego bądź samej gry.

Zrób tak: Wejdź w Panel Sterowania i opcje folderów, zaznacz w zakładce 'widok" pokazywanie ukrytych plików i folderów. Następnie przejdź do dysku na którym masz system zainstalowany. Przykład Dysk C i wtedy wejdź do Documents and Settings -> USER XXX (gdzie user xxx to nazwa użytkownika) -> dane aplikacji -> Sports Interactive -> FM13 i usuń wszystkie katalogi jakie się tam znajdują.

Jeśli nie pomoże spróbuj przełączyć z trybu 3D/2D na "tylko komentarz" i w taki sposób rozgrywać mecze.

Jeśli nie pomoże to odinstaluj FMa najlepiej programem Uninstall tool i wyczyść wszelkie pozostałości po nim, potraktuj kompa jeszcze do tego CCleanerem, restart kompa, zainstaluj znowu FMa w innym katalogu albo najlepiej na innym Dysku (Jeśli masz podział na partycje).

Alternatywnie spróbuj uruchomic FMa BEZ ŻADNYCH DODATKÓW.

Daj znać czy pomogło.

fmaniac12412 Partyzant

13.03.2013 22:26    #5299     Sufler - Dodatki do gry - Aktualny megalogopack
[quote="kondi192"]Co do megafacepacka to bedzie problem, ale caly czas pracujemy w redakcji nad wycinaniem nowych lig i jako szef chce aby bylo ich jak najwiecej by w przyszlosci pomyslec nad czyms w rodzaju Megafacepacka CM Rev.[/quote]

To akurat bardzo dobry pomysł. Warto zrobić megapacki na CMRev. Np. Mega Logopack zawierający wszystkie ligi europejskie + loga rozgrywek. Do tego facepacki o różnych rozmiarach i kitspacki.

Co prawda im więcej dodatków, tym FM bardziej zamula ale jak ktoś ma dobrego kompa (tak z 8gb ramu) to niech sobie pobierze Metallic Logo Pack + Cut Out mega facepack + kits megapack 12/13 w stylu SS' i gitara.

pacyfik10 Partyzant

Witam! Mam pewiem problem, mianowicie po ostatniej aktualizacji fm13 w trakcie spotkan wylacza mi sie laptop. Gra jest oryginalna, od stycznia chodziła bez zastsrzeżeń. Dodam, że inne gry nie powoduja tego typu problemów. Laptop nie jest nagrzany dodatkowo śmiga na podkladce chłodzącej. Co może być przyczyną? Znacie jakieś rozwiązanie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.