Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam po updacie dziwny problem: Mianowice gdy kliknę kontynuuj gra przetwarza się, następnie się zatrzymuje i od razu sama kontynuuje grę. Żeby to zatrzymać muszę nacisnąć "przeglądaj". Gra przetwarza się do momentu ważnego wydarzenia wymagającego mojej reakcji np meczu lub rejestracji zawodników czy oferty transferowej.Zna ktoś rozwiązanie?

Ps: Jak pomyślę że broniłem się przed tym mając steam cały czas offline i przez przypadek włączyłem online to mnie...

mati91ck Partyzant

26.03.2013 12:31    #5222     Sufler - Porady do gry - Trening i rozmowy w reprezentacji
Witam. Otóż prowadzę reprezentację Polski i mam 2 problemy. Jeden to to, że trening w zakładce "taktyka" codziennie zmienia się na " Tylko Taktyka", a więc zawodnicy trenują tylko taktykę, a ja chciałbym np zgranie lub gra w ataku itd. Ale zmieniając na coś innego niż "tylko taktyka" po dniu znowu jest to co było na początku. Druga sprawa to rozmowy motywacyjne. Grając klubem i mówiąc " nie tracę wiary ... " była większość zmotywowana, a tutaj jest reakcja negatywna lub nie ma jej w ogóle. To samo jest przy `mówieniu` czegoś innego. To wina nowego patcha czy Wy też tak macie ?

Kamil Cierniak Partyzant

zacząłem grę w Chelsea i wydaje mi się niezły problem z grą w LM - bo asystent twierdzi, że wychowankiem jest tylko Terry, a do LM trzeba mieć ich aż 4 :)

tomeczek_slodki Partyzant

26.03.2013 09:51    #5224     Sufler - Edytor - Problem z edytorem FM 13 - szary ekran
Witam!
Mam identyczny problem! Dołączam się do prośby!
Pomocy!!!

dracko21 Partyzant

25.03.2013 21:28    #5225     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Różnie z tym bywa. Prowadziłem klub średnie z Premier League i zdarzały się oferty z Arsenalu. Problem też polega na tym, że nie mogę wysyłać podań o pracę wszędzie gdzie popadnie, bo zarząd już mi stawiał ultimatum. Da się jakoś przewidzieć jakie są szansę na zatrudnienie? Porównać moją reputacje z reputacją klubu do którego chcę dołączyć i na tej podstawie ocenić czy jest szansa?

cwiekum55 Partyzant

25.03.2013 15:36    #5226     Sufler - Porady do gry - XYZ inwestuje na przyszłość.
Czy ktoś znalazl racjonalne wyjaśnienie tego problemu?
Gram Tottenhamem, wlasnie do REZERWY przeszlo 250mln EURO !!
Sprawdzilem finanse przed ta rezerwą i kilka sezonów po rezerwie...
Nie widze żadnych dodatkowych zainwestowanych pieniędzy np w rubryce Finanse->Dochody->Inwestycje.
To chyba blad Twórców gry?

BARDZO LICZE NA ODPOWIEDŹ !

Pozdrowionka fanatycy FMa.

matias9102 Partyzant

25.03.2013 11:40    #5227     Sufler - Porady do gry - fm12 problem pomocy!
hej gram sobie kariere barcelona w fm 12 i napotkalem taki problem podczas meczu a konkretnie w przerwie nie moge rozpoczac drugiej polowy caly czas cof mnie do rozmowy motywacyjnej mimo ze juz ja odbylem nie da sie nic zrobic ani na urlop ani zaisac a szkoda mi tracic tyle czasu gry:(wie ktos moze jak to rozwiazac?

salva Partyzant

25.03.2013 09:07    #5228     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami
Gram Tottenhamem i mam taki problem, w tamtym roku wydatki pozasportowe wyniosły mi 22 mln funtów. Natomiast w tym roku w kwietniu wynoszą już 39 mln funtów. Po najechaniu na nie widnieje taki napis - Kwota wydatków na pensje personelu pomocniczego. Czy to zależy od wielkości stadionu, bo w tamtym sezonie miałem na 36 tys a teraz mam na 49 a kwota wydatków będzie ponad dwa razy większa( wiec to mi nie pasuje). Może wiecie od czego zależą wydatki i jak je zniwelować ?

Youtuki Partyzant

mam orginalna gre co mam zrobic by naprawic ten problem ? :dead: FM 13

z_fartem Partyzant

24.03.2013 14:29    #5230     Sufler - Inne - Problem z ligami
Tobie pomogło, a ja mam teraz problem !
Ktoś coś może poradzić na to ? Strasznie to wygląda jak jest Seria A a obok Angielska Ekstraklasa, albo Man City itd. ; /
Ewentualnie niech ktoś podrzuci mi na PW fake.lnc z db 1330. Może wtedy problemu nie będzie jak go przywrócę do katalogu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.