Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siema
Szukam klubu, w ktorym moglbym zrobic `polska kolonie`. Oczekuje ciekawej ligi (najchetniej 2 klasa rozgrywkowa) w ciekawym kraju i reputacja taka, zeby bez problemow przychodzili zawodnicy z polskiej ligi. Byloby super, gdyby klub mial calkiem dobrze majace sie finanse.
FM 12 z nowymi skladami.
Wesolych!

1910domin Partyzant

29.03.2013 10:22    #5202     Sufler - Inne - Problem z folderem
Czy wie ktoś gdzie mozna znaleść zainstalowany folder z grą na windowsie 7 . Przy instalacji wybrałem dysk D ale tam nie ma nigdzie takiego folderu.

a&d Partyzant

29.03.2013 10:15    #5203     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianami [FM 2013]
Witam, po zainstalowaniu najnowszej łatki, podczas niektórych meczów nie mogę robić zmian. Gdy chcę przeprowadzić jakaś zmianę gra nie idzie do przody, naciśniecie spacji nic nie daję, a przycisk 'play' jest jakby zablokowany. Spotkał się ktoś może z takim problemem i wie jak temu zaradzić? Pozdrawiam

Kaczy1982 Partyzant

Hej.Mam taki problem że dostaję na początku rozgrywek w Championship 3,5 mln Euro za udział w nich i stan mojej kasy się nie zmienia.Mam na minusie 1 mln i dostaję te 3,5 i nadal jest 1 mln na minusie.To już jest drugi sezon z rzędu.Czy to jest jakiś bug czy zarząd nie wlicza tego w klubową kasę?Spotkaliście się z czymś takim?

Ja nie ukrywam że przy moim budżecie jest to znaczący zastrzyk kasy i starczył by mi na cały sezon a tu ZONK :O

Kamil Cierniak Partyzant

28.03.2013 23:33    #5205     Football Manager - Świat taktyki - Liverpool - taktyka
Witam. Jaką proponujecie taktykę pod Liverpool FM13 pierwszy sezon skład nic nie zmieniany praktycznie dokupiony jedynie Polański, Malouda i nie pamiętam nazwiska taki młody napastnik duński, jednak oni wszyscy na rezerwę raczej. mam problem ze zdobywaniem bramek niby mamy w składzie Suareza, ale nie strzela tak jak by się tego chciało... aktualnie gram 4-5-1

Reina (BL)
Johnson(BO)-Skertel(OGP)-Agger(OGP)-Enrique(BO)
Leiva(DP)
Shain(WR)-Gerrard(ŚP)
Dowing(SN)-Assaidi(SN)
Suarez(WN)

kamilm Partyzant

A dlaczego Sissoko nie może grać jako pomocnik odbierający piłkę albo środkowy pomocnik kto powiedział, że musi grać jako rozgrywający równie dobrze może grać jako środkowy pomocnik z zadaniem automatyczym tak u mnie gra Sissoko, a Barry jest rozgrywający, robisz problem z niczego.

Buła Partyzant

28.03.2013 15:17    #5207     Sufler - Porady do gry - Zespoły rezerw - Hiszpania
Zamierzam grać jakimś pierwszoligowym hiszpańskim klubem. Zespół 'B' będzie grał w 2 albo 3 lidze. I tu jest problem - jeśli znajdzie się tam grupka zdolnych, młodych, ale nie gotowych jeszcze do regularnej gry w Primera, piłkarzy, to co z nimi zrobić? Zostawić w pierwszym składzie, bo będzie można narzucić im własny trening (jeśli ich przesunę do rezerw, nie będę miał nad tym kontroli) i dać możliwość złapać jakieś ogony w lidze? Przesunąć do rezerw, bo regularna gra jest najważniejsza? Czy masowo wypożyczać do klubów z niezłą bazą i do takich, gdzie będą mieli szansę na regularną grę?
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

Kroki Partyzant

Witam.
Chcę zmierzyć się z nie ustającym problemem tej gry - prawidłowe rozpoczęcie..
Na warsztat biorę NUFC, zaczynam po aktualizacji 13.3 i tutaj są schody. Wcześniej sobie radziłem, pomału po skrzydłach do bramki, teraz już to nie działa.. nie mam Demby Ba, co za tym idzie tylko jeden napastnik mi zostal Cisse. No ale można brać także pod uwagę szybkiego Gouffrana.
Środek pomocy został wzmocniony - Moussa Sissoko - no jest także rozgrywający którego nigdy nie potrafię wykorzystać - Yohan Cabaye i defensywny "rzeźnik" Tiote.. na prawą flankę zostaje Hatem Ben Arfa który wytwarza cuda z piłką.. także mając w składze Davida Santona i Debuchego, można pomyśleć aby wzmacniać atak bocznymi obrońcami...

Hmm tylko teraz właśnie problem pojawia się jak to poukładać, pod jakie ustawienie, wiem że jest tutaj kilku geniuszy taktycznych więc zakładam temat aby otrzymać jakąś pomoc w rozmieszczeniu wszystkich mych dóbr na boisku i odpowiednio im rozesłać zadania bojowe.

Dzięki wielki :)

dolls12 Partyzant

28.03.2013 12:52    #5209     Sufler - Porady do gry - problem z kupnem piłkarza
Witam
wiecie może jak sprowadzić piłkarza z Juventusu do Wisły
bo jka chce go kupic i klub sie zgodzi to piłkarz i tak nie chce przejść
jeśli maci jakiś sposób nie koniecznie uczciwy to dajcie odpowiedz

sCan Partyzant

28.03.2013 09:25    #5210     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
[quote="Arcadius"]@Lucas
Jesli wg ciebie pilkarze pokroju Obraniaka to gracze klasy swiatowej, tudziez prawie to i Ukraincow takich bez problemu poznajdujesz. Ba nawet lepszych. Wszyscy sugeruja sie tym gdzie jaki gracz gra. Jak za granica to juz dobry, Jak u siebie to niekoniecznie. Ukraincy nie musza wyjezdzac za granice bo u siebie graja w europejskich pucharach. I wierz mi badz nie, ale Zbirna graczy ma conajmniej tak samo dobrych jak Polska.[/quote]

Jeśli będziesz miał czas, obejrzyj kilka spotkań Girondins Bordeaux. Powiedz wtedy, że Obraniak to nie jest piłkarz klasy, może i nie światowej, ale europejskiej.

Oczywiście inną sprawą jest gra w reprezentacji, którą należy przemilczeć..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.