Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maiku Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2013 11:26    #5081     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
@up Prawdopodobnie problemem jest ilość pamięci RAM w twoim komputerze, rozwiązaniem problemu jest dokupienie kilku dodatkowych gigabajtów, ja sam mam tylko 2 GB i ładuje mi się wszystko dość długo, jednak wytrzymuję i gram w IV lidze. :) BTW, dzięki za stroje i za herb. Co do zawodników to nie będę się w to bawił bo nie jestem w stanie ocenić ich umiejętności, po prostu nie jestem scoutem i ustalanie umiejętności i potencjału było by strzelaniem do tarczy z łuku na odległość kilku km. :)

Nascimento1998 Partyzant

25.04.2013 11:01    #5082     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
Świetny pomysł z tymi ligami.
Gryf Polanów w klasie ogręgowej, grupa Koszalin (Zachodiopomorskie) ma czerwone koszulki, czarne spodenki i białe getry.
Nie wiem jednak czy będę mógł pograć na tym dodatku, III liga śmiga mi normalnie, ale IV już strasznie długo się ładuje, kiedy klikam kontynuuj, 1 dzień mija nawet w 15-20 minut.
Miał tak kiedyś ktoś, jest rozwiązanie tego problemu, z góry dziękuję.

Stroje:
http://www.googl(...)50%3B206

Herb:
http://www.googl(...)50%3B150

A to jest kadra, jeżeli mógłbyś ich tam wstawić, zamiast szaraków to by było fajnie:) Jak klikniesz na nich to będziesz miał ich date urodzenia itp.
http://gryfp(...)dra.html

maiku Partyzant

24.04.2013 21:53    #5083     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
Witam wszystkich.
Zajmuję się właśnie edytowaniem FM-a 13, dodaję do bazy wymienione w temacie ligi, mam jednak problem. Bardzo ciężko znaleźć w internecie informacje o strojach poszczególnych klubów, dlatego proszę forumowiczów którzy kibicują klubom z tych lig, może są tu też piłkarze z tych klubów, o udostępnienie zdjęć koszulek, getrów i spodenek drużyn. Bardzo mi to pomoże i przyśpieszy prace nad rozszerzeniem. Z góry wszystkim dziękuję.

autor_nieznany Partyzant

24.04.2013 18:19    #5084     Sufler - Problemy techniczne - problem z fm 2013
Witam. Jestem tu nowy. Mam problem z FM 2013 (kupiłem oryginalną grę). Podczas zapisywania stanu gry wyskakuje mi crasch dumps. Próbowałem tak zapisać kilka razy i za każdym razem jest tak samo. Poradźcie co mogę zrobić bo sam już nie wiem.

gmichal88 Partyzant

Map problem z kontynuowaniem kariery(FM12). Złożyłem ofertę kupna Hazarda i zaakceptował ją klub. W wiadomościach jest żeby zaoferować kontrakt. Ja przeszedłem bezpośrednio do centrum transferowego i anulowałem ofertę. I teraz ta wiadomość jest cały czas na czerwono i nie dam rady kontynuować bo jest wymagana odpowiedź. Pomóżcie!!

BiVB Partyzant

24.04.2013 14:20    #5086     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Po automatycznym zainstalowaniu nowego uaktualnienie przez steam podczas włączanie gry wyskakuje mi błąd
not well-formed (invalid token) at line 1 at start server.xml
Najgorsze jest to, że nie da się z tym nic zrobic, grafika w głównym menu gry się zmienia po czym niczego się nie da włączyc w menu głównym.

IwoS Partyzant

23.04.2013 21:28    #5087     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodatkami.
Witam.
Mam problem z dodatkami. Ściągnąłem logopack i facepack, jednak w grze nie wczytuję mi tego. Stroje zostały wczytane, natomiast ani twarze, ani herby nie działają. Pomocy.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Najlepiej sprowadzać młode talenty z Afryki i bardzo doświadczonych piłkarzy z WT. A nawet jak spadniesz to lepiej kilka lat pograć klasę niżej i budować młody zespół, który potem bez problemu utrzyma się w Ekstraklasie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

The Jack Partyzant

Serdecznie witam wszystkich.

W Football Manager gram od 2007 roku, aktualnie bardzo się przywiązałem do 2006.

Przez ten czas grałem głównie silnymi lub przynajmniej średnimi klubami, z których spokojnie dało się zrobić mocne drużyny lub reprezentacjami, w tym oczywiście naszą drużyną narodową.

Ostatnimi czasy postanowiłem zacząć nową grę i zbudować coś z niczego. A więc rozgrywka, którą bardzo ceni spora liczba graczy. Tak więc i ja chciałem wyciągnąć jakiś klub z lokalnego podwórka do najwyższej ligi. Mój wybór padł na ligę francuską, a jako że najniższa dostępna liga (czyli liga amatorska podzielona na cztery grupy) jest niegrywalna, zmuszony byłem zacząć "tylko" w trzeciej w hierarchii lidze, czyli Championnat National (po polsku chyba można nazwać to "ligą krajową" ). Mój wybór padł na drużynę Nimes Olympic, a kryterium mojego wyboru było tylko i wyłącznie to, że kojarzyłem nazwę tego miasta z zarejestrowanego na DVD koncertu Metalliki z 2009 roku.

Ale do rzeczy. Chciałbym zrobić z tego klubu francuską potęgę, by za kilka(naście/dziesiąt...) lat móc bez problemu konkurować w Ligue 1 z tamtejszymi gigantami oraz liczyć się w Europie. Jednakże nie bardzo wiem, jak konkretnie się za to zabrać. Kiedyś już próbowałem zrobić coś takiego w lidze polskiej, ale po przebiciu się szturmem z (ówczesnej) II ligi do Ekstraklasy, po prostu nie dało się w niej utrzymać.

Więc chciałbym jakichś wskazówek, co konkretnie powinienem robić, jak kierować zespołem, jak prowadzić politykę transferową, na co zwracać szczególną uwagę. Chciałbym, po awansie z Krajówki, przynajmniej bez problemu utrzymać się w Ligue 2, budując zespół, który byłby w stanie walczyć o awans do Ligue 1, a jednocześnie zrobić sobie dobry grunt pod utrzymanie w tejże lidze. Wiem, że był napisany artykuł traktujący o tym, jak grać biednymi zespołami, ale tam było głównie o finansach i taktyce, a niestety niemalże nic na temat "awans do wyżej ligi i co dalej".

strangexlove Partyzant

23.04.2013 07:50    #5090     Sufler - Porady do gry - FM 2013 - Steam problem
Witam!

Mam pytanie: czy jest możliwość wyzerowania osiągnięć z FMa 2013 pokazywanych w Bibliotece Steam?
Jeśli tak to proszę o pomoc jak to zrobić, ponieważ chciałem zacząć wszystko od nowa.
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.