Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

chris000 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam taki problem.
Gram RB Leipzig i po wielu latach awansowałem do LE.
Mój problem polega na tym, że gram mecz Pucharu Niemiec 16 grudnia, a następny mecz w ramach LE... już NASTĘPNEGO DNIA!
Czy ktoś z Was też spotkał się z takim problemem?
Nie odpuszczam żadnego pucharu, więc chyba będę musiał wymieszać skład...
Wtedy jest szansa, że niezmęczeni zawodnicy zagrają dobrze, ale też skoro na ŻADEN z tych meczów nie dam najsilniejszej 11 to jest większe ryzyko przegranej.

http://zapod(...)png.html

MiKa Młody aktywista

Witam, otóż mam kolejny problem ze swoją ligą "fantasy". Otóż chcę nieco przerobić ligę brazylijską, jednak gra nie widzi wszystkich edycji i nie mam wielu rozgrywek. Zresztą niech skriny przemówią same za siebie.

screen z edytora http://i.imgur.com/CWQFl8H.jpg

screen z gry http://i.imgur.com/UoVpCzl.jpg

jak widać brakuje wszystkich rozgrywek po Campeonato Carioca... Ma ktoś jakiś pomysł?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Otoz, aktualizacji raczej juz nie bedzie ale jak co to:
gra przypisana jest do jednego konta.
online moze byc jedno konto.
aktualizacje robia sie przy wlaczonym online.

Nawet jak wylaczylem aktualizacje to mi ja pobralo wiec na pewno przy przelaczeniu sie na online bedziesz mial aktualne wszystko ;)
Warto pamietac o:

XML:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302
jak wyskoczy Ci problem "XML cos tam" to usun cala zawartosc folderu setting

Spojnosc:
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow
Jak ci sie cos powali w grze warto najpierw sprawdzic spojnosc wszystkich plikow

updaty:
D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates (tu sprawdzisz jaka masz aktualnie wersje gry-ale nie bazy danych tylko patcha)

For3 Partyzant

Wiem, że pewnie było już miliardy takich tematów, jednak mnie już coś strzela. Otóż grając w FM 2012 niemal zawsze save mi się pierdzieli w 3 sezonie. Na początku, gdzieś w połowie lub na jego końcu. Nie pomogły wszelkiego rodzaju reinstalle, a nawet format komputera :| Da radę jakoś temu zaradzić?

Drugie pytanie. Nie dla każdego wydatek ok 100 zł to jest nic, dlatego chciałbym zapytać czy jest możliwe, aby grać w FM 2013 przez steam na dwa komputery? Pytanie czysto teoretyczne, żeby mi ktoś z piractwem nie wyjechał :)

maiku Partyzant

26.04.2013 20:33    #5075     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
Pojawił się kolejny problem. Jak wyznaczać granice rozgrywek regionalnych? Co do okręgów granicznych nie ma problemu, biorę te same granice jakie są w IV lidze, jednak co z ligami które są wewnątrz województwa? Myślicie że mogę uznać iż granicą ligi jest najdalej wysunięte miasto, na terenie województwa, biorące udział w lidze? Jeśli ktoś ma dokładniejsze informacje, będą one bardzo pomocne.

zolahc Młody aktywista

Witam, tak jak w temacie. Jakie muszą być spełnione warunki, aby zawodnik był brany pod uwagę przy przyznawaniu tej nagrody? Posiadam grajka, który regularnie zdobywa Złotego Buta i co roku znajduje się w Jedenastce Roku na świecie, poza tym drużyna zodbywa puchary krajowe i międzynarodowe dlatego dziwi mnie fakt, że nie dostał nawet nominacji do tej nagrody. Gram polską ligą, może tu jest pies pogrzebany? Dodam, że jest ona w pierwszej ósemce lig na świecie z 3,5 gwiazdkami, czyli teoretycznie nie jest taka zła. Nie jest to dla mnie jakiś wielki problem, ale bardzo mnie nurtuje to pytanie :P Pozdro

techniczny Młody aktywista

26.04.2013 07:59    #5077     Sufler - Problemy techniczne - Zepsuty save
Mam taki problem, dotyczy FM 12 - wyskoczył mi crash dump, ale że raz na jakiś czas tak się zdarza, to po prostu załadowałem grę od nowa. I teraz nie mogę wchodzić w wyniki meczów. Żadnych. An swojego klubu, ani reprezentacji, ani innych klubów. Do tej pory nie było takiego problemu. Jestem między sezonami, a nie mogę podejrzeć meczów z zakończonego sezonu, ani tych które są bieżące. Trwają właśnie MŚ i również nie mogę wejść w dany wynik. Najeżdżam na niego, klikam, ale nie ma żadnej reakcji. Dodam, że nie zmieniałem nic w głębi szczegółów. To jest pierwsza część problemu.
Druga jest taka, że zanim wyskoczył mi crash dump, zakontraktowałem dwóch zawodników, którym kończyły się kontrakty. Niestety, info o tym, że mają do mnie przejść zniknęło z ich profilu, ale co kilka dni dostaję informacje, że zawodnikowi temu skończył się kontrakt i zostanie on w swoim klubie na zasadzie kontraktu odnawialnego, aż ktoś go kupi. Gdy chcę złożyć ofertę, to wyskakuje mi komunikat, iż zawodnik zgodził się już przejść do mojego klubu. W zakładce "transfery" również tego zawodnika nie ma.
Wie ktoś może jak to wszystko naprawić? Gram sezon 2025/26, mam mnóstwo sukcesów, tyle pracy w budowanie potęgi, a tu wszystko może pójść na marne :/

zolahc Młody aktywista

25.04.2013 20:27    #5078     Sufler - Porady do gry - Edytor i reputacja
jak juz tak ostro cudujesz to moze po prostu go przeniesiesz w edytorze i bedziesz mial problem z glowy...

farr Partyzant

25.04.2013 19:23    #5079     Sufler - Inne - Odczytanie save'a z fm 2011 na fm 2013
Witam ! Mam nietypowy problem w swoim FM'ie. Mianowicie po długiej przerwie chciałem powrócić do tej gry, ale w międzyczasie kupiłem sobie FM 2013 i niestety nie mogę na nim wczytać swojej kariery z Chelmsford, w której jestem już w ścisłej czołówce Premier League i gram w Europejskich Pucharach. Z tego powodu jestem teraz rozdarty między FM 2011, a FM 2013 i mam wątpliwości, w którego grać. Z jednej strony logiczne wydaje się granie w nowszego, ale z drugiej mam sentyment do Chelmsford i chętnie kontynuowałbym tą przygodę. Niby zawsze mogę w FM 2013 objąć kolejnego kopciuszka, ale nie mam już aż tyle czasu na granie i wypromowanie go może zająć sporo czasu. Idealnym rozwiązaniem będzie wczytanie save'a w FM 2013 (o ile to możliwe). Jeżeli ktoś ma pomysł jak to zrobić, to bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dzięki ;]

klasyczna10 Partyzant

25.04.2013 18:25    #5080     Sufler - Porady do gry - Drastyczne wahania formy
Witam, gram w FM od trzech lat i radziłem sobie lepiej lub gorzej z różnymi "problemami". Z jednym jednak nie mogę się uporać do tej pory, stąd moja prośba o pomoc. Nie potrafię utrzymać w swojej drużynie w miarę równej formy przez cały sezon. W trakcie każdego sezonu jest taki moment kiedy młócę wszystkich, nawet najlepsze drużyny, aplikując im po kilka bramek. Nagle nie stąd ni z owąd przychodzi mecz, który ktoś mi zawali, stracę 2 albo więcej bramek i moi piłkarze zapominają jak się gra w piłkę. W kolejnych meczach gram fatalnie i mogę przegrywać po 0:4 z najgorszymi drużynami. Nic nie daje wymiana zawodników w podstawowej 11, opieprzanie, kary finansowe. Po prostu nagle wszyscy są bez formy, do tego mają tragiczne morale. To jasne, że nie ma drużyny, która zagrałaby na takim samym poziomie wszystkie mecze, ale w realnym świecie tak drastyczne wahania formy się nie zdarzają. Jak można uniknąć takich kompromitacji?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.