Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Martianho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam :) Prowadzę drużynę MKS Kluczbork w FM 2011, z dodatku z grywalną II ligą polską (3 klasa rozgrywkowa). Zacząłem właśnie 3 sezon, okres przedsezonowy przed Ekstraklasą i teraz pytanie:

1)fajnie byłoby gdyby II drużyna brała udział w jakichś rozgrywkach aby młodzi się ogrywali, są zrobione rozgrywki dla rezerw, jednakże moja drużyna w tym nie uczestniczy. Nie dostawałem zaproszenia ani jak byłem w II, ani w I lidze, mimo iż dla drużyny U-18 zaproszenie było co sezon i chłopaki sobie kopali. Jest jakaś szansa, że teraz przed rozpoczęciem rozgrywek Ekstraklasy dostanę takie zaproszenie? (Chociaż widziałem, że już są utworzone 2 grupy rezerw, 3 grupa cały czas ma podane, że rozegrała 30 meczów i jeszcze nie jest wyzerowane) Jeśli teraz nie dostanę (dla U-18 już dostałem na ten sezon) to co zrobić, aby moje rezerwy w następnym sezonie cokolwiek kopały w tych rezerwach?

2)przerzucam chłopaczka z pierwszej drużyny do drużyny rezerw. Nie mam już kontroli nad jego reżimem treningowym, czy da się to zmienić i jeżeli się nie da to czy on też przebywając w rezerwach coś rozwijać się będzie? Dodam, że jak wchodzę w kluby patronackie to widnieje tam MKS II Kluczbork, nie mam też opcji takiej jak np we włoskiej lidze, że mogę "udostępnić gracza drużynie rezerw do czasu odbudowania kondycji", czyli nie są to tyle moje rezerwy co po prostu klub patronacki.

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)

krs.1 Partyzant

05.05.2013 17:16    #5022     Sufler - Porady do gry - FM 2013 problem z wlączeniem gry
Witam serdecznie,
Mam problem z fm 2013. posiadam oryginalną grę ale przy uruchomieniu Steam łączy sie z moim kontem i nic dalej sie nie dzieje. klikam drugi raz na ikonę gry i pojawia się " Stem - Błąd Nie udało się uruchomić gry(aplikacja jest już uruchomiaona ...)" . dodam że zamykanie gry w Menadżer zadań i ponowne otwieranie nic nie daje. Bardzo proszę o pomoc i dziękuję

Sebarathis Partyzant

05.05.2013 16:43    #5023     Sufler - Porady do gry - Problem polskimi ligami.
Witam, dzisiaj ściągnąłem "CM Revolution Polska Liga Update v2 do FM 2012". Podczas robienia nowej kariery na samym starcie(przed wyborem krajów grywalnych) pojawia mi się ten błąd: http://www.picsh(...)w/328778 . Nie wiem co mam zrobić, nigdzie odpowiedzi nie znalazłem, oprócz tego dodatku wrzuciłem w folder editor data jeszcze "Poprawiony_system_kontuzji_by_ShedEnd".
z góry dziękuje za pomoc.

djyazzy11 Partyzant

05.05.2013 16:31    #5024     Sufler - Porady do gry - lokeren
Mam problem z druzyna Lokeren..Zaczalem rozgrywke Wisla Pulawy,awansowalem do 1ligi,po pol roku bytu mialem 3 pozycje(blisko awansu do ekstraklasy) i dostalem oferte od ostatniego w tabeli belgijskiego Wassland Beveren-zgodzilem sie,uchronilem zespol przed spadkiem(bylem blisko pucharow) gralem caaaly czas taktyka 442 modern warfare...taktyka cudna moznaby pomyslec...Do czasu..Po pol roku spedzonym w Beveren dostalem propozycje od bogatszego Lokeren...Skorzystalem,kupilem paru graczy(jak zwykle zreszta)..robilem DOKLADNIE to samo co w wisle i beveren,tyle ze grajkow mialem duuuzo lepszych....i co?? 9 meczy i....5 pkt :( Leje mnie kazdy,na poczatku po 4:0,teraz najczesciej jest 2:1,1:0...mecze graja moi niezle ale caly czas plecy :/ mam 2remisy(u siebie)1 wygrana(1:0 u siebie wlasnie z beveren) oczywiscie OSTATNIE miejsce w lidze...co mecz 2,3 pilkarzy ma po rozmowie motyw na czerwono(sa zgaszeni)...dodam mam doswiadczenie automatyczne i ze we wczesniejszych klubach rozmowy byly bez zarzutu(caly czas mieli na zielono wiec rozmowy przeprowadzac umiem)....Wiec nie wiem co robic-jeszcze troche i mnie wywala,a tak sie ladnie zapowiadalo...macie jakas rade albo taktyke moze??juz mi sie grac odechciewa patrzac jak pilkarze traca pilki po glupich podaniach do przeciwnika...brrr :/

wasior Partyzant

Problem w tym, że rozegrałem już trzy sezony i dopiero teraz gra zaczęła wariować ... Rozumiem, że to już koniec gry na tym sejvie?:)

Bobilo Partyzant

Ja grałem tylko ligę wyżej, udało mi się dojść Lechią w 3 sezonie do ćwierćfinału LM :D WIęc moje porady to :
-bacznie obserwuj kraje afrykańskie w celu wyłapania zdolnych newgenów (szybko się rozwijają + duża oszczędność na płacach)
-grając z mocnymi drużynami tak jak ja grałem z Milanem, Szachtarem czy innymi zawsze mówiłem zespołowi żeby grał na luzie i naprawdę często udawało się te mecze wygrać w ładnym stylu ;)
-Co do wzmacniania zespołu patrz też na rynek zza naszej wschodniej granicy (polecam E.Manuchryana i D.Rekisha na skrzydła tylko nie wiem czy do 1 ligi polskiej ich ściągniesz)
-Staraj się zdobywać reputację, bo będzie potem łatwiej z transferami; niestety w Polsce jest ten problem, że liga i puchar są na bardzo niskim poziomie ale zawsze te paręnaście punktów reputacji zgarniesz ;D

danielo39 Partyzant

05.05.2013 14:07    #5027     Sufler - Problemy techniczne - Komputer zawiesza się
Od paru dniu próbuje pograć w oryginalnego fm 13. Problem jest taki gdy zaczynam grać po dosłownie kilku minutach, cały komputer staje i zawiesza się. Po czym muszę go zresetować, a reszta wraca do normy. Mam tak za każdym razem od dłuższego czasu. Gram w inne gry, które mają o niebo większe wymagania i nic z podobnych rzeczy się nie dzieję! Cały czas robię porządki w CCleanerze.

Komputer:
AMD Athlon 64 Dual
Core Processor5200+
2.70 GHz , 3,50 GB RAm

maiku Partyzant

05.05.2013 13:58    #5028     Sufler - Porady do gry - Problem przy włączaniu meczu
Problem może powodować zbyt mała ilość pamięci ram, lub zbyt mały bufor na dysku twardym. Optymalna ilość ramu do gry w fm-a 13 to chyba 4 gb, grafika 256 albo 512mb i procek z 2.2 GHZ

maiku Partyzant

@up Prawy przycisk myszki na skrócie do FM-a, potem klik na właściwości. W linii "element docelowy" (pierwsza modyfikowalna linia), na końcu, za cudzysłowem dajesz spację i dopisujesz -windowed. Kolega Edek dał dwa myślniki, więc jeśli nie zadziała z jednym to daj dwa. :)
BTW wydaje mi się że to nie problem z rozdzielczością a raczej taktowaniem procesora, kartą graficzną lub ilością pamięci ram. FM może po prostu włączać się długo lub nie obsługiwać karty którą masz w notebooku. Z doświadczenia wiem że notebooki mają bardzo słabe karty graficzne, które nie obsługują wielu gier, mimo że w teorii powinny. Jeżeli masz kartę nazwaną np. Intelcoiśtamcośtam to musisz się z tym liczyć.

zelencik Partyzant

[quote="zelencik"]siemka . długo tu nie pisałem ,ale nie znalazłem podobnych tematów do mojego problemu a moze nie do konca porblemu . A więc w podbeskidzu B- Białej na aktualnieniu z początku stycznia ( wtedy jelen grał w podbeskidziu ) nie mam jelenia . Bardzo przyjemnie mi sie nimi gra a ja bardzo lubię Irka mimo ze po przejsicu do Polski jest troche w słabej formie . i czy jest taka mozliwosc dodania tego irka do podbeskidzia , albo czy ktos bardziej fachowy wolnej chwili czasu dodał by to istniejącej aktualizacji ze stycznia irka ? nwm jak to działa a chciałbym się pilnie dowiedziec . PLIS POMOCY ( z góy dzięki ) ;)[/quote] POMOCY !! ;(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.