Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
no niby tak ale ja mu to tak ustawilem jak byl w PL bo podejrzewalem jakies kłopoty z ta gra, jak nie urok to wiadomo co...

zrobilem mu proste hasło do zapamietania, dalem steam w tryb ofline

Za kazdym razem jak wlaczalem mu gre pytało "czy skoro nie ma polaczenia z netem jednak wlaczyc tryb ofline". Teraz jak wlacza steam (za granica) to jest komunikat ktory wyzej cytowałem. Moze to jakos naprowadzi na rozwiazanie problemu.

Pogro Partyzant

07.05.2013 22:25    #5002     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Hmm. eXstaasy - mam wrażenie, że możesz mieć racje. Moi piłkarze pod koniec 1 części sezonu zaczęli łapać kontuzje, i teraz też często wypadają z gry na 7, 8 dni. Jest to o tyle dziwne, że nie zauważam problemu w ich "kondycji" - zawsze jest powyżej 95% gdy wystawiam ich na mecz. Zobaczymy. Dałem im tydzień odpoczynku od treningów, może to pomoże (za mną kolejny remis...)

Co do samopoczucia zawodników to wszystko jest OK, nikt się nie focha, może poza jednym obrońcą któremu już dałem szansę gry. Dziwne. Zobaczymy co z tym przemeczeniem.

eXstaasy Partyzant

07.05.2013 22:15    #5003     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Miałem identyczny problem jak autor tematu w FM 11 grając Manchesterem United. Fatalna druga połowa sezonu? Męczyłem się z tym z 2-3 sezony. W końcu doszedłem do tego. Ja po prostu nie lubię za często rotować składem, przez co w drugiej połówce moi gracze byli zajechani. Tak więc proponuję stosować sporą rotację bo najwyraźniej twoi gracze nie wyrabiają z kondycją.

freszzz Partyzant

Hej ludziska, potrzebuję pomocy.

Wiem, że z edycją FM'a z 2013 roku jest wiele problemów. Ale myślałem, że została połatana...
Mój problem, jest taki że zacząłem sobie rozgrywkę Borussia D. Tak jakoś naszło mnie na fali sukcesów w Lidze Mistrzów... Idzie naprawdę super, mam 14.04.2013r (rozgrywam zatem dopiero pierwszy sezon!) a jestem dwa punkty za Bayernem w lidze, mam półfinał Ligi Mistrzów z Celtic'iem (!!!) i jestem w przededniu półfinału Pucharu Niemiec z Bayernem. Ale wyskakuje crash dump, zawsze tego 14 kwietnia 2013. Mogę coś z tym zrobić, czy zapis do kosza? Szkoda by mi było, tym bardziej, że udało mi się sklecić fajną ekipę... :( pomocy!

BrendonLFC Partyzant

07.05.2013 18:32    #5005     Sufler - Porady do gry - Karne
Też mam taki problem

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2013 15:44    #5006     Sufler - Porady do gry - Karne
Nie mam takiego problemu grajac duzo slabszymi graczami... napisz chociaz jaki FM?
Pamietaj ze to tylko gra i nie odzwierciedli ci na 100% tego ze Messi strzela 99% karnych w sezonie ;)

syngoku1 Partyzant

07.05.2013 14:58    #5007     Sufler - Porady do gry - Karne
Może sie ten temat przewija może nie, skuteczność karnych jest tak żałosna ze nie mam pytań, zagrałem raz FCB i Messi z 19 na karnych, na 21 karnych w sezonie wykorzystał UWAGA - 7. !!! Co to ma być jest jakiś problem o którym nie wiem, dodam że ustawiłem mu zagrania w treningu na Karne i nic to nie pomogło. W ogóle skuteczność karnych wszystkich zawodników jest bardzo niska macie ten sam problem czy tylko ja marudzę ?

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

To lipa, bo nie mam kim grać ;)

A tak na serio to zauważyłem, to ten error jest w Hiszpanii. Załadowałem sobie pliki z dodatkowymi ligami Niemiec i Włoch i tam bez problemu można półzawodowe kontrakty podpisywać

Maciass Partyzant

chodzi mi o skróty które są w wersji angielskiej dotyczące określonej pozycji

GK - Goalkepeers

ale dalej mam problem:

AMC - ?
WG - ?
WB - ?
ST - ?
FB - ?
DM - ?
DC - ?

bartekr Młody aktywista

To może RB Lipsk? W prawdzie 4 liga niemiecka, ale duży stadion i dobry sponsor więc awans do 3 ligi można osiągnąć bez problemu w 1 sezonie. :)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution