Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kambul Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2013 00:57    #4961     Sufler - Dodatki do gry - FM 2013 Real Names Fix
Oj, niestety za szybka radość. Wszystko zrobiłem jak należy - mimo to dalej nie ma pełnych nazw itd. W czymś jest problem niestety dalej.

Kambul Partyzant

13.05.2013 23:54    #4962     Sufler - Dodatki do gry - FM 2013 Real Names Fix
Witam wszystkich,
ostatnio, przeglądając cmrev, zauważyłem przyjemny dodatek, mianowicie "Real Names Fix", który zmienia skrócone nazwy drużyn na pełne itd. Po wykonaniu kopii plików wg. instrukcji, nadal jest problem. Mianowicie, pierwsze co mnie zaskoczyło to:
- należało skopiować (zastąpić) 3 foldery (dbc, edt, inc), niestety nawet nie miałem ścieżki: Football Manager 2013/data/db/1300 bądź 1330 (bo mam uaktualnienie 13.3.3). W czym jest problem ? Folder editor data files skopiowałem tak jak należy do editor data. Wszelkie inne foldery takie jak: editor data, graphics, sounds itp. są, a zapewne problem jest w tym, że ja utworzyłem ścieżkę data/db/1330. Bardzo proszę o pomoc, rozwiązać ten dziwny problem.

red77 Partyzant

13.05.2013 17:39    #4963     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Mam ten sam problem.

Tylko gram na innym poziomie. AFC Wimbledon. Sezon 12/13 zacząłem jako jeden ze słabszych zespołów. Na szczęście przed ligą udało mi się zakontraktować paru zawodników, którzy robili za gwiazdy npower2. To gracze ze stażem w niezłych ligach: Salmutter (ex-Sturm Graz), Snoyl (ex-Feyenoord, NAC Breda, RKC Waalwijk), Loran (NAC), Diarra (Freiburg, Luzern), Sarpong (Ajax, San Sebastian). Plus paru niezłych grajków z wypożyczeń.
W zasadzie w League2 biłem wszystkich z drobnymi wpadkami. Ok 13-14 kolejek do końca zaczął się dramat. Najpierw męczarnie i jakieś nędzne wygrane albo remisy, i coś wisiało w powietrzu. W ostatnich 10 meczach zdobyłem 2 (dwa) punkty! I to grałem m.in. z 4 najgorszymi zespołami w lidze.
Na szczęście zaliczka kilkunastu punktów wystarczyła. Awansowałem z zapasem bodaj 2 oczek. W sumie zbagatelizowałem sprawę. Przyjąłem, że zespół się rozprężył i tyle. Kombinowałem z taktykami, rotacją, innym treningiem, nawet jakiś opeer zespołu się zdarzył. Wszystko na nic.

Teraz mam sezon 13/14. Tym razem spektakularnych wzmocnień nie było. Startowałem z pozycji jednej z 6-8 najsłabszych ekip w lidze. Mimo to udało się po parunastu kolejkach wejść na szczyt. Kolejne kilkanaście kolejek tasowała się czołówka, w tym mój zespół. Po 30 rundach byłem pierwszy, ale nad 9 miejscem raptem 8 punktów. Ciasno jak diabli.
No i mam powtórkę z rozrywki. Tylko że nie może być mowy o rozprężeniu. Na przestrzeni 5 kolejek 3 porażki ze strefą spadkową. I to takie po 0:3! Moja ekipa nie istnieje na boisku. Mocne załogi po prostu mnie rozbijają - robią po kilkanaście kluczowych akcji i strzelają z tego parę goli. Cieniasy natomiast robią 2-3 akcje, ale ze 100% skuteczności. Na ogół jadą mnie z kontry. Spadłem z podium. Jeszcze kilka takich występów i wylecę poza barażową. Żeby było "zabawniej" moi gracze dostają niezłe noty jak na taką żenadę (6,5-7,0)!!

Niby to nic dziwnego grając w sumie słabą ekipą, ale mam w pamięci poprzedni sezon i poczucie dejavu.

Podobnie jak u kolegi: morale ok, kondycja ok, noty ok... tylko wyników nie ma.

Kompletnie nie mam pomysłu jak przełamać impas.

gaudino3 Partyzant

[quote="Lubie_Placki"]Nie mogę się przekonać do FMa 13, kim bym nie zagrał, trafiam na jakieś problemy. Czas więc zapytać was, userów, kim najlepiej zagrać. No to kilka moich wymagań:
-klub średni z dobrej, pierwszej ligi, ewentualnie dosyć dobry na zapleczu
-budżet transferowy raczej nie ważny, ale aby był w miarę przyzwoity
-nie za stary skład, aby nie trzeba było po sezonie robić porządków
-klub, który zagwarantuje mi ciekawą rozgrywkę, a nie albo dziesiątki porażek z rzędu, czy zwycięstw
No i to by było na tyle, czekam na propozycje ;)[/quote]

Anglia: Newcastle, Southampton
Niemcy: Borussia Gladbach, Wolfsburg
Hiszpania: Malaga
Holandia: Twente Enschede, Groningen
Portugalia: Braga
Włochy: Fiorentina

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Wydaje mi się, że jak w grze dość dobrze się kombinuje to każdym zespołem po dojsciu do mistrzostwa możesz odnosic same zwyciestwa w kolejnych sezonach. Potem zostają juz tylko puchary europejskie do ogarnięcia i tam faktycznie moze byc problem. Ale dla chcacego nic trudnego ;)

Lubie_Placki Partyzant

Nie mogę się przekonać do FMa 13, kim bym nie zagrał, trafiam na jakieś problemy. Czas więc zapytać was, userów, kim najlepiej zagrać. No to kilka moich wymagań:
-klub średni z dobrej, pierwszej ligi, ewentualnie dosyć dobry na zapleczu
-budżet transferowy raczej nie ważny, ale aby był w miarę przyzwoity
-nie za stary skład, aby nie trzeba było po sezonie robić porządków
-klub, który zagwarantuje mi ciekawą rozgrywkę, a nie albo dziesiątki porażek z rzędu, czy zwycięstw
No i to by było na tyle, czekam na propozycje ;)

LucasLFC Partyzant

Witam,

Mam pewien problem, bo zakontraktowałem w pierwszym letnim oknie transferowym Maximiliana Meyera z Schalke do mojego Bayeru Leverkusen raczej z myślą ogrywania młodego Niemca w pierwszym składzie. Jest jednak pewien szkopuł, kiedy chcę zgłosić zawodnika do Bundesligi to przy jego nazwisku jest "NIE" i możliwość zgłoszenia go jest NIEMOŻLIWA. Dodam, że zawodnik nie rozegrał w seniorskim zespole Schalke ani jednego spotkania. Może jest jakieś prawo w Niemczech, ktoś coś się orientuje?

Tymi92 Partyzant

Witam.
Mam problem z Facepackami do FM 13. Ściągnięte z www.sortitoutsi.net.
Facepacki wypakowałem i umieściłem w dokumentach.
Wygląda to u mnie w dokumentach tak:
http://www71.zip(...)ile.html
W ustawieniach odznaczyłem buforowanie skórki, i zaznaczyłem "odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu" lecz zdjęć zawodników jak nie było tak nie ma. Dodam jeszcze, że używam skórki Steklo X3.
Prosiłbym bardzo o szybką pomoc, bo fejsy przydałyby mi się bardzo - zawsze lepiej je mieć niż nie mieć :)

kamilikwanty Partyzant

Witam. Chcę pobrać dodatek FM 2013 odnośnie niższych lig w Polsce, ale wyskakuje mi wiadomość -

Blad 404 - przepraszamy, ale nie znaleziono szukanej strony.

Prosimy o kontakt z Redakcja na forum dyskusyjnym.

Jak mogę rozwiązać ten problem ?

cwks Partyzant

11.05.2013 20:09    #4970     Football Manager - Kącik graficzny - Skorki a loga
ok problem rozwiązany pomogło ponowne zainstalowanie logosow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.