Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2013 22:56    #4901     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
Witajcie,

Mam dość nietypowy problem. Otóż. Od wczoraj nie miałem żadnego sejwa z FM-a, więc uznałem, że to doskonały moment na formata i wgrywanie windowsa na nowo. Trochę to trwało... ale wreszcie wgrałem windowsa 7. Niestety, okazało się, że jest po angielsku. A na dodatek brakuje sterowników. Co odkryłem wchodząc w panelu sterowania w system. Wreszcie udało mi się ściągnąć odpowiednie sterowniki nt. karty sieciowej, czy jakoś tak. Ale moje wi-fi, choć sprawne, dalej nie reaguje. Nie wiem jaki jest problem. Na drugim laptopie wszystko śmiga.

Zna się ktoś na tym i ma jakiś pomysł co może być nie tak? Bez neta nie mogę grać w FM-a, więc to sprawa życia i śmierci. Pomocy!

btw. Jeśli chodzi o samo łącze to mam routera.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

maiku Partyzant

28.05.2013 13:45    #4902     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
Pojawił się kolejny problem. Mianowicie brak czasu. Skończenie samych lig okręgowych zajmie mi jeszcze 2-3 miesiące, przyśpieszyć prac nie mogę bo pracuję i zastanawiam się czy nie lepiej odłożyć tego do edycji 2014, zacząć prace wcześniej i szybciej je skończyć a na razie zadowolić się ligą okręgową, co myślicie? Dodatkowo mógłby mi ktoś pomóc robiąc część lig równocześnie (istnieje możliwość scalania kilku plików z edytora, więc było by to możliwe) czym przyśpieszyli byśmy tworzenie tego dodatku.

buczek93 Młody aktywista

27.05.2013 22:15    #4903     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt - zawsze odmowa
Sprzedaj, ja ukończyłem pierwszy sezon w '13 i miałem straszliwe problemy z Pepe oraz Marcelo. Obydwaj sądzili, że są świętymi krowami i nie mają prawa być karani za słabą grę. Ich foch trwał cały sezon. W ostatnim meczu, który miał stawkę (wygrana z Sociedad 2:1, dająca mistrza, gol dla mnie pod koniec spotkania po męczarniach) opieprzyłem zawodników, że "trochę" cienko grali. Marcelo, któremu dopiero co przeszedł foch, obraził się po raz drugi. Więc uznałem, że szkoda nerwów na pajaca, i oddałem. Z Pepe to samo - w klubie rządzisz ty, a nie jakiś grajek. Jak im się nie podobie, to sprzedawaj póki możesz!

Viique Młody aktywista

Miałem dokładnie ten sam problem w czasie mojej pierwszej kariery, grając Puszczą Niepołomice - jasnożółte napisy na białym tle również były niezwykle irytujące, podczas grania meczy u siebie. Jedyne co mogę Ci polecić to edytor, tam można zmienić kolory między innymi koloru napisów i tła komentarzy meczowych. Jest jednak jeden istotny haczyk. Karierę niestety będziesz musiał rozpocząć od nowa.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="gully"]Doradźcie. Na poczatek wyjasnienie: jestem lekko skrzywiony - nie potrafię jakoś zacząć w lidze innej niż polska:P W FM12 grałem Lechią - w trzecim sezonie grałem już w fazie grupowej LE a w lidze liczyłem się w walce o mistrza. Ciut łatwo chyba.

Teraz chcę zacząć w FM 13 - oczywiście dalej w Polsce. I za cholerę nie wiem, kim grać. Z ekstraklasy kuszą Widzew, Bełchatów, Lechia ( choć znów tym samym grać? ). Kusi też Wisła, szczególnie, że jej nie idzie w realu....ale czy w FM mimo wszystko nie będzie za mocna by się fajnie bawić?

Przymierzałem się też do 1 ligi. GKS Katowice ma straszny bajzel w składzie na mój gust i zakaz transferowy, Zawisza to nie dla mnie. Tam jeszcze ewentualnie Bytom i Warta. Aha - nie chciałbym wylądować w takim totalnym bagnie. I ...cóż...głupio by było grać np. Kolejarzem Stróże przeciw Man City w LE - wiecie co mam na myśli:P Macie jakieś podpowiedzi? Głównie myślę o ekstraklasie.

I drugie pytanie: czy da się spokojnie ogarnąć jednocześnie klub i jakąś 3rzędną europejską reprezentację? Ale tak praktycznie.[/quote]

Nie znieśli tego zakazu w jakimś apdejcie? Tym składem lajtowo można awansować do eX ;)
Da rade ogarnąć i repre i klub. Co miałoby w tym być problemem wg Ciebie?

EDIT: zresztą nawet jeśli jest zakaz to po kilku dniach go usuwają, bo mam subskrybowaną GieKSę w grze ;)

KRaven031 Partyzant

@NormalnyNick - To nie rozwiązuje mojego problemu.

@piotrp504 - Wczytałem ostatni mecz (po restarcie całego steama, btw) na klasycznych 2d, 2d i TV. Kolor komentarza nie zmienia się, chyba nie o tryb chodzi. Mam to od początku rozgrywki, od tamtej pory odświeżałem skórkę kilka razy - to też nic nie zmienia. Barwy klubowe są prawidłowe, i niestety przenoszone są na komentarz.
Just Raven.

piotrp504 Partyzant

dobra a czy problem pojawia się tylko na kulkach czy też na trybie 3d może wystarczy odświeżyć skórkę i po problemie
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

KRaven031 Partyzant

http://i.imgur.com/n36suee.jpg - tak wygląda mój problem, oznaczony czerwoną ramką. Pasek komentarza jest w wielu meczach totalnie nieczytelny ze względu na kolory. Widzę doskonale, że coś tam się zmienia, ale nie jestem w stanie tego przeczytać z racji kontrastu tych kolorów (zielono-zielony, czerwono-niebieski, biało-żółty itp).

Czy jest możliwość usunięcia tego komentarza całkowicie, albo zmienienia barw dla wszystkich zespołów? Spalonych i fauli muszę się domyślać w ponad połowie meczów (a wiem, że to na tym pasku jest o nich info), a to irytujące.

FM 13, skórka domyślna, nic nie zmieniałem w tej kwestii
Just Raven.

maties80 Partyzant

26.05.2013 14:04    #4909     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z motywacją
Witam.

W FMa gram krótko i jeszcze nie wiem wszystkiego o tej grze, w związku z czym mam do was pytanie. Mój asystent informuje mnie, ze "Kilku graczy naszej drużyny nie potrafi sobie znaleźć motywacji do gry w zespole, którego jestem menadżerem". Czemu tak jest? Gram klubem pierwszy sezon, w lidzie jesteśmy na czele i prawdopodobnie wygramy Bundesligę a oni mają problemy z motywacją. Dodatkowo powiem, że gram Borussią Dortmund i chodzi o FM 2012. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podał powód tego i rozwiązanie problemu.

LinQ Partyzant

26.05.2013 12:53    #4910     Sufler - Edytor - Wiek Newgenów
Mam problem zrobiłem sobie w edytorze Ekstraklasę że będzie wyglądać tak ja w przyszłym sezonie, lecz mam poważny problem z newgenami ponieważ pojawiają się tylko w wieku 19-21 lat, nie ma żadnego nowego zawodnika w całej Polsce poniżej 19 lat, ktoś wie gdzie i co w edytorze odpowiada za wiek juniorów w danym kraju ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.