Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2013 13:05    #4841     Sufler - Porady do gry - Problem z młodzieżowcami.
Mam problem z młodzieżowcami w 1 lidze Polskiej, gram Termalicą Bruk-Bet Niecieczą i niedługo czeka mnie 1 kolejka i widzę w przepisach co do najbliższego meczu z Arką takie coś:
Co najmniej 1 piłkarz U-21 w wyjściowej jedenastce (urodzony po 10.7.1990) a przecież młodzieżowcami tak naprawdę nie są zawodnicy z 1990 rocznika a z 1992, więc urodzeni po (31.12.1991).
Da się to jakoś rozwiązać i czy wtedy trzeba zaczynać od nowa? Gram na oficjalnym uaktualnieniu 13.3.3 do tego mam dodatek transferowy na dzień 16.03.2013.

Arcadius Partyzant

08.06.2013 13:02    #4842     Sufler - Porady do gry - Wiedza o zawodnikach klubu
Zrobilem mini eksperyment. zwolnilem asystetna z pracy w reprezentacji i poszedlem na urlop. niestety znajomosc zawodnikow wciaz spada. nie mam pojecia co jest tego przyczyna. czy ktos mial juz taki problem?

lancos3-11 Partyzant

08.06.2013 11:03    #4843     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Powinniśmy przegrać. Sędzia gwizdał wyraźnie pod nas. Niepodyktowany karny, który był niepodważalny i mnóstwo mniejszych decyzji karcących Mołdawię. Po prostu żenada.
Mnie jednak bolało jedno. Nasi grali jak księżniczki, a nie jak piłkarze, Mołdawia jeździła na dupach i mimo technicznych braków powinni wygrać. Na koniec już kibicowałem Mołdawianom, chciałem zimnego prysznica dla tych księżniczek i naprawdę szkoda, że Mołdawia nie wygrała.

PS Nasza obrona miała ogromne problemy z kombinacyjnymi akcjami Mołdawii, złożonymi z jednego, dalekiego podania.:)
PS2 Pogrom w Podgoricy. Tego się nie spodziewałem, a Ukraina z taką formą to jeszcze wygra te Eliminację.

machaj88 Młody aktywista

08.06.2013 09:19    #4844     Sufler - Porady do gry - Problem z oknem taktyki
[quote="KRaven031"]Musisz kliknąć (raz albo dwa, nie jestem pewny) kolumnę "Wyb", zaczną się układać według wybranej pozycji[/quote]
Wlasnie o to mi chcodzilo, tylko jak pisze z pamieci to nie pamietam zwykle jak to sie tam nazywa ;p

Tez to kiedys mialem, i jakos rozwiazalem problem. Moze zmian tryb widoku, "status wychowanka", "informacje ogolne", "wybor skladu". Poklikaj w kolumny kilkukrotnie. Jakos sie ustawi, nie pamietam jak ja to naprawilem, ale jestem pewein, ze jakos przypadkiem trafilem.

NYKnicks Partyzant

08.06.2013 07:27    #4845     Sufler - Porady do gry - Problem z oknem taktyki
Po kliknięciu na 'Wyb" mój problem się rozwiązuje, z tym że wtedy wszystkie pozycje są pomieszane zamiast ustawione od bramkarzy do napastników. Próbowałem nawet reinstalki gry w nadziei że przywróci to ustawienia domyślne, ale i to nie pomogło.

NYKnicks Partyzant

07.06.2013 21:45    #4846     Sufler - Porady do gry - Problem z oknem taktyki
Mam pewien denerwujący problem, sam nie wiem czy uda mi się prawidłowo go opisać ale mam nadzieję że ktoś zrozumie o co chodzi i uda się go zażegnać.
W oknie taktyki podczas wybierania zawodników do składu lub ich odznaczania automatycznie 'przeskakiwali' w górę lub dół listy. Np. mając listę graczy uporządkowaną według pozycji, od bramkarzy na samej górze do napastników na dole, gdy wybrałem napastnika na pozycje bramkarza automatycznie przesuwał się w górę listy. Ułatwiało to zarówno dobieranie składu jak i 'czyszczenie' go po meczu gdy klikając PPM zawodnicy automatycznie przesuwali się w górę i byli zdejmowani z pozycji. Pomieszałem trochę w zakładce Taktyki i teraz tego nie ma, co jest mocno denerwujące. Ciężko jest mi wytłumaczyć to słowami, bez możliwości zobaczenia o co chodzi, ale mam nadzieję że ktoś załapie.

Eskel Partyzant

A więc mam taki problem, z graczem Scott Parker. W okresie przed sezonowym Sandro zjadał go dupą, a gdy przyszedł do zespołu Fellaini, Parker został odstawiony na boczny tor przez to jak słabo gra. Gdy rozpoczęły się pierwsze mecze PL, wyskoczyło w boxie z wiadomościami okienko że odczuwa niepokój. Po rozmowie, obiecałem że jak najszybciej znajdę mu klub, bo jest mi zbędny a klub trochę zarobi grosza. Wystawiając go na listę, na drugi dzień (po kliknięciu kontynuuj) pokazuje się okno z wiadomością że Scott parker nie chce tak szybko znów zmieniać pracodawcy. Więc jest jakiś sposób na sprzedanie go? ;d

buczek93 Młody aktywista

07.06.2013 18:57    #4848     Sufler - Porady do gry - Problem z karnymi, FM13
Witam, pykam sobie Realem Madryt w najnowszego FM'a i mam straszliwy problem z rzutami karnymi. Ronaldo marnuje je na potęgę (podszedł do 8-miu, spartolił połowę), Ozil idzie w jego ślady, a przecież obydwoje mają fantastyczne atrybuty. Co może być powodem?

bronek708 Partyzant

Witam,

Mam problem w zeszłym tygodniu zrobiłem format dysku, po instalce windowsa próbuję zainstalować grę ale mam problem bo wyskakuje mi informacja że kod został już aktywowany jak klikam odzyskaj konto to pisze że wyśle mi maila z poprawnymi danymi ale go nie otrzymuję, nie przypominam sobie żebym zmieniał konto, odrazu uprzedzę komentarze, gra jest orginalna i już w nią grałem tylko po formatce coś sie powaliło, ma ktoś jakiś pomysł? Będę wdzięczny bo jak to mówię komputer bez managera traci swoją wartość :)

naczelnik5 Partyzant

07.06.2013 11:45    #4850     Sufler - Porady do gry - Fm 2013 ekran meczowy problem
Mam problem aby ustawic klasyczny widok ekranu meczowego , gram tylko z komentarzem i chcialbym miec ekran taki jak w poprzednich fmach czyli na gorze duzy wynik , na calym ekranie strzelcow bramke kartki itp , a na dole statystyki , tymczasem na widoku ogolnym mam kilkanascie malych tabelek i nie wiem jak zrobic zeby zostala ta jedna ze strzelcamni a reszte wylaczyc , da sie to jakos ustawic czy po prostu w nowym fmie widok meczowy jest inny ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution