Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KapitanHaze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2013 03:55    #4791     Football Manager - Ogólna dyskusja - Obietnice
Dzięki za pomoc.W 1 sezonie nie miałem dużych problemów, ale teraz jest jakaś olbrzymia linia pochyła z formą. Ogólnie zawodnicy z takim potencjałem jak; Giuseppe Rossi w 13 meczach strzelił tylko 2 bramki, Ljajic śr. ocena 6.98 powinni grać dużo lepiej....... Z każdą nową wersją fm paczka nowych błędów gratis ..

hapek Partyzant

16.06.2013 20:28    #4792     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery
Realem i jeszcze większy budżet? W SUMIE się nie dziwie, przecież Real moze miec problemy z utrzymaniem taki slaby sklad...

arekrks1 Partyzant

16.06.2013 18:15    #4793     Sufler - Inne - problem z powołaniem do reprezentacji
Witam. Mam taki problem gram reprezentacją Belgii w FM12 i z 3 sezony temu Matias Suarez wtedy zawodnik Anderlechtu uzyskał Belgijskie obywatelstwo potem przeniósł się do Newcastle, nie mogę go wg powołać do repry ponieważ nie ma opcji nawet powołaj go do reprezentacji. o co chodzi? Prosiłbym bardzo o pomoc z góry dziękuje.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

No dobra, ja to doskonale wiem, że muszę zejść do 100.000 zawodników i gra pójdzie, ale może ktoś zna sposób, aby w ogóle to odblokować. Nie wiem, może ktoś grzebał w plikach gry i uporał się z tym problemem.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam,

Mam problem z wielkością bazy danych na poziomie konfigurowania nowej gry. Jak zawsze wybrałem bazę danych niestandardową i dodałem do bazy danych gry, piłkarzy z poszczególnych krajów, aby rozgrywka była bardziej realistyczna.

I teraz tutaj pojawia się problem, bowiem po raz pierwszy w FM-ach gra mnie ogranicza i nie pozwala mi wybrać więcej niż 100.000 ludzi do gry. Wcześniej nie było takiej sytuacji, dopiero FM 2013 postawił przede mną taką trudność.

Dołączam do wyjaśnień screen z gry, aby wszyscy dokładnie wiedzieli o co chodzi.

Powiedzcie, proszę, czy u Was też takie się coś pojawia? Napiszcie, czy komuś udało się obejść ten problem, oczywiście pomijam odznaczenie jakiejś ligi, by było mniej piłkarzy? Najlepiej, chciałbym, aby ktoś napisał, czy w ogóle u kogoś taki problem występuje?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Zauważyłem, że "Ogólna dyskusja" - to "miejsce dla rozmów na temat serii Football Manager" :-) Ale jak chcecie rozmawiać o studiach, to nie ma problemu. Tak się tylko czepiam:-)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2013 13:15    #4797     Sufler - Edytor - niższe ligi Extraklasa-dodatek
czytałeś komentarze pod plikiem który pobrałeś, ten problem został już jakoś naprawiony(jakiś dodatkowy plik do pobrania był albo coś trzeba było ręcznie poprzestawiać) na bank znajdziesz odpowiedź w którymś z tematów dot. update'a :)

machaj88 Młody aktywista

16.06.2013 12:33    #4798     Sufler - Porady do gry - Błąd przy wczytaniu
Zakladam, ze gra oczywiscie, bo jakzeby inaczej - oryginalna. Napisz wiec na forum SI Games. Tez mialem tak w FM 09, opisalem problem, kazali poczekac na uaktualnienie i na szczescie po zaktualizowaniu gry, save hulal bez problemu. W razie gdyby nie, to mialbym wyslac im tego save'a do naprawy.

Luk's Partyzant

wyślij mi link do update'u jeśli to nie problem :)

reyty Partyzant

Przy dodaniu managera gra wiesza się. Miał ktoś taki problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution