Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gregotsw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
- Wisła na kolanach! Po wygranej 1-0 :D

- Z tym meczem było więcej problemów, za pierwszym razem rozegrałem mecz, który niby wygrałem(2-1) jednak przez cały mecz nie widziałem żadnej sytuacji bramkowej(pomimo włączonych zawsze kluczowych). Po meczu okazuje się że było 1-1. Więc zszokowany odpaliłem mecz jeszcze raz z rezultatem jak wyżej "Wisła na kolanach"
http://www.picsh(...)ncia.jpg

Masakryczne to forum... Nie da się zrobić aby fotki zmniejszały się i prowadziły do odnośnika?

Diablo5555 Partyzant

Witam mam taki problem, wiem, że temat już gdzieś był tutaj, ale nie mogę znaleźć, wiecie może jak można sprzedawać z korzyścią zawodników w najnowszym FM'ie bo albo chcą na raty, albo dają strasznie małe kwoty, a ja zawodników muszę kupować po kilka mln zł czy kilkanaście... Proszę pomóżcie mi bo to mnie strasznie irytuje...

Ataru Partyzant

05.07.2013 16:53    #4723     Sufler - Porady do gry - Profil pilkarza
Sluchajcie, moze ktos sie z takim problemem juz spotkal i pomoze, bylbym wdzieczny. Sprawa wyglada tak, znudzenie mnie dopadlo i dzis zaczalem nowa grac. Wzialem do trenowania Rangersow, wydaje mi sie to latwa, mila i przyjemna rozgrywka, ale zaczyna irytowac. Wchodze w profil pilkarza i ustawiam sobie okienka takie jak chce po czym po jakims czasie gra wraca do podstawowego ukladu tych okien, a ukladanie tego co chwile srednio mi sie usmiecha. Nie wiem w ktorym momencie sie to dzieje, probowalem loadowac gre, wylaczac i wlaczac od nowa i nic nie pomagalo. Pomysly, sugestie?

warsonex Partyzant

Siema, ja również mam problem z crashem, grę mam oryginalną żeby nie było :)

Za każdym razem po wyjściu z gry taki oto błąd:

Ktoś wie czemu tak się dzieje?

rafal92f Partyzant

Witam. Mam taki problem. Gram Realem Madryt. Wyedytowałem sobie wiek niektórych zawodników (2-3 lata mniej niż w rzeczywistości), dodałem kilka osób do personelu z innych klubów, których nigdy nie mogłem zakontraktować, dodałem przyszłe transfery (Kaka do AS Monaco za 30 mln euro, Messi do Realu za 100 mln euro).
Zakończyłem właśnie 1 sezon gry i w podsumowaniach jak to jest zawsze pokazuje najbogatszy klub, a także największy awans. Ja na rozpoczęciu gry miałem wartość klubu 2,3mld, tyle samo co Barcelona i byłem na 2 miejscu. Po sezonie wartość klubu wynosi 120 mln i jestem na 27 miejscu ... Dodam, że nie edytowałem finansów klubu, ani też umów sponsorskich. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?
P.S. W tym sezonie wygrałem lige hiszpańską i puchar hiszpanii, w lidze mistrzów odpałem w półfinale z Bayernem.
Proszę o szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

P.S. Gram na FMie 13 steam offline + oficjalny edytor ze stema. Baza danych 1.3.3.

marcinknap226 Partyzant

03.07.2013 21:47    #4726     Sufler - Edytor - FM Editor Live - Problem
Witam.
Mam problem z edytorem. Pobrałem go, uruchomiłem, kliknąłem LOAD Game, wpisuje coś w "SEARCH", klikam enter i wyskakuje taki błąd.

hapek Partyzant

03.07.2013 15:37    #4727     Sufler - Problemy techniczne - Odzyskanie save'a
Mój kumpel miał tez z tym problem i sie nie dało nic zrobic. Mozliwe, ze to przez grzebanie w edytorze

z_fartem Partyzant

Witam.
Mój problem jest następujący. Podczas gry 4-2-3-1 kontratak/płynny, mój asystent marudzi, że w trakcie meczu mam za dużą lukę między obroną a pomocnikami. Natomiast, kiedy zmieniam na kontrolę luki takiej nie dostrzegam. Problem jest taki, że nie mam aż tak mocnego zespołu żeby sobie grać kontrolą.
Środkowi pomocnicy to:
ŚP (O) albo POP (O)/(W) i CR(O)
dodatkowo WR (A) ma ustawione w poleceniach indywidualnych, aby cofał się po piłkę trochę głębiej pod linię środkową boiska.
Jeśli będzie potrzeba wrzucić screeny nie ma problemu.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.07.2013 17:07    #4729     Sufler - Porady do gry - Brak budżetu transferowego.
może dałeś w ustawieniach żeby nie było okienka transferowego przed sezonem?
Nigdy nie miałem takiego problemu. Jaki FM, jaka wersja? Przesuwasz suwakiem żeby zwiększyć ten budżet?

IwoS Partyzant

02.07.2013 16:56    #4730     Sufler - Porady do gry - Brak budżetu transferowego.
Witam.
Mam problem z budżetem na transfery. W każdym klubie mój budżet transferowy wynosi 0. Zgadza się tylko budżet płacowy. Ktoś wie może o co chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution