Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Elejhen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2013 04:03    #4611     Sufler - Porady do gry - Castilla i druga liga.
Hej, mam mały problem z drugą drużyną Realu. Właśnie kończę 5 sezon prowadzenia królewskich, Castilla grała w nim w 1. grupie Segunda Division i z tego co się mi wyświetla (te ligi nie są u mnie grywalne) zajęła w niej 1 miejsce, co oznacza, że od następnego sezonu powinna bez żadnych barażów grać w Adelante (2 liga hiszpańska, generowana i grywalna). Problem polega na tym, że tak się nie dzieje, do Adelante dostaje się drużyna która w 1 grupie Segundy zajęła 2 miejsce, a moje rezerwy, nie dość, że nie awansują wyżej to jeszcze... spadają do IV ligi (Tercery). Mimo mistrzostwa. Ktoś zna jakąś przyczynę? Może jakiś wymóg co do czegoś (liczby piłkarzy itp.) które Castilla mogła przestać spełniać? Czy może zwyczajny błąd? Jeśli tak to czy istnieje jakiś sposób na "podmienienie" zespołów i umieszczenie Castilli w drugiej lidze, już w trakcie rozgrywki?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, kupiłem już parę piłkarzy by wzmocnić rezerwy, gdy wyświetliło mi się, że wygrała swoją ligę, a tu zong ;p

Ivan880826 Partyzant

01.08.2013 17:19    #4612     Sufler - Edytor - Fm genie scout 13 cena sprzedaży
Witam
Mam taki problem:
Mam najnowszą łatkę (gra oczywiście oryginalna) i do tego najnowszy genie scout... ale w rubryce cena sprzedaży niestety nigdy nie wyswietla mi się faktyczna cena sprzedaży tylko mooooocno zaniżona... wiecie może o co tutaj chodzi??

Pawi125 Partyzant

Witam
mam problem ponieważ nie wiem jak wgrać swoją fotkę do FM. Zdjęcie jest już obrobione (wymiary 180x18 PNG).
Kierowałem się tym artykułem http://www.cmrev(...)era.html ale nie widzę kodu do notatnika i nie za bardzo rozumiem 2 część jego (Przede wszystkim muszę wyróżnić dwa istotne zwroty. Pierwszy („NAZWA PLIKU”) wyszukuje w folderze, w którym znajduje się config, plik o podanej nazwie. Zastępujemy zatem tę frazę nazwą naszej fotki, np. JA. Należy pamiętać, że nie wpisujemy rozszerzenia, jedynie samą nazwę!
„NUMER ID” to unikalny identyfikator, który gra przypisała naszemu menedżerowi. W celu jego sprawdzenia należy uruchomić grę, wczytać save, na którym toczy się rozgrywka, a następnie wejść w Ustawienia -> Obraz i dźwięk i zaznaczyć opcję Pokazuj ID.)

Mógłby mi ktoś podać ten kod do notatnika i w miarę prosto wytłumaczyć co z czym skleić?
Z góry dziękuję za pomoc.

alanekko Partyzant

01.08.2013 01:25    #4614     Inne - Hyde Park - Polski rap
[quote="Chod"]Eldo - Pale majki

[quote]"masz problem, ej on ma flow, no co ty
on robi show on nie wpierdala sie w kłopoty
brawo Rutkowski, masz puchar weź sie ocknij
zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"

Rutkowski= Zeus
Zeus= mówienie o nie wpierdalaniu się w kłopoty, ja nikogo nie zaczepiam etc.
Puchar= demo roku?
"zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"- Zeus we "wracam tu..." nawija:
"choć nie każdy gładko składa klocki
na pewno jest specem od autopromocji"[/quote]

Leszkowi spodobały się dissy najwyraźniej.
[/quote]

No spoko, tylko tak troche nie pokolei szczególnie tutaj:

brawo Rutkowski, masz puchar weź sie ocknij
zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki" - wydane w 2010 roku

choć nie każdy gładko składa klocki
na pewno jest specem od autopromocji - wydane w 2009 roku

czyli rok wczesniej, Zeus to przewidział - przypadek? nie sondze ;)

a jeśli chodzi o Dissa Eldo vs. Zeus to takiego nie będzie, bo Eldo musial by sobie znaleść kolejnego kolegi, bo kiedy nagrał sam dissa ? :D

bruutus Partyzant

31.07.2013 22:11    #4615     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
a oto i mój talent. Jak na polskie warunki całkiem spoko, gwiazdek dużo, a co najważniejsze swój własny a nie zakupiony. Problem taki ze trafil sie na razie jeden na 12 lat;/

http://img81(...)i8nu.png

`Gekkou Partyzant

Siemanko. Mam pewien problem . Otoz , gram klubem Saint Etienne juz 2 sezon. W pierwszym zdobylem mistrza , a w drugim mi kiepsko idzie przez to ze taktyka ktora dosc dobrze sie sprawdzala w 1 sezonie , w 2 juz nie za dobrze . I mam takie pytanie. Czy lepiej odejsc z Saint Etienne i poczekac na oferte z innej druzyny , czy pozostac i dograc ten 2 sezon do konca i wtedy . Dodam ze prowadze rowniez reprezentacje Francji i jesli bym odszedl z tego klubu to pozostaje mi jeszcze reprezentacja z ktora moglbym cos osiagnac . Jak mysliscie odejsc czy zostac ?

RosolakLFC Partyzant

31.07.2013 12:29    #4617     Sufler - Edytor - FM Geni Scout 13
Witam, mam problem z tym programem. Mam łatkę 13.3.0 i gdy włączę scouta nie mogę wczytać danej gry jak to było w poprzednich wersjach tego programu. Co mam zrobić? Klikam na wczytywanie, coś mi wczyta. Co to jest za gra?

German Partyzant

31.07.2013 11:57    #4618     Sufler - Dodatki do gry - Ligi Litewskie
Posiada ktoś umiejętności aby zrobić 3 ligę Litewską z podziałem na grupy? Posiadam dodatek który dodaje tylko 2 ligi, ale strasznie zależy mi również na trzeciej. Próbowałem pobawić się z tym sam, niestety od samego rana mam same problemy, w szczególności z liczbą drużyn w pucharach i tak dalej. Liczę na pomoc :)

hulk69 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Wczoraj grałem było wszystko cacy, dzisiaj włączyłem FMa i miałem standardowego skina, nie dało sie wybrać, chociaz w dokumentach miałem utworzony folder ze skinami, tak sam graficzny z logosami kitsami i faceami, po właczeniu gry i wczytaniu wczorajszego ostatniego save nie ma nic, próbowałem już nawet odinstalować i zainstalować na nowo FMa, dodałem na noeo skiny kitsy facey i dalej nic, powie mi ktoś o co chodzi ? skoro wczoraj jeszcze wszystko działało prawidłowo ?

TheStar Partyzant

30.07.2013 22:22    #4620     Sufler - Porady do gry - Problem z rzutami wolnymi
Witam serdecznie,
gram Realem Madryt na patchu 13.3.3 i mam problem z bezpośrednimi rzutami wolnymi. Za mną około 25 spotkań i nie padł ŻADEN gol z bezpośredniego rzutu wolnego. Najczęściej strzela Cristiano Ronaldo(z obu stron), próbowałem dać wolne Ozilowi i Alonso - skutek ten sam. Co ciekawe 90% strzałów Cristiano to strzały w mur, z lewej i prawej strony, z daleka, z bliska. Efekt ciągle ten sam. Nie wiem czy to wina patcha, czy też nie.. Mam wgrać wcześniejszy patch, żeby to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution