Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bromon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2013 00:07    #4581     Sufler - Inne - Początki - co i jak?
Z tego co się orientuję, to SI wprowadziło, że od FMa 2012 do aktualizacji musi być Steam. Aczkolwiek pewny nie jestem, mam oryginalną wersję gry, więc się tym nie interesowałem zbytnio. Jeśli chodzi o ligi, to wydaje mi się, że będziesz mógł, choć pewny nie jestem, bo zawsze biorę bazę danych bardzo dużą, z reguły około 100 000. Także, poczekaj jeszcze na inne opinie.
Jeśli chodzi o problem z patchem, to zawsze możesz grać na domyślnej bazie danych.

lancos3-11 Partyzant

09.08.2013 21:56    #4582     Sufler - Porady do gry - FM2013 Problem
[quote="bernix1897"]Witam.
Mam nietypowy problem z fm 2013 .Zaznaczam, że mam oryginalną pudełkową wersje z MM. Mam rok 2020 Gram Juve i Włochami i od jakiegoś czasu zobaczyłem ze nie mogę zgłosić swoich(wybranych przeze mnie) zawodników do LM tylko muszę wybrać wybór automatyczny bo inaczej nic się nie dzieje. (Klikam w to pole LPM w ten prostokącik Wyb i nic).Nie moge kontynuować gry bo nie spełniam wymogów. Próbowałem także przeinstalowania i tworzenia nowej kariery(bez rezultatów). Proszę o pomoc w naprawieniu tego.[/quote]
Alternatywą jest chodzenie na jednodniowy urlop, ale to krótkoterminowe.

Vision Partyzant

09.08.2013 19:35    #4583     Sufler - Inne - wysyłka FMa z CMRev zagranicę
Jeśli tak, to super i problem rozwiązany. Pamiętam, że parę lat temu była minikłótnia o spolszczenie i FMa kupionego zagranicą, ale jeśli tak, to jest super. :)

kamilm Partyzant

Oryginał łatka 13.3.3 uaktualnienia od Bartekr, wczęsniej nie miałem żadnych problemów, problemy od jakichś 2 miesięcy po formacie dysku C, zainstalowałem i sie zjebało, chyba muszę sformatować cały komp.

bibula Partyzant

07.08.2013 20:56    #4585     Sufler - Edytor - Edytor FM 2008 PSP
Witam.

A więc mam taki problem : pobrałem edytor FM PSP 2008 Editor i wypakowalem dwie rzeczy , folder data i jakiś windows instaler który sie nie chce włączyć. W dodatku mam zrobić tak jak w instrukcji Otwórz WordPad / Notatnik (lub podobny), 8. Spisz komendy zmian jakie chcesz dokonać

ale o jak mam te komendy wpisać ??

pomoże ktoś ?

pozdrawiam

JacexFM Partyzant

Witam, a więc mam problem, prowadzę Manchester United i mam problem ze skutecznością w rzutach karnych. Podczas meczu już 6 raz pod rząd nie strzela ani Rooney ani RvP ani Lewy. Nie wiem jak mam pracować nad tym z moimi zawodnikami?

adamle74 Partyzant

07.08.2013 07:37    #4587     Sufler - Porady do gry - niższe ligi polskie
problem mam nadal nierozwiązany. Na zagranicznych forach nie dowiedziałem się niczego mądrego, chyba problem jest szerszy i dotyczy ogólnie dużej ilości meczów w tle, które komputer musi przemielić - stąd długi czas oczekiwania. Ale kiedy zamiast polskiej IV ligi, wybiorę np. III ligę, to wtedy jest lepiej (mniej meczów do przemielenia). Więc, póki co, może to jedyne rozwiązanie.

Amikowiec Młody aktywista

06.08.2013 19:25    #4588     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion?
Ano tak zapomniałem wspomnieć, że od 4 ligi ciągle 4000 max i ani drgnie w górę...na Ligę Europy na Bułgarską 5/7 przychodzi mi po 1,5 tys. kibiców, a stadion Lecha 41 tys. ma, totalnie nie ogarniam dlaczego max. frekwencja nie ma zamiaru wzrastać, a cheatować edytorem nie mam zamiaru bo bez problemu mógłbym trójkę z przodu dopisać i prosić się o nowy obiekt, może i nawet własnego imienia, skoro jestem legendą klubu po wygranej w LE.

ZaXer Partyzant

06.08.2013 15:19    #4589     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacjami.
Witam. Mam pewien problem, a mianowicie nie wiem, gdzie wypakować aktualizacje, które ściągnąłem. Używam Windows 8 i nie mogę znaleźć żadnego folderu, w którym mam to umieścić. Proszę o radę. Z góry dzięki. :)

igix11 Partyzant

06.08.2013 13:57    #4590     Sufler - Porady do gry - Nizsza liga bialoruska
witam! Czytałem na zagranicznych forach że istnieje taki klub jka RUOR Mińska który ma baze treningowa i obiekty młodzieżowe na 20. Sciagnalem wiec baze danych taka jak podawali autorzy tych postów lecz problem polega na tym że gdy tworze nową gre, i przechodze do mojego klubu mam tylko 3 zawodnikow. Baze danych raz ustawiałem na dużą a raz niestandardowa tak aby byli zawodnicy z niszej ligi bialoruskiej oraz wszyscy krajowi. Ma ktoś jakis pomysl co zrobic abym mial cały skład?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution