Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sokal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2013 14:19    #4551     Sufler - Problemy techniczne - Problem bardzo wielki ...
Nie ogarniam sprawy... problem wrócił. Sprecyzuję: nie wyrzuca mnie podczas meczu, tylko gdy nacisnę "kontynuuj", zazwyczaj podczas przewijania, a czasem, gdy już wszystko przeanalizuje. Jakieś pomysły?

HotShotCharlie Partyzant

Witam.
Gram drugi sezon GKS Tychy. W poprzednim dobrze mi szło i przegrałem awans 2 ostatnimi meczami, ale finanse mi strasznie podupadły :/ Musiałem więc sprzedać kilku ważnych zawodników i zwolnić innych. Teraz mam problem ze składem i potrzebuję:

N
OP (P)
ŚP
O (P)

Myślałem o sprowadzeniu na obronę Nowaka a na atak Nnamani. Na ofensywnego pomocnika potrzebuję szybkiego zawodnika bo lubię grać skrzydłami.

Budżet to ok. 10tys na transfery i ok. 4tys na kontrakty.

Caprari Partyzant

Witam;) może ktoś będzie wiedział co powinienem zrobić a mianowicie...Po pierwszym sezonie gry (fm13 oryginał uaktualnienie bartkr v 1.7) nie mogę zatwierdzić zawodników,ponieważ za każdym razem gdy klikam "zatwierdź" wyskakuje crash:-/ pierwszy sezon rozegrałem bez jakichkolwiek problemów.

PolishBoyLP Partyzant

15.08.2013 11:00    #4554     Sufler - Inne - Problem ze stroną ?
Witam. Mam problem z dodawaniem swoich osiągnięć z FM-a tutaj na stronie. Zrobiłem tą karierę do FM 06, wpisałem osiągnięcia z tego sezonu i... i zmieniła mi się wersja z FM 06, na FM 09. Dlaczego ? Nie da się tego zmienić, dodawałem całą 4 sezonową karierę chyba z 4 razy już.. i za każdym razem jest to samo. Sprawdzałem po milion razy czy wszystko robiłem dobrze, ale nadal taki.. hm.. błąd wychodzi.Chciałem dodać jeszcze karierę reprezentacyjną, do tej kariery co już rozpocząłem.. Tak, mogę dodać, ale jako FM 09,a nie FM 06.. No i dlaczego mi w statystykach wychodzi,żę mam rozegrane 18 sezonów, skoro mam ukończone 4 sezony? Ogarnia to ktoś ? Liczę na pomoc, już mi się odechciewa z tym "walczyć" tyle razy to już starałem się poprawić, a i tak nic nie wychodzi. Wpierw myślałem że popełniłem błąd, przy drugim już zaczęło mi się to robić podejrzane, że FM 06 zamienia się na FM 09.. ale przy 3 podejściu już byłem pewny,że to nie mój błąd.

http://scree(...)/qjmqlud

Abdulinho17 Młody aktywista

Witam, otóż mam taki problem. Mój lewy obrońca cały poprzedni sezon był na zgrupowaniu reprezentacji Polski B. Zaczynam kolejny sezon a on znów tam jest.. W jego profilu pisze ze powinien wrócic z niej rok temu ! jak temu zaradzic ?
Visca el Barça !

Skillsoner Partyzant

14.08.2013 17:58    #4556     Sufler - Porady do gry - Jak włączyć rzuty karne?
Witam.
Napotkałem problem... Po zremisowaniu meczu pucharowego musiałem rozegrać rzuty karne. Wyświetliło się okno kolejności z jaką będą zawodnicy kopać jedenastki. Po wyborze nie widziałem nigdzie przycisku, aby przejść dalej. Zacząłem klikać i teraz nie wiem jak włączyć nawet okno z wyborem kolejności :D Gry nie chcę wyłączać ponieważ mam nie zapisane sporo rozgrywki...
Liczę na szybką pomoc i z góry dzięki :)

szak Partyzant

14.08.2013 14:49    #4557     Sufler - Porady do gry - Problem z grą Athletic
Jest to faktycznie zespół C, co nie zmienia faktu że podbierają sobie moich zawodników i nic z tym nie mogę zrobić.
W polityce zespołu są odznaczone transfery i przedłużenia kontraktów.

Chyba wiem z czego może wynikać problem, moim klubem filialnym jest Bilbao Athletic z którym mogę przenosić swobonie piłkarzy, taka sama umowa jest między Bilbao Athletic a Baskonią, ale niestety nie ma między mną Athletic a Baskonią

szak Partyzant

14.08.2013 10:23    #4558     Sufler - Porady do gry - Problem z grą Athletic
Witam,

Mam problem z rozgrywką klubem Athletic w FM12.
Moi zawodnicy są przesuwani bez mojej zgody do klubu filialnego Baskonia skąd nie mogę ich przywrócić do pierwszego składu, czy spotkał się ktoś z takim problemem i zna sposób żeby go rozwiązać ?

mido666 Partyzant

Zauważyłem że problemy są charakterystyczne dla użytkowników Netbooków oraz Win 7
Sprawa nie wyprowadziłaby mnie aż tak z równowagi gdyby nie fakt że przed spaleniem i wymianą dysku FM 12 chodził bez jakiegokolwiek zarzutu (ani znaku crasha, czy buga w grze czy oryginalnej czy pirackiej dla porównania)

mido666 Partyzant

Problem w tym że żaden proces (w menedżerze zadań) nie jest na liście zainicjowany, próby z oczekiwaniem robiłem (zostawiając komputer nawet na jakąś godzinę). Problem o tyle by nie był irytujący ile występuje w każdej możliwej wersji jaką próbuję uaktywnić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.