Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

poziom Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cześć,

Mam FM 2012 12.2.0. Z tego co się orientuję najnowszy patch to 12.2.2.
Mam oczywiście oryginał i w Steam wchodzę prawym na grze, właściwości i mam tam ustawione aktualizacje automatyczne...Pisałem już do baranów ze Steam (którą to firmę coraz bardziej 'kocham';) ale na razie bez odzewu...
Może ktoś z Was miał podobny problem?
Łódzki Klub Sportowy

Fardiso Partyzant

02.09.2013 21:14    #4482     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Mam mega problem z treningiem w FM 2011. Dość, ze nie widzi gra rezimow, nie widzi trenerow, to na dodatek gdy próbuję uruchomić jakiś program treningowy, to wyskakuje mi komunikat "'array acces out of bounds''. Jest jakiś sposób by temu zaradzić?

widzewiak19105 Partyzant

02.09.2013 10:23    #4483     Sufler - Porady do gry - Problemik
Siemka
Mam problem jeżeli chodzi o terminarz,kiedyś zawsze wszystkie mecze kolejki były grane w jeden dzień,a teraz coś się przestawiło i kolejka jest podzielona na 3 dni,niby błahostka ale przyzwyczaiłem się już do rozgrywanie kolejek w jeden dzień;p Da się to jakoś przestawic? Gram w FM 2012.
Z góry dzięki za pomoc.

GPR Partyzant

Również mam crash dums

Gram na minimalnej bazie i tylko z ligami angielskimi. Obecnie kończę 10 sezon. Gra się wywala na 30 kwietnia 2020r. Nie pomaga urlop ani rezygnacja. Przyznam że w ciągu ostatniej połowy sezonu gra z niewiadomego powodu kilka razy wyrzuciła mnie do pulpitu tzn jakby sama się zminimalizowała tzn ze 3 razy w któryś dzień mnie wyrzuciło. Po powróceniu do niej grało się normalnie. Gra jest oryginalna i we wcześniejszych sezonach nie było z nia problemów. Co więcej save przerzuciłem na drugi komputer gdzie też miałem zainstalowanego FM i nadal mnie wywala. Nawet zainstalowałem FM drugi raz - nie pomogło. Może od któregoś momętu gry cos sie zepsuło i jest zapisane w save ale nie koniecznie chce mi się z tego powodu grac całego sezonu od nowa. A moze chodzi o date 30kw 2020??
Ostatni save mam z 25kwietnia i jest czyli na 5 dni do 30. Przedostatni to początek sezonu. Przejechałem więc cały sezon na urlopie i faktycznie od wcześniejszego savea sie nie wywala :-(
Da sie jakoś tego savea naprawić?

Próbowałem sprawdzić co jest w pliku crash dumps (zajmuje 5.5mb) ale wszystkie 3 programy do DMP których próbowałem nie chcą otworzyć tego pliku.

Co radzicie?

SzahelPL Partyzant

[quote="Nones"]Witam, ja też mam typowy problem z FM że po sezonie odechciewa mi się grać danym zespołem.
Chciałbym aby gra mnie wciągneła.
Grał ktoś może ligami podobnych do Polskiej ligi ?
Tzn. Rumuńską, Chorwacką, Bułgarską, Serbską.
Chodzi o najwyższą klase rozgrywek.
FM12[/quote]

Słowenia, NK Maribor. 2xLiga, 2xFaza grupowa LM. Marco Tavares to jest coś ! :)

kruk777 Partyzant

01.09.2013 14:40    #4486     Sufler - Porady do gry - Problem z lepszymi klubami
Co do Neymara, czy zawodnika, który w największym stopniu zagraża Twojej drużynie - wykorzystaj swojego def. pomocnika, na pewno takowego posiadasz. Ustaw mu w poleceniach indywidualnie krycie Neymara. Będzie biegał do niego jak przyklejony. Może odbić się to trochę oddaniem środka pola, bo będzie tego defensywnego tam brakować, ale chyba lepiej oddać trochę pola, przykryć Neymara(by nie strzelił 4 bramek) i zagrać z kontry. Tyko jest jeszcze jeden problem - Twój defensywny pomocnik, oprócz cech oczywistych dla jego pozycji, powinien też umieć szybko biegać, przykryć kogoś tak szybkiego jak Neymar nie jest łatwo.
W każdym badź razie, ja jeśli widzę jakieś kluczowe ogniwo w drużynie rywala, zawsze przydzielam takiemu zawodnikowi indywidualne krycie, czasem można nawet podwójne. Z tym, że gram Pogonią więc nie wiem jak to się sprawdzi w lidze hiszpańskiej przeciw Barcy, ale próbuj! Szukaj, kombinuj, a w końcu się uda ;)

kuligu Partyzant

Siemka. Czy to możliwe, że jak mam np. kilka lig to bez problemu mogę rejestrować skład a jak wezmę więcej to gra crashuje przy rejestracji składu?
Nic nie pomaga spójność, reinstal gry/systemu, sterowniki najnowsze, gra oryginał/steam aktualizacje, win7 oryginał, FM 13, Różne daty rozpoczęcia też próbowałem - i nic
W FM 12 Grałem na wszystkich ligach i niestandardowej bazie gry a jedynym zmartwieniem było trochę długie ładowanie w trakcie okna transferowego.
Co może być przyczyną? Komputer spełnia wymagania gry.

Gallacher Partyzant

01.09.2013 01:34    #4488     Sufler - Porady do gry - Problem z lepszymi klubami
Jakby każdy Ci miał tak doradzać to musiałby co najmniej 16 różnych taktyk mieć bo tyle jest meczy w La Liga lub troszkę więcej poza tym to TY sam powinieneś być "mózgiem" swojego zespołu by wiedzieć jak nim kierować bo ja z początku grając także miałem problemy na wyjazdach i wystarczyło troszkę pogłówkować i recepta sama się znalazła ;) Taktyka którą Ci poradziłem jest dobra nawet na wyjazdach ale widać nie pasuje do Twojego zespołu i graczy i być może dlatego tak jest ale wiadomo to jedna z wielu elementów wyników bo do tego dochodzi dobry trening , ludzie i sztab :) Musisz kombinować.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Ramboski Partyzant

31.08.2013 17:41    #4489     Sufler - Inne - Który asystent?
Witam,
Nie wiedziałem do jakiego to dać działu więc wybrałem inne.
Mój problem polega na tym, że nie wiem jakiego asystenta wziąć dla Podbeskidzia w 2017 roku.
Rozważam dwie kandydatury głównie:

1. Tomas Jun (Czech) z atrybutami:
Kierowanie zespołem: 13
Motywowanie: 12
Ocena potencjału: 11
Ocena umiejętności: 10
Wiedza taktyczna: 10

2. Veljko Nikitovic (Serb) z atrybutami:
Kierowanie zespołem: 16
Motywowanie: 12
Ocena potencjału: 8
Ocena umiejętności: 9
Wiedza taktyczna: 15

lub jeszcze jeden

Marcin Nowacki (Polak):
Kierowanie: 13
Motywowanie: 11
Ocena p: 9
Ocena u: 10
Wiedza: 13

Głównie asystent jest u mnie potrzebny do konsultowania się w sprawie doboru składu na mecz i wydaje polecenia przeciwko piłkarzom przeciwnika, ewentualnie jakieś raporty, filtrowanie, możliwe, że będzie przedłużał kontrakty młodzikom jak będzie dobry ;)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

BladaTwarz Partyzant

31.08.2013 16:59    #4490     Sufler - Porady do gry - Problem Taktyczny
Gram taktyką 4-4-2 z skrzydłowymi i właśnie mam problem, ponieważ nie wiem jak ustawić środkowych pomocników i skrzydłowych. Drugim problemem jest to, ze największą liczbę podań mają boczni obrońcy ( o.O ) a pomocnik w środku który powinien być jakby rozgrywającym ma mniej podań od pomocnika odbierającego piłke..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution