Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zolahc Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.09.2013 21:45    #4411     Football Manager - Ogólna dyskusja - Finansowy dołek
zawsze cos, chciales porad to pare napisalem, kombinuj troche jak zarobic, lepiej dzialac troche niz wogole. jak ci to nie wystarcza to wlacz edytor i po problemie, proste

Avrukk Partyzant

22.09.2013 13:25    #4412     Football Manager - Ogólna dyskusja - Finansowy dołek
Cześć, mam poważny problem z finansami i nie mam pojęcia co zrobić by to naprawić.
Prowadzę drużynę z II ligi zachodniej, zupełny przeciętniak. Po zakończeniu pierwszego sezonu przyszedł mi raport, że drużyna straciła 750 tysięcy złotych. Prognoza na ten sezon to strata miliona. Inaczej pisząc, gdyby wszyscy pracowali za darmo to wyszedłbym na zero. Co mam zrobić by nie tylko się odkuć, ale i zarabiać bo nie mam żadnego pomysłu. Sytuacja w skrócie:
W sezonie średnio 600 kibiców na stadionie, po przerwie zimowej miałem ~650.
Umowa z Ruchem Chorzów na coroczne 112 tysięcy.
Nie przekraczam budżetu płac.
Nie spłacam żadnych pożyczek.
Nie kupiłem właściwie żadnego zawodnika, wszystkich ściągam z wolnego transferu.
Infrastruktura szału nie robi.
Sprzedaż najważniejszych grajków i tak nie załata dziury, a reszta ma najwyżej wartość symboliczną.
Maksymalna stawka jaką otrzymuję za mecz na wyjeździe to 14 tysięcy, ogranicza to straty, ale zysku nie ma żadnego.
Mecz u siebie ze Śląskiem to 35 tysięcy z biletów, ale 24 tysiące dla nich.
Szybki awans do wyższej ligi raczej mało prawdopodobny, zwłaszcza z dziurą w budżecie...

Co robić bo pomysłu nie mam już żadnego. Co jest

BananowyUX Partyzant

Witam wszystkich forumowiczów! Mam problem z wyskakującym crash dumpem. Błąd wyskakuje w momencie uruchomienia nowej gry. Tym dziwniejsze jest to, że ten problem nie występuje jeżeli z folderu z dodatkami do gry usunę Megafacepack. Próbowałem rozpocząć grę zarówno na podstawowej bazie danych jak i jej aktualizacjach, ale problem nie znika. Logopacki i inne dodatki działają w porządku tylko przy wklejeniu twarzy gra się wyłącza. Czy jest na to jakaś rada? Chciałbym rozpocząć normalną grę, ale nie wyobrażam sobie jej bez tego facepacka. Proszę więc o pomoc.

zolahc Młody aktywista

22.09.2013 12:50    #4414     Sufler - Problemy techniczne - CRASHDUMP RZOWZIOZANIE
taki wuj, ja przed kazdym meczem zapisuje i to na trzech roznych plikach na zmiane, a i tak prawie kazda moja kariera po kilkunastu/kilkudziesieciu sezonach idzie w piach. to, ze jeszcze cie crash nie dopadl, nie znaczy ze rozwiazales problem, tylko ze masz szczescie w tej kwestii i tyle w temacie

btw. autor byl trzezwy jak to pisal? bo godzina i pisownia sklania mnie ku refleksji nad tym :D

Bytrek Partyzant

Witam, czy ktoś spotkał się z podobnym błędem? Żadne save mi nie wchodzi, wyskakuje informacja, iż zapisu nie można odtworzyć. Wyłączam grę i na ekranie pojawia mi się błąd jak na poniższym obrazku.

kaiser_chief Partyzant

22.09.2013 03:33    #4416     Sufler - Problemy techniczne - CRASHDUMP RZOWZIOZANIE
elo sexowne laseczki mam rozwiozanie jak ktos komus wyuskakjuja problemy typu crash dumps:
otoz trzeba przed kazdtymn meczem zasavowac gre zeby uniknoc crash dumpa xd
jak nie zasejwujesz - masz crash dumpa. pozdrawiam serdecznie jeszcze bede badal ten temat i podrzuce wiecej informacji ;p

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

22.09.2013 03:31    #4417     Sufler - Porady do gry - Shortlisty, filtry, galeria sław
Mam problem jak w temacie.
Przenoszę plik z filtrem i shortlisty między 2 kompami ale na tym drugim nie odczytuje mi ich jak powinno. Tzn. importuję plik i zamiast użyć filtru wyświetla mi prawdopodobnie wszystkic zawodników jakic mogę przescoutować, zamiast np. listy 100-500 zawodników mam 35tysięcy zawodników na tej shortliście. Jak przenosić te pliki żeby dobrze zadziałały?

W galerii sław na drugim kompie mam tylko puchar konfederacji a wcześniej już zdobyłem kilka(naście) pucharów i tego tam nie mam :(
Jak mam postąpić żeby galeria się jednak pokazała prawidłowo?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

22.09.2013 01:16    #4418     Sufler - Porady do gry - Twitter i YouTube w FM11
Już gdzieś rozwiązano ten problem. Trzeba było zrobić coś z kontem na YT w ustawieniach. Że możesz logować się z innych urządzeń czy coś takiego. W tym akurat za dobrze się nie czuję ale ktoś już pisał rozwiązanie do tego na tym forum.

sebastiano399 Partyzant

[quote="Barthez16"][quote="Barthez16"]Crisadus no powiem że Saint Etienne to ciekawa opcja Lille co prawda też no ale wydaje mi się że będzie nimi za łatwo prognoza 4 miejsce. Tak więc szukam klubu z Ligue 1 tylko i wyłącznie jakoś ciągnie mnie żeby zagrać w tej lidze tylko problem w tym że nie wiem kim może być środek tabeli a nawet niżej lub klub który powalczy o awans do LE żeby był budżet i fajna rozgrywka no i jacyś piłkarze ;)[/quote]

Emeryt gram w fm 12 na najnowszym uaktualnieniu to raczej stadionu nie będzie ale skład chyba tak :D to czekam na jeszcze jakieś odpowiedzi[/quote]

Stadion w Nicei ma powstać chyba w 2016, sprawdź sobie w informacjach/baza treningowa. Obiekty są przeciętne, także jest co robić w Nicei. Potencjał jest: Opina, Pejcinovic, Mounier.

wczesny Partyzant

20.09.2013 09:55    #4420     Sufler - Porady do gry - Zero skuteczności. .
ważna jest nie ilość ale jakość... jeżeli masz mało 100% sytuacji to nie jest problem skuteczności. ja gram zawsze dwoma napastnikami i jeżeli jest problem ze skutecznością to stosuję rotację, daje przygotowania grę w ataku lub w ostateczności ofensywne stałe fragmenty gry ( a nuż coś wpadnie). Ważne są też inne elementy, jak np. ustawienia stałych fragmentów gry. Można tym przełamać przeciwnika a potem zagrać ostrożniej i walnąć z kontry. Ciężko jest wygrywać nie stosując poleceń z ławki, chyba że masz zespół gwiazd (ale nawet wtedy zdarzają się porażki). Ogólnie nie załamujcie się i nie bać się zmian. Bez tego się nie nauczysz. Mimo że gram w fm/cm od 2000 roku to z FM13 miałem problem na początku. pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.