Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wislak2244 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam rok 2030 , gram sobie Łudogorcem Razgrad , najwyższe pensje wynoszą u mnie 200 tys pln miesięcznie a tu nagle bang w całej grze spadły wartośći zawodników i i wysokości ich płac. Najdroższy piłkarz w grze kosztuje teraz 20 mln zł Czy to jakiś bug? Wersja fm 2013

maciek3022 Partyzant

15.01.2014 21:33    #3642     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywkami
Witam. Mam oryginalnego football managera 2014 i mam łatkę 14.2.1
Od czasu jej pobrania przez steama wszystkie mecze w lidze i pucharach gram w jeden dzień a nie jak to było wcześniej przez cały weekend i we wtorki i środy. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję.

Ronnie19 Partyzant

15.01.2014 16:52    #3643     Sufler - Porady do gry - FM14 Wartość Polskich Ligowców
[quote="bonus1"]Fiołas słuchaj zmieniasz to w edytorze bazy danych czyli zanim zaczniesz grać nową grę.
A ty chyba próbujesz zmieniać w FMTRE czyli real time edytor to od razu ci mówię że tam się nie da
Ronnie19 nie każdy gra po 13 sezonów bo ja np nie lubię grać regenami. Gram w managery od CM 00/01 bodaj i zawsze moje gry "mierzyły" 2-8/9 sezonów tak więc nie wszyscy grają tyle co ty na jednym sejfie i właśnie dla nich mam tą rade jak zrobić w edytorze bazy danych wyższe ceny w słabszych ligach.
Tak więc włazicie w Edytor Bazy Danych [nie mylić real time FMTRE] Włazisz w baze danych [lewa górna strona ekranu] potem włazisz w kraje [wpisujesz np. Polska] wbijasz w polske i potem jak juz masz z [lewej dolnej strony ekranu] możliwości edycji kraju Polska to wybierasz "Wartości Transferów' i ustawiasz na takie np jak ma ukraina, holandia, Rosja itp.......[/quote]

Tylko jest problem z tym edytowaniem bo ja np. wzialem kiedy wlasnie skopiowalem wartosci z Holandii i rzeczywiscie moi zawodnicy mieli lepsze wartosci,ale za to wszyscy zawodnicy grajacy w Holandii mieli wartosc 0. Wydaje mi sie ze niewarto sie z tym bawic w edytorze,no chyba ze komus sie udalo zrobic tak ze wszytko dziala tak jak powinno wtedy prosze o rade

edek21 Partyzant

15.01.2014 09:47    #3644     Football Manager - Ogólna dyskusja - zapis gry
Witam
Mam taki problem ,że gra długo się zapisuje , sejw zajmuje niecałe 30mb , podejrzewam że podczas zapisu sejw się kompresuje , ale nie wiem gdzie to w grze wyłączyć , w starszych wersjach FM-a można było odznaczyć by nie kompresowało sejwa

Adriankov Partyzant

13.01.2014 23:09    #3645     Sufler - Edytor - Edytor - problem z pobraniem
Witam. Mam problem z pobraniem edytora. Gdy chcę to zrobić wyskakuje komunikat o braku połączenia z internetem, mimo że połączenie oczywiście jest...Co powinienem zrobić ? uruchomienie steam jako administrator nie pomogło.

http://zapod(...)png.html

PrzemekManU1878 Partyzant

13.01.2014 00:26    #3646     Sufler - Dodatki do gry - Koszulki i Loga
Pytanie właśnie dotyczy tego co w temacie.. Czy mogę wrzucić koszulki i loga przeznaczone do FM14 w grę FM12 i będzie poprawnie wszystko chodziło czy właśnie będzie z tym problem? Chciałbym odświeżyć trochę Mojego Managera, w związku z tym takie pytanie.. Dzięki z góry za odpowiedź.

Jakby nie chodziły z FM14 to może chociaż z FM13?

Adriankov Partyzant

Witam. Mam ogromny problem z rzutami rożnymi pod moją bramką. Do tej pory czyli od kilku dobrych edycji nigdy nie traciłem tylu goli po rzutach rożnych. Otóż gram w 3 lidze angielskiej, stoperzy wiadomo, że głową potrafią grać, boczni obrońcy mają gry głową po 12 także też nie jest źle. Ustawiam zespół następująco:

skrzydłowi kryją słupki.
stoperzy "kryj wysokiego"
środkowi pomocnicy "cofnij"
defensywny pomocnik i lewy obrońca "krycie"
prawy obrońca "krycie w polu bramkowym"
napastnik "przód"

Wcześniej miałem bez krycia bramkowego i też było fatalnie. Ktoś coś poradzi ? Bo ja już nie wiem co robić. W poprzednim sezonie straciłem z 10 -13 bramek w 46 meczach a w tym po 30 kolejkach strzelili mi już 13 i tracę przez to ogrom punktów a sam jakoś w tej edycji wyjątkowo mało strzelam.

Pikawa Artysta Rewolucji

12.01.2014 18:27    #3648     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="robal15"]@pikawa94, chodziło mi o talenty, które miałeś już w drużynie, jak choćby Paco, Gaya, Cartabia i Bernat. Jak oni się rozwinęli? Pytam się, bo bym chciał kupić sobie Gaya, ale jak na razie biednie wygląda, a chcą za niego 6 mln ojro.

Ja na razie nie mam problemów z newgenami. Niedawno miałem drugi nabór na juniorów. Ogólnie mam 2 zawodników ze wszystkimi gwiazdkami oraz trzech z 4.5 gwiazdkami. Jeszcze mam paru z czterema.[/quote]
Ahhhh o to chodziło ;) Jeżeli chcesz mogę Ci przesłać screeny z ich umiejętnościami z sezonu 2023/2024 lub z okresu troszkę wcześniejszego (jak znajdę save).
.

robal15 Młody aktywista

12.01.2014 18:21    #3649     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
@pikawa94, chodziło mi o talenty, które miałeś już w drużynie, jak choćby Paco, Gaya, Cartabia i Bernat. Jak oni się rozwinęli? Pytam się, bo bym chciał kupić sobie Gaya, ale jak na razie biednie wygląda, a chcą za niego 6 mln ojro.

Ja na razie nie mam problemów z newgenami. Niedawno miałem drugi nabór na juniorów. Ogólnie mam 2 zawodników ze wszystkimi gwiazdkami oraz trzech z 4.5 gwiazdkami. Jeszcze mam paru z czterema.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

dobre? Partyzant

12.01.2014 16:59    #3650     Sufler - Porady do gry - Kto tu jest k... mistrzem?
Bardzo proszę napiszcie czy macie ten sam problem? czy tylko są to pojedyncze przypadki?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.