Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sawyer021 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2014 00:52    #3601     Sufler - Porady do gry - FM14 Wartość Polskich Ligowców
Ja też mam z tym problem. Na razie jeszcze jakoś utrzymuje obecny skład, ale w cale nie jest to takie proste, nie mam kasy na ciągłe podwyższanie kontraktów. Gram Piastem sezon 22/23. Moje sukcesy to 6 mistrzostw pod rząd, raz Puchar Polski, raz ćwierćfinał LM i 2razy 1/8 LM, czyli nie tak za bogato. Liga 15 miejsce w rankingu. Mam grajka o CA 173, sprawdzałem w Fm Scout, a jest wart 975 tysi. Przecież to chore. Gdyby był gdzieś w Angli kosztował by 25 razy tyle. Wkurza mnie to, że nie mogę go opchnąć za te 20 baniek.

PIOTER77 Partyzant

Witam. Jakiś czas temu odinstalowałem FM-a i teraz chcę znowu trochę pograć ale jest mały problem. Nigdzie nie widzę możliwości ponownego zainstalowania. W bibliotece gier steam nie FM za to są gry o których nawet nie słyszałem. Gdzie mam szukać instalki.

Sinik Partyzant

25.01.2014 19:19    #3603     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran w FM
Witam kolegów,jestem tutaj nowy ,w sensie na forum gdyż z ten strony korzystam od dawno ale nie widzialem powodu do wcześniejszej rejestracji ,dlatego wybaczcie że odrazu taki post ale mam problem duży problem kilka dni temu zainstalowalem sobie na laptopie WIndows 7 wczesniej miałem Viste i Fm chodzil ,a teraz gdy instaluje ,wszystko jest ok gra się odpala,natomiast jak się ładuje (chodzi mi o te jezyki) to pozniej jest tylko czarny ekran i biały kursor ,pomozcie koledzy prosze :ech:

stefan1984 Młody aktywista

25.01.2014 19:11    #3604     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
To tylko ustawienia na początku gry, pewnie później się wszystko dotrze, będzie bardziej sensowne, i pewnie pasujące do Wysp Brytyjskich =) Są chyba większe problemy na ten czas =)

PS, Szarlatanie, nie idź w tę stronę =)

https://www.googl(...)=suggest

Jonas Partyzant

Ja mam problem z facepackami do bundesligi... Wszystkie inne fejsy działają jedynie z bundesligi nie.. Wszystko dobrze wgrałem odświeżyłem i dalej ich nie ma. Fejsy z innych lig działają bez problemu. Z góry dzięki za pomoc.

Flaga Partyzant

Witam,

mam wielki problem, który sprawi, że chyba zaraz mnie szlag trafi ;p

Otóż wypożyczyłem kilku zawodników z klauzulą "może zostać ściągnięty z powrotem". W zespole pojawiła się plaga kontuzji, a ja tych zawodników nie mogę ściągnąć do klubu!! Nie wiem czy jest to odosobniony błąd, czy może jakiś bug gry. Pomożecie?
http://bednarz.blog.pl/

Pierwszy w Polsce e-miesięcznik o historii futbolu:

https://www.facebook.com/futbolwretro

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Zatem brak mi pomysłów, dlaczego u mnie nie działają - tym bardziej, że jak napisałem w tym samym folderze jest kilka innych, które widać bez problemu... Ale nic to. Stefan dał mi w png i te widać. Niemniej - ciekawe...

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Też sprawdziłem u siebie i potwierdzam, działają bez problemu :)
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

marrtac Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Z ciekawości sprawdziłam te dwa zdjęcia u siebie i działają baz problemu.

Biggi Partyzant

24.01.2014 21:37    #3610     Sufler - Porady do gry - FM14 - problem
Witam! Mam problem z grą Football Manager 2014. Otóż nazwiska piłkarzy są jakieś inne, dziwne, np. Leo Messi ma jakieś arabskie nazwisko.
Nie mam zaznaczonych żadnych opcji.
Wie ktoś czy da się to zmienić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.