Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DanNSC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, mam problem:) Mianowicie tak bardzo wkur... mnie FM 14, że na razie przynajmniej sobie go odpuszcze, a że chce mi sie pograc to nie wiem czy warto zaczynac kims w FM 13 (praktycznie nie grałem w ta wersje), jesli tak to kim?
Czy raczej odpuscic te dwie najnowsze wersje i zaczac lepiej w FM 12 np. FC Nantes? Badz tez kims innym:)
Z góry dzieki za pomoc:*

Arano Partyzant

29.01.2014 18:50    #3582     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem - asystent
A wiec tak... wzialaem sobie dobrego asystenta i kazalem mu zajmowac sie treningami, myslalem ze bedzie git, a jest dramat. Ten kretyn ustawil intensywnosc treningu na lekki i juz prawie polowa druzyny jeste niezadowolona. WTF? Czy asystent powinien sie zajmowac treningami W FM 2014? Czy odwala kaszane i lepiej sie zajac tym osobiscie. I jeszcze jedno pytanie. Po odsynieciu tego kretyna^^ od treningow nie moge zmienic planowania tzn nie moge przesunac, jest wyszazone. Czy to sie zmieni i bede mogl regulowac to planowanie?

piotrp504 Partyzant

29.01.2014 18:38    #3583     Sufler - Edytor - zmiana daty gry
da się trzeba kupić nowego fm14 i po problemie Mr. Green
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
29.01.2014 11:24    #3584     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wykonywanie autów
Otwieram temat do dyskusji. Chciałem zasięgnąć u Was porady. Gram sobie już dość długo i jedyny właściwie problem, jaki mam, to skuteczność wykonywania autów. Nie wiem czy to specyfika 2014, ale liczba wyrzutów do przeciwnika czy na puste pole jest przerażająca. Jakieś sugestie lub doświadczenia?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Frangles Partyzant

Duzo zalezy od pucharow i transferow. Jak Legia wyda troche kasy i kupi "klasowych" zawodnikow na miare ekstraklasy no pozniej moze byc problem zeby ja dogonic. To samo sie tyczy pucharow, jak Legia wejdzie do fazy grupowej LM to pozniej bedzie tylko ciezej ja pokonac.

ZYG-a Partyzant

Sprawdzałem to. Ten problem pozostaje, jeśli zaznaczam jedynie plik PLU, a gdy go odhaczam problem znika (również przy włączonych 36 innych plikach).

szakal86 Partyzant

Mam problem z rejestracją do klubowych mistrzostw świata, gram sobie klubem MLS Chicago Fire i po zwycięstwie w Lidze mistrzów Ameryki Północnej przychodzi czas na rejestracje zawodników i tu nic zablokowane wszystko, nie mogę zaznaczyć żadnego zawodnika gra jest zablokowana, nie mogę ruszyć dalej bo wymagana odpowiedź a tam że 23 niewybranych piłkarzy, co robić w tym całym niedorobionym edytorze też nic nie mogę zrobić, jest tam jakaś opcja rejestracja uefa ale nic nie daje wywala do windowsa, nie wiem jak to zrobić, ktoś miał taki problem i może pomóc albo wie o co w tym chodzi? będę bardzo wdzięczny za pomoc, z góry dziekuję.

szamal96 Partyzant

Super to wygląda i jestem pełen podziwu, że sam wszystko napisałeś.
Tylko jest jeden problem, nie mogę dokonać rejestracji.
Zachęciłeś mnie i chętnie bym sobie w to pograł :)
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

leo21 Młody aktywista

Otóż mam takie problem że drużyny z lig na które FM ma licencje, nie posiadają swoich koszule, ba nawet gdy je wgrywam i tak jest puste pole. Wgrane koszulki innych lig np. angielska lub polska działają bez zarzutu. Dla przykładu daje sceena i proszę o pomoc.
Tak być powinno: http://pl.ti(...)&s=8
a tak jest: http://oi62.tinypic.com/2cehiiw.jpg

09LEO09 Partyzant

28.01.2014 15:33    #3590     Sufler - Porady do gry - Problem z kontuzjami itp itd
Witam serdecznie,
grę zakupiłem jakoś w święta i od początku gry czuje, że nie spełnia ona moich wymagań. Przede wszystkim kontuzje, które zdarzają się bardzo często, sytuacja z dosłownie 2-3 dni temu, zawodnik kontuzjowany podczas meczu, zmieniam go i po dosłownie minucie rezerwowy też doznaje kontuzji. Często pojawiają się kontuzje podczas meczu ale pojedyncze. Grałem Legią w eliminacjach do LM sobie poradziłem ale z przeciętnymi rywalami po prostu sobie nie radzę, albo się męczę i wygrywam 1-0 lub prowadzę 2-0 i w ciągu 10 minut tracę 2 bramki i mecz kończy się wynikiem 2-2(taka sytuacja wystąpiła już kilka razy) a dodam, że rozegrałem może pół sezonu. Legia jak to legia powinna jakąś serie zwycięstw mieć a tu wygrywam mecz nagle 2 mecze remisuje potem 2 przegrywam i tak często. Sezon zakończyłem chyba na 8 miejscu. W FM'A gram od wersji 2012 i tak już jakąś wiedzę mam na temat np taktyki ale jak widać w tej wersji to nic nie daję.
I wychodzę z takim pytaniem czy wy też tak macie czy może podobnie ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution