Rejestracja zawodników do klubowych mistrzostw świata

szakal86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2014, 21:05    Pytanie
Mam problem z rejestracją do klubowych mistrzostw świata, gram sobie klubem MLS Chicago Fire i po zwycięstwie w Lidze mistrzów Ameryki Północnej przychodzi czas na rejestracje zawodników i tu nic zablokowane wszystko, nie mogę zaznaczyć żadnego zawodnika gra jest zablokowana, nie mogę ruszyć dalej bo wymagana odpowiedź a tam że 23 niewybranych piłkarzy, co robić w tym całym niedorobionym edytorze też nic nie mogę zrobić, jest tam jakaś opcja rejestracja uefa ale nic nie daje wywala do windowsa, nie wiem jak to zrobić, ktoś miał taki problem i może pomóc albo wie o co w tym chodzi? będę bardzo wdzięczny za pomoc, z góry dziekuję.

zolahc Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2014 22:55    #1
jezeli wszystkie opcje odpadaja zawsze pozostaje ta jedna, ostateczna, niezawodna - jednodniowy urlop

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.