Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

nuanda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tylko czy aby przypadkiem nie ma umowy z Vitesse bo nie ma samego AGOVV - rzeczywisty klub z Apeldoorn niedawno zbankrutował i nie wiem czy zdążyli go załączyć do najnowszego FM? :)

a co do mojego problemu to na innym forum dotyczącym FM pojawiło się kilka ciekawych sugestii:

- zwiększyć swoją menadżerską reputację w klubie co powinno zwiększyć mój wpływ (zamiast prezesa i zarządu) na coraz więcej spraw, w tym być może i na zerwanie umowy z Vitesse
- awansować do Eredivisie (ekstraklasa holenderska) co powinno automatycznie anulować umowę patronacką ze względu na grę obu klubów w jednej lidze

Obie opcje wydają się sensowne (choć jak wiemy w naszych FM zdarzają się różne fikołki) ale szczególnie liczę na drugą opcję:)
W każdym razie dzięki za odzew, pozdrawiam

lancos3-11 Partyzant

20.02.2014 20:59    #3502     Sufler - Porady do gry - Przyjęcie piłki, dużo strat
Według mnie to problem z filozofią. Widocznie drużyna (atrybuty) jest nastawiona na kontry (tzn. wyróżniają się um. fizyczne u większości graczy), to uważam, że powinieneś zacząc grac na kontrę i długie podania. U mnie przynosi to dobre efekty, pod warunkiem, że mój napastnik jest kompletny fizycznie (więc w Udine siła, skocznośc, szybkośc i przyśpieszenie >12. min.). Jeśli chcesz grac finezyjnie, musisz raczej zbudowac techniczny zespół i osiągnąc zgranie (2 - 3 lata bez znacznych roszad). Jak masz manię krótkich podań to na dziś : trzymaj się pozycji, krótkie podania, ścisła dyscyplina, filozofia sztywna. Wbrew pozorom w ten sposób najłatwiej grac finezyjnie.

elmoro Partyzant

20.02.2014 17:14    #3503     Sufler - Porady do gry - Przyjęcie piłki, dużo strat
Moi piłkarze mają duże problemy z przyjęciem piłki, a co za tym idzie posiadaniem jej, grą na utrzymanie. Myślałem, że to problem słabego zespołu, dlatego zacząłem nową karierę Udinese żeby to sprawdzić, ale jest tak samo. Piłkarze z techniką 14-16 przyjmują tak, że piłka odskakuje im na metr, albo dwa i jest strata, nawet jak włączam utrzymanie, krótkie piłki, niższe tempo itp. to przegrywam w posiadaniu piłki i generalnie słabo wygląda gra, dużo strat, a bramki jak wpadają to po raczej przypadkowych szarpnięciach poszczególnych zawodników, albo stałe fragmenty (w końcówce 1 sezonu jestem na 10 miejscu). Nawet w Pucharze z drużynami z niższych lig gra wygląda źle, masa niedokładności, ganianie za piłką, którą przeciwnik rozgrywa jak po sznurku. Czy to kwestia treningu, czy taktyki? Gram 3-2-3-2 z dwoma bocznymi wysuniętymi obrońcami.

bolko Partyzant

20.02.2014 12:28    #3504     Sufler - Edytor - edytor fm 12
witam
mam problem z edytorem, z minowicie, odpalam i jest okno edytora ale jakby nie byly aktywne zadne opcje.. wczytanie itp.. bialo zielony ekran w paskiem menu
o co chodzi?

Pikawa Artysta Rewolucji

http:(...)#p210217 <--- zacząłbym od przeszukania tego tematu. Może tam znajdziesz jakieś potrzebne informacje do rozwiązania problemu
.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="Melanzcholia"]http://zapodaj.net/1a14632b1d9b0.bmp.html

http://zapod(...)bmp.html

tutaj linki bo z tamtymi coś nie gra :)[/quote]
Przeczytaj post #526 i 27 stronek tego tematu,bo tutaj każdy ma z tym problem co Ty...PZDR!

Melanzcholia Partyzant

Panowie taki bład mi wyskakuje podczas gry

w czym problem ?
W folderze Crush Dump wygląda to tak :

Proszę o pomoc

Robsson93 Partyzant

19.02.2014 14:52    #3508     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Z tym właśnie Mario może mieć spory problem. Co do meczu City - Barca, niech wygra lepszy i tyle ;)

Aldor Partyzant

19.02.2014 10:26    #3509     Sufler - Porady do gry - Brak nagrod indywidualnych w save
Witam!

Borykam sie z takim oto problemem - w jednym z moich save'ow nie wyswietlaja sie nagrody indywidualne dla pilkarzy. Z roku na rok sa przyznawane oczywiscie i wyswietla mi sie informacja kto zostal np. zlotym chlopcem, kto otrzymal zlota pilke itd. natomiast wchodzac np. w "Nagrody -> Europa" wszystkie pola sa "wyszarzone". Taka sama sytuacja z nagordami w poszczegolnych krajach - wszystkie pola wyszarzone w kazdej lidze z wyjatkiem Ligi Portugalskiej (nie mam pojecia dlaczego akurat w tej sa te informacje?).

Ktos mial podobny problem? Czy da sie to jakos naparwic bez rozpoczynania nowej gry?
Z gory dzieki za jakies informacje.

Pozdrawiam. :)

zolahc Młody aktywista

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution