Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2014 19:06    #3421     Sufler - Porady do gry - Problem z managerem
Siema,
kupiłem dzisiaj najnowszego FM i tutaj pytania zainstalowałem, ściągneło uaktualnienia wszystkie na dzień dzisiejszy i problem.
Chciałbym zacząć gre na najnowszej łatce, ale ze składami z pierwszej wersji gry (troche zawiłe) np Cabaye ma być w Newcastle dalej a stilic ma nie grać w Wiśle.
Ktoś wie jak to ustawić?

Czy jeżeli podczas wyboru gry włączę standardową zamiast 14.3 to i tak będę grał na najnowszej łatce ale ze starymi składami?

pieeeernik Partyzant

16.03.2014 17:28    #3422     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z FINANSAMI!
Witam,
Jestem managerem Barcelony, gram 1-szy sezon w tym klubie, zostało mi 10 kolejek do końca ligi a stan konta mam na -11mln!
Nie robiłem jakiś wielkich transferów, zakontraktowałem Lewego, Ter Stegena i drugiego bramkarza.
Możecie mi jakoś poradzić? Prosze!
może Xavi i Puyol zakończą karierę, bo mają duże kontrakty, ale to i tak bym musiał kupić kogoś na miejsce Xaviego w następnym sezonie, a bez kasy będzie ciężko :(

Zymon Partyzant

Zaczynam pierwszą karierę w FM2010 Man City 10.03. Mam mały problem . Kogo kupić (pozniej na bramkę za Givena ),
szukam również jakiegoś dobrego lewego obrońcy (staram się o Kolarova z Lazio ale ma też oferty z ManU,Realu i Chelsea).
Szukam kogoś jeszcze na oba skrzydła (Guardado wybrał Arsenal ) i na atak. W ataku mam największy problem bo mam Adebayora i Teveza, Bellamiego sprzedałem do Chelsea a jest dużo dobrych zawodników do kupienie. Kogo wybrać kto się sprawdzi Dzeko 25 mln euro, Jovetic, Suarez (Ajax), ,Ba (Hoffenheim). Na transfery mam 64 mln euro + 28 mln za Bellamiego i 30 mln euro za De Jonga. Aha i jeszcze kogoś na defensywnego pomocnika Miguel Veloso chce dużo za każdy występ 25 tyś euro wiec odpada. Czy za niego mogę kupić np. Sissoko z (Tuluzy) czy lepiej kogoś innego.
był - będzie - jest zawsze IKS!

zolahc Młody aktywista

16.03.2014 12:59    #3424     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
a jak ci inne gry chodza? byc moze masz problem z karta graficzna

|\\//| Partyzant

16.03.2014 00:22    #3425     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Na to wygląda że karta graficzna ma problemy z grafiką w 3D. Dlaczego to nie wiem. Czy ten sam efekt występuję w trybie 2D. Można też obniżyć ustawienia wyświetlania na najniższe i sprawdzić efekt. Jak to nic nie da to nie wiem.

HotShotCharlie Partyzant

15.03.2014 19:29    #3426     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
HELP! Są też i inne rodzaje tych problemów, migajaca murawa w trójkąty, mrówki na ekranie. Bardzo proszę o pomoc, bo nie można tak grać...

HotShotCharlie Partyzant

14.03.2014 17:06    #3427     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Witam.
Od jakiś 2/3 dni mam problem z grafiką podczas meczy. Albo podczas rozgrywki (jak na zdjęciu) albo gdy wprowadzam zmiany taktyczne (lecz to rzadziej). Moje pytanie brzmi, co jest przyczyną i jak można to naprawić? Dodam, że reinstalowałem już grę i przez chwile był spokój (2 mecze) a dziś znowu. Wersja to 13.3.3.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Ja po 1,5 miesiąca zamiast 50 zł, dostałem 35 zł i nadal czekam na uzupełnienie. Co miesiąc są problemy z przekazywaniem nagród.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

maciek_maciek Partyzant

http://www.gamef(...)i_update - z tym, że ja miałem z tym problem bo po 15 lipca 2007 gra mi się krzaczy, sam szukam RRRG 4.0 ale to chyba niemożliwe.

ściągać to trzeba przez jakieś hidemyass.com albo coś podobnego.

Godlike87 Partyzant

13.03.2014 16:00    #3430     Sufler - Porady do gry - wersja 14.3.0 zapytanie
Problem z dziwnymi zawodnikami to z tego co pamiętam był związany z crackiem do gry więc polecam ściągnąć gre z pułki sklepowej a nie z torrentów.

A co do problemu z tą pogonią to co dokładnie jest nie tak z tymi strojami?

P.S
Wyłącz caps locka.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution