Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zolahc Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2014 14:32    #3321     Inne - Hyde Park - bet365.com
ja nie mam problemu z wejsciem

Nones Partyzant

[quote="sanki88"]Temat był wałkowany już sporo razy. Przeciwnicy korzystają z zestawu gotowych, domyślnych taktyk. Nie ma czegoś takiego, że komputer rozpracuje naszą taktykę. Jeśli taktyka jest dobra, a nagle osiągane wyniki są gorsze to problem tkwi gdzie indziej. Stosujesz rotację w składzie? Ja staram się nie grać nigdy 2 meczy pod rząd identycznym składem, zawsze robię przynajmniej tę jedną zmianę. W meczach ze słabszymi rywalami zrób nawet kilka zmian, daj pograć zawodnikom, którzy z reguły siedzą na ławce. Poza tym duży wpływ na grę ma morale zespołu, trzeba stosować odpowiednie rozmowy motywacyjne w trakcie meczu. A jeśli zespół już złapie kryzys to czasem nawet odstawienie największych gwiazd na 2-3 mecze może wyjść na dobre. Poza tym są jeszcze indywidualne polecenia taktyczne przeciwko zawodnikom rywala. Stosujesz je? A ode mnie jeszcze taka mała rada- zawsze sprawdzaj jedenastkę jaką wystawia przeciwnik. Szukaj słabych punktów. Np. jak okaże się, że przeciwna drużyna ma bardzo wolnych zawodników w obronie to nawet jeśli jesteś faworytem spróbuj zagrać z kontrataku, podania na wolne pole, wystaw do gry najszybszych napastników jakich masz itd. Czasem z powodu kontuzji/kartek albo po prostu przez zlekceważenie komputer wystawia na obronie jakiegoś juniora albo nieogranego rezerwowego. Wykorzystaj to i graj na niego. Daj mu popełnić błąd. Ja tak kilka razy wyeliminowałem z pucharów zespoły grające nawet 2 ligi wyżej.[/quote]
Właśnie próbuje zmieniać te polecenia i rotuje w składzie nawet bardzo na skrzydłach mam 3 zawodników tak więc praktycznie co mecz gra inny, w pomocy to samo i w ogóle dużo zmieniam.
Pamiętam jak zacząłem grać Sociedad to wygrałem z Atletico Madryt 6-1, 2 sezony później przegrywam już z nimi 6-2 i wyeliminowali mnie w dodatku w półfinale LE.
Na transfery poszło jak nic ok. 70 mln euro a wyniki strach patrzeć coraz gorsze ;/

Nones Partyzant

[quote="sanki88"]Temat był wałkowany już sporo razy. Przeciwnicy korzystają z zestawu gotowych, domyślnych taktyk. Nie ma czegoś takiego, że komputer rozpracuje naszą taktykę. Jeśli taktyka jest dobra, a nagle osiągane wyniki są gorsze to problem tkwi gdzie indziej. Stosujesz rotację w składzie? Ja staram się nie grać nigdy 2 meczy pod rząd identycznym składem, zawsze robię przynajmniej tę jedną zmianę. W meczach ze słabszymi rywalami zrób nawet kilka zmian, daj pograć zawodnikom, którzy z reguły siedzą na ławce. Poza tym duży wpływ na grę ma morale zespołu, trzeba stosować odpowiednie rozmowy motywacyjne w trakcie meczu. A jeśli zespół już złapie kryzys to czasem nawet odstawienie największych gwiazd na 2-3 mecze może wyjść na dobre. Poza tym są jeszcze indywidualne polecenia taktyczne przeciwko zawodnikom rywala. Stosujesz je? A ode mnie jeszcze taka mała rada- zawsze sprawdzaj jedenastkę jaką wystawia przeciwnik. Szukaj słabych punktów. Np. jak okaże się, że przeciwna drużyna ma bardzo wolnych zawodników w obronie to nawet jeśli jesteś faworytem spróbuj zagrać z kontrataku, podania na wolne pole, wystaw do gry najszybszych napastników jakich masz itd. Czasem z powodu kontuzji/kartek albo po prostu przez zlekceważenie komputer wystawia na obronie jakiegoś juniora albo nieogranego rezerwowego. Wykorzystaj to i graj na niego. Daj mu popełnić błąd. Ja tak kilka razy wyeliminowałem z pucharów zespoły grające nawet 2 ligi wyżej.[/quote]
Właśnie próbuje zmieniać te polecenia i rotuje w składzie nawet bardzo na skrzydłach mam 3 zawodników tak więc praktycznie co mecz gra inny, w pomocy to samo i w ogóle dużo zmieniam.
Pamiętam jak zacząłem grać Sociedad to wygrałem z Atletico Madryt 6-1, 2 sezony później przegrywam już z nimi 6-2 i wyeliminowali mnie w dodatku w półfinale LE.
Na transfery poszło jak nic ok. 70 mln euro a wyniki strach patrzeć coraz gorsze ;/

bamboleo Partyzant

Nie wiem czy to dobry wątek, ale szukam kogoś kto potrafiłby zrobić aktualną koszulkę ŁKS Łódź. Mam na myśli kits domowy. Zdjęcia mogę podesłać na priv gdyby były problemy ze znalezieniem. Co prawda nie jest to Fantasy, ale ma na pewno ciekawy wzór. Pomoże ktoś?

bamboleo Partyzant

Szukam kogoś kto potrafiłby zrobić aktualną koszulkę ŁKS Łódź. Mam na myśli kits domowy. Zdjęcia mogę podesłać na priv gdyby były problemy ze znalezieniem.

cellpump Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="stefan1984"]Co do off topowego pytania o wyłączone potwierdzenia to w ustawieniach gry zaznacz opcję "resetuj wyłączone komunikaty" albo jakoś tak się ona nazywa, wówczas wszystkie pytania o potwierdzenia, które Cię denerwowały, znowu zaczną Cię denerwować :)[/quote]
Szukałem 30 min i nigdzie tego nie widze :D Chyba tego nie ma w FM14...w 11 widze w screenach że było...
KOLEJNY PROBLEM:
przy nazwie mojego klubu sie coś pojawiło! Jakiś znaczek. Nie wiem co to jest, nigdy tego nie widziałem, aż tu dzisiaj w nocy (rano) się pojawił. Gram offline także nic się nie ściągnęło. Ktoś wie co to jest? Ten znaczek jest wszędzie przy każdej nazwie mojego klubu w grze.

Michellaga Partyzant

Witam Znalazłem świetną w swojej prostocie skórkę która bardo przypadła mi do gustu ale mam jeden problem jest zdecydowanie za jasna czy ktoś z obeznanych z edytowaniem skórek mógłby mi pomoc w zmienie kolorów? A i nie chodzi o tła bo to sam sprawdzałem i nic nie dało.
Jeśli ktoś byłby w stanie pomuc prosze pisac. Z góry dzieki
Pozdro.

W linku zamieszczem skórkę.
http://www.cmpor(...)c=158983

PatrykW Partyzant

18.04.2014 12:04    #3328     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż Messiego
Witam . Mam obecnie rok 2017 i prowadzę Barcelone w FM 2014 . Mam problem z Leo i zastanawiam się nad jego sprzedażą .Dlaczego? Przez 2 ostatnie lata zagrał 15 meczy , bo miał zerwane wiązadła w kolanie i złamane śródstopie . Problem w tym , że jak go chcę sprzedać za 20-30 mln nikt się nie zgłasza i nikt nie jest zainteresowany . Ma niestety kontrakt do 2020 roku i ciągnie sporo kasy . Jak zainteresować inne kluby?

kakinho1992 Partyzant

17.04.2014 22:20    #3329     Sufler - Porady do gry - Problem z czarnym ekranem
Kupiłem dzisiaj FM'a 2014, zainstalowałem, Steam porobił aktualizację, włączyłem działało. W tym czasie pościągałem jakieś facepacki itp za pomocą steama i samemu. Włączam grę ponownie, te ekrany początkowe normalnie i zamiast głównego menu, czarny ekran i kursor tylko widać. Grę reinstalowałem, paczki usunąłem, sterowniki ściągnąłem najnowsze. Jakieś pomysły?

cellpump Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam,
gram juz kolejną przygodę Valencią w FMie 14, w pierwszym po 4 sezonach wygrałem wszystko, ale wciąż traciłem bramki z 99% przeciwników.
Granie na zero z tyłu dla mnie przynajmniej w tym FMie to mission impossible . Kolejna ciekawostka to fakt, że w 99% przypadkach pierwszy strzał na bramkę (na moją) = gol. To niesamowicie irytujące. 4 sezony to samo, teraz gram od nowa, bo chce oprzeć team na wychowankach i znów to samo. Broni Diego Alves,Guaita, Tim Wiese, Rulli, w obronie też zawodnicy z CA po 150+ i ZAWSZE pierwszy strzał na bramkę i tracę gola.
Też tak macie? Proszę się skupić na statystykach kiedy tracicie gola i pytanie czy częściej udaje się wam grać na zero z tyłu? Dodam, że nie mam DM,może tu problem? Bo w każdym meczu asystent mówi że obrońcy są daleko od pomocników, czyli w tej grze nie da się grać bez DM żeby mieć czyste konto? Ogólnie gra spoko, tylko ta strata bramki mnie irytuje, i to niesamowicie.
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution