Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2014 19:57    #3281     Sufler - Porady do gry - Kariera(y) crash dumps
spróbuj sprawdzić spójność plików :) to w 90 % naprawia problemy :)

PS co to jest Amos?

Kacper125 Partyzant

No jest, ale po wypożyczeniu(błąd mój że go tam dałem) bardzo średni się zrobił. Myślałem, że sprzedam, zarobię i kupię kogoś bardziej doświadczonego. Ale okienko się kończy i raczej zostanie ze mną, więc problem mam z głowy.

Ramzes1922 Partyzant

04.05.2014 14:13    #3283     Sufler - Edytor - Problem z Edytorem
Witam, ktoś się kiedyś spotkał z takim czymś? Nigdzie nie mogłem znaleźć rozwiązania. Sory, że zdjęcie, ale robiąc skrina zapisywało się to co było "pod" edytorem ;)

http:(...)943e.jpg

buczek93 Młody aktywista

Z newgenami ja mam problem prowadząc Real Madryt. Przez 11 naborów dostałem:
sezon 2012-2013 - NAJLEPSZY KOKS, jakiego w życiu widziałem. PA198, 207/100, zacząłem go od 18 r.ż. powoływać do reprezentacji Hiszpanii.
2014-2015 - fajny OP z PA ~160, oddałem za friko, bo miałem miejsce zajęte. Ale robi karierę w Ajaxie, gra w reprezentacji.
2019-2020 - następny talencik OPŚ z PA ~185
Oprócz tego - kilku niezłych (PA 150+) graczy, głównie boczni obrońcy (nie mam pojęcia, dlaczego Nie powiem) . Czasem trafi się ktoś z pomocy, DP, OŚ - ale zawsze mają 1 lub 2 atrybuty tak żałośnie niskie, że aż żal trzymać. Bo i po co mi obrońca z przyspieszeniem 4? Ofensywnych pomocników wartościowych nie mam prawie wcale - jak już nawet gra kogoś przylosuje z fajnym potencjałem, to albo ważne mecze 3, albo wytrzymywanie presji <5, albo niestabilna forma.

Ktoś może powiedzieć, że hejtuję i za dużo wymagam. Ale takie Bilbao sezon w sezon dostaje 5-6 graczy z PA 170+. Wychowali sobie w ten sposób 2 GK, mają kompletnie nową linię obrony (dość powiedzieć, że w Akademii jest 16-latek OP z potencjałem 176 na którego poluję) - dobra, OŚ i PŚ to u nich biednie wyglądają, dalej męczą 34-letniego Herrerę i de Marcosa. Ale za to w napadzie produkują tyle, że szczęka opada. Sami mają chyba z 4 zawodników którzy sprawdziliby się w Realu czy Barcelonie. Ba, ja sam wyciągnąłem od nich jednego napastnika, Barcelona to samo. A kolejne 2 talenciki w drodze - bo jak inaczej określić 16-latka który ma już 20 meczy ligowych w jednym sezonie?

Także znam ten ból. Ale nie ma na niego recepty - ja swojego największego koksa dostałem po tym, jak przerąbałem 3 czy 4 mecze z rzędu i wyłączyłem grę bez zapisu. A potem wczytałem, zagrałem na nowo i zamiast 3 niezłych (PA ~160) grajków, dostałem jednego przekozaka. Różnie bywa :D

Kamilq120 Partyzant

Witam mam problem ponieważ zainstalowałem Football Manager 14 i wgralem do niego
Fm14 Kit Pack
[FM 2014].Logo.Pack.TAS.14
[FM 2014].Cut.Out.Faces.Megapack.6.0

i gdy zanstlowalem ten patch fm fix 14.1.3 i gdy wchodzę do gry nadal nie mam aktualnych skladow a reszta dziala

Prosze o pomoc

HotShotCharlie Partyzant

03.05.2014 12:04    #3286     Sufler - Inne - Forma
Nie wiem czy to dobry temat, więc jeśli coś to sorry.

Mój problem polega na słabej formie drużyny. Tak wiem każdemu zespołowi się to zdarza ale bez przesady.
Gram GKS Tychy. 1 sezon, 1 miejsce awans do Ekstraklasy, wygrywam prawie wszystko, tylko Puchar Polski odpadam w II rundzie. Przygotowania przedsezonowe... Przyznam się, że był tylko jeden mecz z Bydgoszczą, ale wygrałem 4:0 prawie rezerwami. Teraz kupiłem kilku o wiele lepszych zawodników niż w 1 sezonie. Pierwsze 2 mecze, jeszcze rozumiem. Remis po 1 z Górnikiem i wygrana ze Śląskiem 2:0, a teraz przedostatni w lidze przegrywam wszytsko, od czasu do czasu remis. Nie wygrałem żadnego meczu od tego ze Śląskiem. Co robić?

peeste Partyzant

03.05.2014 01:33    #3287     Sufler - Inne - Syn w drużynie

jakby mógł ktoś się ywowiedzieć na temat mojego problemu:
czemu nie mog aktywować opcji kupionych w sklepie FM2014.

lukaszszn Partyzant

witam robie wszystko jak trzeba ale nie dziala mi to,poprostu sa stare bandy,ma ktos jakis pomysl?

sdms Partyzant

Weryfikacja spójności plików gry rozwiązuje 99% problemów. Mi pomogło :)

pieeeernik Partyzant

01.05.2014 21:03    #3290     Sufler - Porady do gry - POMOCY!! Problem z save'em
Witam,

Gram swoją karierę w Southampton oraz trenuję reprezentację Belgii. W pierwszym sezonie z Southampton wygrałem wszystkie 3 angielskie trofea i stworzyłem niesamowitą taktykę. W trakcie trwania MŚ (przed drugim meczem) zapisałem sobie grę. Odpalam rano patrze i ... "zapisana gra nie została wczytana". Myślałem, że mnie coś rozwali w środku.. taki piękny sezon poszedł się je***. Tym bardziej piękny, że porobiłem już transfery (David Luiz, Ogbona i paru innych).
Gram bez żadnych wspomagaczy, które mogłyby popsuć save'a!!

Czy byłby ktoś tak miły i poświęciłby chwilkę czasu pobierając save'a (i jeżeli u kogoś innego pójdzie) i prze symulował troszkę (może wtedy mi odpali) i zauplaudował?
Bardzo proszę i z góry dziękuje,
:)

LINK

https://www.media(...)li323n0n

Pozdrawiam,
Karol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution