Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

billu222 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2014 16:15    #3201     Sufler - Porady do gry - Problem z Facepackiem
Również mam ten sam problem.
Folder "graphics" wrzuciłem do folderu w "Moje dokumenty" itd. i zdjęć nie widzę.
Opcje są nieco inne niż w instrukcji instalacji, ale, jak przypuszczam, w ustawieniach > interfejsie > wyglądzie trzeba odznaczyć "używaj buforowania, by skrócić czas ładowania stron" i zaznaczyć "odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian w ustawieniach". Następnie kliknąć "zatwierdź".
Tak robię, ale coś gdzieś chyba jest nie tak, i nie wiem gdzie...

MaTX Partyzant

Sorry za odkopanie tematu, ale mój zawodnik (newgen) kilka dni temu ukończył 17 lat i nie może wziąć udziału w meczu mimo, że jest zarejestrowanym zawodnikiem. Ktoś spotkał się z czymś podobnym. Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam

Ed.1
Dodam, że realni piłkarze bez problemu mogą grać kilka dni przed swoimi 17 urodzinami.

bartekr Młody aktywista

[quote="L3gion17"]Bartek, kiedy się można spodziewać następnego update? Zależy mi na reformie II ligi. III liga też przeszła jakąś reformę?[/quote] Jest problem z reformą :/ Tzn można ją zrobić ale wtedy straci się podział pkt w drugiej fazie Ekstraklasy..
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Kubon Partyzant

Witam, mam pewien problem otóż nie wczytuje mi grafik w fm 2014. Wszystko robię jak należy, wszystko jest dokładnie wklejone w folderze graphics w moich dokumentach, odznaczam buforowanie skórki, przeładowuję ją i nadal wszystko jak krew w piach. Ma ktoś jakieś pomysły?

Yrkomm16 Partyzant

28.06.2014 12:48    #3205     Sufler - Porady do gry - Problem z Facepackiem
Witam!
Jestem nowy na tym forum już wcześniej pisałem temat teraz mam
jednak inny problem z facepackiem cut-out megapack dla fm 14.
We wcześniejszych wersjach mi chodziło jak wrzuciłem do user files'ów a teraz nie działa
i wszystko ładnie w opcjach zaznaczyłem i nic.
Za to mundialowy facepack normalnie chodzi proszę o pomoc!

Yrkomm16 Partyzant

Witajcie!
Chciałbym przedstawić mój problem otóż wszyscy piłkarze mojej drużyny są prawnie zawodnikami Partizanu Belgrad
nie wiem w ogóle o co chodzi wchodzę w dowolnego gracza i chę z nim zagadać i nie mogę bo wywala mnie do profilu zawodnika
ponieważ jest graczem innego klubu!
Co mam zrobić w takiej sytuacji??
Gram na średniej bazie z Serbią(gra miała posłużyć jako "testowa" aby zapoznać się z nowym FM.
Dziękuję za każdą pomocną odpowiedź :)

adrianABCH Partyzant

23.06.2014 15:38    #3207     Football Manager - Ogólna dyskusja - Berardi Domenico
Rozpoczynam grę i po chwili znany klub kontraktuje Berardiego za darmo.. Chodzi o to, że on dochodzi np. do Barcelony i nie ma w ogóle wartości ale także gra w Sassuolo i Juventusie. Mieliście może taki problem?

Nascimento1998 Partyzant

22.06.2014 22:54    #3208     Sufler - Porady do gry - Brak klubu w bazie danych
Mam problem, chciałbym opisywać kariere III-ligowym Leśnikiem Rossa/Manowo, ale niestety nie ma ich w bazie danych. Do kogo mogę się zwrócić, aby dodał ten klub?

robal15 Młody aktywista

22.06.2014 14:38    #3209     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="Prodigy666"]@Gordon, przecież FM 14 jest łatwy i prosty jak budowa cepu, no chyba,że ktoś lubi grac skrzydłami to może ma problemy, ale ja grając tylko taktykami opierającymi się na środkowych pomocnikach/ofensywnych środkowych, klepie każdego, np teraz gram Rennes 6 sezon, mam SAMYCH wychowanków, całą reszte wyprzedałem rok temu, cisnę środkiem i mam potrójną koronę, wcześniej LE i finał LM, jak masz w drużynie środkowych pomocników to opieraj na nich ataki, żadnych skrzydłowych, u mnie rolę dośrodkowujących pełnią boczni obrońcy, przede wszystkim patrzcie na ich odbiór, krycie, ustawianie się, wrzutki nie mają nic do rzeczy, mam gościa z dośrodkowaniami i grą bez piłki na 6 i ma notę 7.39 oraz 7 asyst po pięknych centrach więc wiesz.... pamiętajcie, tylko gra środkiem się sprawdza, czy to 4-1-2-1-2 czy 4-2-2-2 z dwójką odkurzaczy i dwójką ofensywnych pomocników, no i jeszcze jedno - tylko gra z kontry, to jest jakiś błąd w grze, bo grając na tym ustawieniu i tracę mało i strzelam od cholery[/quote]

Jak na to wpadłeś, bo to działa. No może nie wygrywam wszystkiego, ale 80 procent. Przetestuje teraz na 7 lidze angielskiej.8 wygrałem.[/quote]

Ja tak gram od bety, i klepię każdego jak chcę, nawet z Realem i Barcą potrafię wygrać 8-1, a gram słabym Depo. Silnik meczowy sprzyja takiemu graniu - testowałem różne ustawienia w becie, i środkiem najlepiej się gra, bo idealnie ta taktyka wkomponowuje się w schematy silnika meczowego.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Makaronczterojaj... Partyzant

22.06.2014 12:28    #3210     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
[quote="Prodigy666"]@Gordon, przecież FM 14 jest łatwy i prosty jak budowa cepu, no chyba,że ktoś lubi grac skrzydłami to może ma problemy, ale ja grając tylko taktykami opierającymi się na środkowych pomocnikach/ofensywnych środkowych, klepie każdego, np teraz gram Rennes 6 sezon, mam SAMYCH wychowanków, całą reszte wyprzedałem rok temu, cisnę środkiem i mam potrójną koronę, wcześniej LE i finał LM, jak masz w drużynie środkowych pomocników to opieraj na nich ataki, żadnych skrzydłowych, u mnie rolę dośrodkowujących pełnią boczni obrońcy, przede wszystkim patrzcie na ich odbiór, krycie, ustawianie się, wrzutki nie mają nic do rzeczy, mam gościa z dośrodkowaniami i grą bez piłki na 6 i ma notę 7.39 oraz 7 asyst po pięknych centrach więc wiesz.... pamiętajcie, tylko gra środkiem się sprawdza, czy to 4-1-2-1-2 czy 4-2-2-2 z dwójką odkurzaczy i dwójką ofensywnych pomocników, no i jeszcze jedno - tylko gra z kontry, to jest jakiś błąd w grze, bo grając na tym ustawieniu i tracę mało i strzelam od cholery[/quote]

Jak na to wpadłeś, bo to działa. No może nie wygrywam wszystkiego, ale 80 procent. Przetestuje teraz na 7 lidze angielskiej.8 wygrałem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution