Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wczesny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2014 13:08    #3111     Sufler - Porady do gry - Newgenowie
[quote="dawig"]Manchester United[/quote]
no to zatrudnij około 30 scoutow i wysyłaj na cały świat :) problemem może być czasami pozwolenie na pracę, nie wiem jak w 14, ale kiedyś otrzymywało się warunkowe jak gościu był niezłym talentem.

dawig Partyzant

12.08.2014 11:46    #3112     Sufler - Porady do gry - Newgenowie
Witam mam pewien problem , otóż jestem początkującym graczem FM 14 , i mam 2 pytania

1: Pojawia się ogrom newgenów, jak znaleśc tych najlepszych? Wiadomo nie mogę przescautować 1000 graczy... Gdzie szukać najlepszych młodych graczy?

2:Kiedy wychodzą Newgeny w Angli?

z góry dzieki za odpowiedzi

Piotrwawrak Partyzant

10.08.2014 12:20    #3113     Sufler - Porady do gry - Wtorkowe craahe
Po przerzuceniu się na wersję 14.3 problem zniknął.

xxx170xxx Partyzant

09.08.2014 19:29    #3114     Sufler - Porady do gry - Newgen
Witam.
Mam problem z twarzami newgenów w FM09. Do tej pory wszystko było ok, a tu nagle wyświetlają mi się w ten sposób:
http://zapod(...)png.html
Co zrobić, bo to troche denerwujące. Pzdr

Lukkas10 Partyzant

Gdzieś tam komuś tłumaczyłem, po prostu ściągasz paczkę strojów np. z cmrev (instalujesz je według zaleceń). Jeśli masz już stroje tam gdzie być powinny, to ściągasz sobie 'Fantasy Kitsy' np. na pulpit, zmieniasz nazwę tych F.Kitsów na dokładnie taką samą jaką mają stare stroje.

Co do tych strojów to nie mam odpowiedniego wzoru (dla domowych i wyjazdowych), ale w necie znalazłem już gotowe, natomiast co do tych granatowych to mam wzór, więc z nimi nie będzie problemu.
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Fresh play Partyzant

09.08.2014 10:08    #3116     Sufler - Problemy techniczne - PLIK .TAC
Witam, mam taki problem ,iż wszystkie takrtyki jakie są tutaj udostępnione są w pliku .TAC, a ja niestety nie moge tego otworzyć a co wiecej w internecie nic nie pisze jakim to programem można otworzyć... Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie? Byłbym bardzo wdzięczny :)

Acurakam Partyzant

08.08.2014 20:15    #3117     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dumps fm 2012
Mam problem z fm 2012.Prowadzę legie mam rok 2021, gdy zapisałem i próbowałem wczytać wyskakiwał crash dumps.Mam dodatkowego save ale takżę on niedziała. Podaje linka z savem jeśli ktoś może to niech pomoże i naładuje z góry dzięki :)
http://www.speed(...)2-v02.fm

Acurakam Partyzant

Ja też mam problem, prowadzę legie mam rok 2021, gdy zapisałem i próbowałem wczytać wyskakiwał crash dumps. Podaje linka z savem jeżęli ktoś może to niech pomoże i naładuje z góry dzięki :)
http://www.speed(...)2-v02.fm

polac Partyzant

07.08.2014 09:48    #3119     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kontuzje.
Witam.
Mam w zespole problem z kontuzjami. W trakcie meczu 2-3 zawodników praktycznie zawsze łapie lekkie kontuzje. Średnio na 3 mecze jeden łapie ciężką kontuzję wymuszającą zmianę. W tej chwili mam kontuzjowanych 7 graczy pierwszego zespołu,nie mam już kim praktycznie grać. Obciążenie treningowe średnie,baza treningowa jedna gwiazdka. Trening siłowy dwie gwiazdki. Gram zespołem II Polskiej .
Co mogę poradzić na kontuzje ? Zmniejszyć obciążenia treningowe bo już nic innego nie przychodzi mi do głowy. ?

FM 2014 14.3.1 z dodatkiem CM Revolution Polska Liga Update 2014 v1.2

Mar1992 Przodownik pracy

04.08.2014 18:58    #3120     Football Manager - Ogólna dyskusja - Facepacki... FM 14
Poproś te laski, co ruchasz, pewnie pomogą.
A teraz przedstaw mi problem, ale dokładnie, a nie "nie działa, ch*j, grzyby i Jerzy z Klanu, nie działa, gunwo i CMRev pachnie kupom".
Wrzuciłeś do Moich (Twoich) Dokumentów? Niektórzy mają dwa foldery, może do złego wrzuciłeś?
Nie trzeba tworzyć folderów, typu "faces", "logos", etc.
Odznaczyłeś buforowanie i zaznaczyłeś odświeżanie skórki?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution