Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

preflop1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie, doszedłem w nowej karierze do 16 listopada. Jest znaczna poprawa w meczach wyjazdowych. Skorzystałem z rad które mi proponowaliście i sa efekty. Na wyjeździe gram dużo lepiej tylko 1 porażka w lidze wyjazdowa i to z lewante przed chwilą 1:0..;/ po za tym 1 remis. Zajmuje drugie miejsce za niezniszczalną Barceloną ktora przez pół sezonu straciła dopiero 3 bramki z czego dwie z nich to strzelone przeze mnie Uwaga Uwaga Na wyjeździe. Tak wygrałem z Barca na Camp Nou 2:0 ale z taką ich pseudo formą na wygraną Ligi raczej szans nie mam, skupię się na vice mistrzostwie. Jak już pisałem wcześniej przez bład gry gram równoczeście w LM i LE i w obu rozgrywkach zapewniłem sobie awans do fazy pucharowej. Na mecze wyjazdowe stworzylem taktyke 5:1:1:2:1 , 3 stoperów dwóch obrońców bocznych, jeden defensywny pomocnik, 1 środkowy pomocnik dwóch skrzydłowych i napastnik, wybieram gry z kontry i grę sztywną. Efekty są narazie zadowalające. Mam problem z bocznymi obroncami Marcelo wypadł na 2 miesiące Fabio na miesiąc i lewa strona została bez obsady.

Zielin Partyzant

Szukam klubu od ktorego bym mogl zaczac kariere menadzerska na zasadzie "od frajera do bohatera". Dodatkowo gdzie jest dobra okazja by sie nauczyc lepiej grać. Mam do dzis problemy z ustawieniami odpowiedniej taktyki np. wiec potrzebuje jakis dobry materiał do gry. Fm 14 final update od marshalla (13.9.14)

wiciu Partyzant

Problem w tym że wszystko pokasowałem :(

wiciu Partyzant

Witam mam problem, ostatnio paru godzinach nocki z FM chciałem szczęśliwy zapisać rozgrywkę. Niby wszystko ok na następny dzień odpalam i do wczytania miałem tylko backup save'a którego ( mam zapis wielokrotny do 3 plików ) którego i tak nie dało się rady wczytać. Rozpocząłem nową karierę chce zapisać a tu błąd ZAPIS GRY ZAKOŃCZYŁ SIĘ NIEPOWODZENIEM, próbowałem zmieniać foldery zapisu opcje zapisu, usuwałem zawartość lokalną na steam itd itp i dalej to samo. Czy miał ktoś podobny problem? Jeśli nie to chociaż wie ktoś o co może chodzić?

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

Wasil2 Partyzant

Witam!
Mam problem ze strojami, które otrzymałem, a konkretnie z 3. strojem Stuttgartu. Ponieważ normalnie VfB w grze ma tylko 2 stroje - domowy i wyjazdowy, to dorobiłem trzeci w edytorze. Jednak za nic nie mogę umieścić obrazka przedstawiającego 3. strój w grze. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuję :)

preflop1 Partyzant

Co do Benzemy w kolejnym meczu już o punkty znowu ładuje Hat tricka, w całym sezonie [prowadzi w klasyfikacji strzelców z 9 bramkami,wiec narazie z jego sprzedażą się wstrzymam, akurat lubię karima (btw widziałeś jego wczorajszą bramkę z Basel? Ogien:P) Mam nadzieje ze Ciczarito wywrze na niego presję a w zimie albo nastepnym sezonie pomysli się o zastępcy z prawdziwego zdarzenia. Lewy dopiero co doszedł do Bayernu wiec będzie cieżko go wyciągnąc, moze Falcao się nie zadomowi w ManU. Regularnie opier... swoje gwiazdy po słabych meczach i mam pierwszy sukces super puchar europy. Niestety super puchar hiszpanii przegrałem 2:1 u siebie w plecy, 3:1 na wyjeździe, to 3:1 to konsekwencja bardzo ofensywnej taktyki mającej pomoc w odrabianiu strat.
A co do agentów widziałem tą opcje ale jeszcze z niej nie korzystałem, nie wiedziałem ze daje takie korzyści. Na pewno wypróbuje. Dopiero początek sezonu u mnie w karierze nowej, jestem ciekaw czy pojawi się znowu problem z meczami wyjazdowymi narazie jest ciężko ale w miarę, 3:1, 2:0 wygrane i 1:3 w plecy na wyjeźdz

ps: co za chory pomysl gry ze gram w LM i Le jednoczescie, beznadzieja. Czytalem ze kilku osobom tez sie to zdarzylo.

ponczo96 Partyzant

Kurpiu wielkie dzięki :)
Jeżeli to nie problem moge prosić Ciebie, o jakieś GG,FB albo cokolwiek? :) Mam jeszcze parę pytań

preflop1 Partyzant

A widzisz tu może być mój bład, bo ja raz zastosowałem kare tydzien bez hajsu za czerwoną kartkę carvajal i od razu się sapał, morale mu spadły i wgl żałoba :D wiec odpuscilem i nigdy wiecej nikomu takowej kary nie dałem. Co do obciązen treninowych mowisz zeby nie zmejszac? bo u mnie bardzo czesto dopominają się złagodzenia mimo,że ustawiony jest na średni. Z kontraktami tak samo jak któryś chciał nowy to leciałem z kasą w zęmbach , być może to był moj bład,że tanczyłem jak mi zagrali nie odwrotnie.Z kartkami mam ogromny problem w każdym meczu dostaje po 3-4 a wcale nie każe "chlopakom" grać ostro. Wypróbuje Twoje rady w nowej karierze po aktualizacji składu, chociaz brak Di Marii i Alonso bardzo mi się nie podoba.
A powiedzcie mi czy ustawić swój poziom na automatyczny czy wybrać któryś z podanych? samemu cieżko określić na jakim stopniu zaawansowania jestem, jak ustawie automatyczny i wybiore Real to od razu wymagania się dostosują do renomy klubu.

buczek93 Młody aktywista

Benzemę to wypier... od razu :D
Kaleka leniwa i gruba, nie mogę na niego patrzeć w jakimkolwiek football managerze :D
A opieprz? Po każdym dupiatym meczu bierzesz takiego na spytki i asertywnie mu mówisz, że Ci się gra nie podobała. Każda końcowa ocena meczowa poniżej 6.4=tydzień lub dwa grzywny. I tak do skutku, aż się pizdeczki nauczą. Ja miałem z tym też spory problem (bo dodatkowo wziąłem manago bez doświadczenia), ale to jedyny sposób na utrzymanie ich w ryzach i wygrywanie - wygrałem ligę w pierwszym sezonie. Tak samo kartki - bezpośrednia czerwona to maksymalna dostępna kara, zebranie dwóch żółtych to obowiązkowo tydzień bez hajsu. Wiadomo - będą się pluć, ale to Ty tutaj rządzisz. I skoro w taktyce nie ma założenia "w każdym meczu z X muszę kończyć w 10, bo poluję na nogi rywala" to ma tych kartek nie być. A każde odstępstwo karać, w razie wontów rozmawiać najpierw spokojnie, potem asertywnie (jak mają foszki). Jak się gównażeria obrazi - nie wystawiać. Samo przejdzie, na plujki o transfer/nowy kontrakt nie reagować i zbywać od razu.
A katalońcami się nie przejmuj - lesiu tam ciągnie druta od jakiegoś czasu, to robią z niego koksa. I tak będzie przez kilka wirtualnych lat, dopóki karzełek nie skończy kariery. Z resztą - jak on u mnie 3 sezony miał 40+ goli i dawał radę grać w każdym meczu (nie wiem, co to za taktyka była, moje LPK po 30-tu w sezonie mają wypalenie), to co się dziwić.
Kreta warto jechać jak ma ponad 5 goli straconych w 5 meczach, a jeśli patch obejmuje też zmiany u zawodników, można się z nim pokłócić i go sprzedać. Nothing personal, ale gościa nie trawię, a jego obecna "forma" powoduje u mnie gorączkę (prawie, że krwotoczną!).

Jeśli o treningu mowa - zintensyfikuj go, daj obciążenie na "wysokie" (olać pyskówki i marudzenia gwiazdeczek) i pracuj nad defensywą w stosunku 2:1 (2x trening defensywny albo def SFG i raz ofensywny) - ale to tylko na wyjazdach. Popatrz też na taktyki rywali i prześledź, jak tracisz te gole. Marcelo gubi krycie (wielce prawdopodobne), Pepe myśli o dupie Maryni czy wycina rywali z trawą? Możesz też ograniczyć swobodę taktyczną w defensywie - efekty będą widoczne, choć trzeba na nie troszkę poczekać. Ale lepiej kazać grać "Kali jeść" niż tracić dryblingiem we własnym polu karnym.

preflop1 Partyzant

15.09.2014 22:01    #3030     Football Manager - Świat taktyki - Mecze wyjazdowe.
Możesz podac swopje rozwiązanie tego problemu, bo założyłem podobny temat, sam zmagam się z identycznym problemem.

http://www.cmrev(...)#p214467

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution