Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

18.11.2006 09:41    #21211     Sufler - Porady do gry - wykanczanie akcji ANG
siemak mam problem przy edytowaniu umiejetnosci niewiem jak jest po angielsku wykanczanie akcji szukalem po slownikach czy ktos moze pomoc

AleXand3r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na poczatku zaznaczam ze mam oryginalna wersje FMa.Po reinstalacji gry ,kiedy zastartuje nowa gre (wybiare klub i nacisne pierwszy raz continue game lub save game ) wyskakuje mi blad ''array access of bounds'' a po tym ''a serious error was encountered and the application will close .An error file was generated in ...'' .
Zeby to naprawic odinstalowalem gre,wyrzucilem pliki FMa z program files i moich dokumentow oraz wyczyscilem rejestr z niepotrzebnych plikow. Za kazdym razem jednak mimo wyczyszczenia rejestru itd po ponownej instalacji laduje mi sie dawny manager po starcie gry.Mysle ze to jest przyczyna-gra jeszcze lokalizuje pliki w ktorych jest cos porypane...ale problem gdzie?prosze o pomoc jak ktos wie jak go rozwiazac .Nie chce mi sie formata robic :) .

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
17.11.2006 22:47    #21213     Sufler - Porady do gry - format zdjęć
Niemożliwe, że nie znalazłeś.

http://cmrev(...)835.html

wania17 Partyzant

17.11.2006 21:18    #21214     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza ligi polskiej
Mam ogromny problem, nie załadował mi się terminarz Ligi Polskiej na rundę wiosenną,liga miała się rozpocząć 3 marca, a ja mam już 30 i nic...Została mi tylko gra w Pucharze UEFA,bo doszedłem Zagłębiem Lublin do 1/8 no ale co z tego jak save diabli wzięli...Teraz to nawet nie chcę mi się rozpoczynać nowej gry bo nie mam zamiaru znowu tracić czasu na to żeby po pól roku znów mi szlag trafił save`a.Tak w ogóle to ten manager jest do dupy zaprogramowany,nigdy jeszcze nie widziałem gry o takiej ilości błędów,jak oni w ogóle mogli puścić grę tak niedopracowaną? Liczę na waszą pomoc...

efemowiec Młody aktywista

Siema. Mam pewien problem. Kiedy zaczynam wgrywac baze danych i wybieram jako podstawowa lige polska mam klopot. Jakie wybrac ligi aby moc zrobic jakies dobre transfery na nasza ekstraklase? I jeszcze jedno przy okienku lig sa dwie opcje do wybrania by liga byla 'grywalna' i 'podglad'. Czy chodzi o to ze kiedy wybiare opcje 'grywalna' to bede mogl prowadzic teamy z danej ligi a kiedy wybiare 'podglad' to bedzie dzialal tylko dostep do kopaczy z tejze ligi? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.

P.S. Jezeli ktos ma jakies pomysly na trafne transfery do Lecha - prosze sie wpisywac.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
17.11.2006 17:29    #21216     Sufler - Porady do gry - Transfer
Na następny raz nazwywaj temat adekwatnie do opisanego w nim problemu.

Reggie66 Partyzant

17.11.2006 17:22    #21217     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
Ja tak nigdy nie miałem i w nowym fm tez nie mam. W systemie nie zmieniałem żadnych opcji, a więc jest tak jak zaraz po instalacji, cały czs włączony mam pakiet Avast i niec się nie dzieje, wszystko jest na swoim miejscu. PS problem ten pojawiał się jak wczytałem 1 ligę, w klubach z innych lig historia graczy często była cokolwiek dziwna, tak jak u ciebie. Nasuwa się więc pytanie - ile lig załadowałeś? Ja gram poprostu na bodajże 11(plus 4ligi z angli, bo tam gram i ponadto je lubię) na średniej bazie danych i pliczkiem ze składami 4 najlepszych klubów z każdej ligi, której nie mam(poza cieniasami jak np. malta). dzięki temu mam ponad 27.000 kopaczy w bazie danych/co mnie zadowala absolutnie/ i gra działa mi bardzo szybko/a gram na szmelcu - duron 1,2 512 ram geforce4. Może spróbuj w ten sposób?

Demon79 Młody aktywista

17.11.2006 14:40    #21218     Sufler - Porady do gry - Skiny do FM
Rem-8: Z edycją nie ma problemu, chodziło mi o jakiś soft gdzie mógłbym mieć podgląd tworzonego skina, bez wczytywania go w tym celu w FM'ie

giersik Przodownik pracy

A masz jakiś problem, żeby zakładać temat na suflerze?? Sufler jest od problemów, ktorych nie umiesz rozwiązać, a inni prubują ci pomóc w rozwiązaniu tych problemów. Więc może odwiedź forum i tam założ taki temat. Link do forum jest na stronie głownej

maks88 Partyzant

16.11.2006 20:13    #21220     Sufler - Porady do gry - problem z zapisaniem gry
Zaczynam grac juz porz 4 czy 5 gram przez jakies pare godzin, normalnie zapisuje gre za kazdym razem aż nagle gdy chce zapisac gre poraz któryś z koleji gra wychodzi do windowsa i wyskakuje okienko z komunikatem gra nie została zapisana czy cos w tym stylu co mam zrobic z tym fantem???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.