Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2007 15:41    #20721     Sufler - Porady do gry - kilka pytań o polską ligę
1.jeżeli będziesz wygrywał
2.tak ja miałem grając wisłą kraków
4.puchar uefa
5.to od ciebie zależy
6.nie powinno być problemu
7.oczywiście

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

04.02.2007 15:41    #20722     Sufler - Porady do gry - kilka pytań o polską ligę
1.Grając ale odnosząc w niej sukcesy
2.Z tego co czytałem chyba nikt.
3.http://www.cmrev.com/sufler/problem/1299.html Poszukaj tam a na pewno coś znajdziesz.
4.Bartosh! wygrał Polonią Bytom LM a ja dopiero zaczynam grać Widzewem.
5.Na Polaków.
6.Nie
7.Oczywiście

gepiuu Partyzant

04.02.2007 15:37    #20723     Sufler - Porady do gry - Dziwny "problem" z bramkarzem
kupiłem Wanga Daleia. Trenowałem go rok w młodzikach, a kolejny rok grał juz w pierwszej 11. Od niedawna zaczął mi... strzelać gole! po prostu przy wybiciu kopie piłkę i czasami bramkarze ją puszczają. (vel Kuszczak w meczu z Ekwadorem). a czasami jak ktoś mu wysunie to kopie piłke z taką predkością ze hoho:D. przez to gra wygląda nierealistycznie. W meczu około 5-ciu takich strzałów oddaje. Ostatnio w LM wygrałem z Barcą 2-0 po dwóch jego golach

KenJi Partyzant

Ja troszke z innej beczki ;)
Czy zdarza się wam,że gdy wszystko idzie ok naglewszystko sie pier...
Gram Manchesterem United po 17 kolejkach byłem liderem, gromiłem kolejnych przeciwników (min. Chelsea i Liverpool) miałem sporą przewagę nad resztą stawki. Niestety mimo, że umiejęności zawodników nadal rosną a morale są bardzo dobre nie mogę wygrać 5 kolejnych mczów ligowych :/ taką samą sytuację miałem już wczesniej grając Bełchatowem. W czym może być problem? Gdyby taktyka była zła to wcześniej nie szło by mi tak dobrze...

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.02.2007 13:51    #20725     Sufler - Porady do gry - Kiksy
osobiscie nie mam takiego problemu ale sadze ze moze to wynikac z niskiej umiejetnosci koncentracji

Lampard Partyzant

04.02.2007 13:48    #20726     Sufler - Porady do gry - Kiksy
Witam,a więc mam następujący problem: w FM 07 gram Koroną i mam niezłych zawodników,takich od których można już sporo wymagać. Ale bardzo często jest tak, ze gdy piłka kozłuje to mój zawodnik nieważne jaki na 80% skiksuje i rywal będzie sam na sam z bramkarzem. Strasznie mnie to irytuje i czy Wy też tak macie i czy wiecie jak temu zaradzić?

gajeskg Partyzant

02.02.2007 20:26    #20727     Sufler - Porady do gry - co z zawiszom ???
Zawisza będzie istnieć, tylko będzie zapewne w niższej lidze, a piłkarze będą na wolnym transferze, albo dostępni za grosze. Problem jest tylko z brakiem zespołu, który mógłby zastąpić Zawiszę, żeby się zgadzała liczba drużyn w 2. lidze, ale o to niech się martwią twórcy gry :)

kurak69 Przodownik pracy

02.02.2007 18:02    #20728     Sufler - Porady do gry - Jak sie robi skriny
http://www.cmrev(...)700.html
wyszukiwarka dziala

kurak69 Przodownik pracy

02.02.2007 17:37    #20729     Sufler - Porady do gry - Błąd gry czy paranoja? :|
wiem ze w anglii jest cos takiego ze czerwone kartki ze sparingow licza sie do ligi. W paru innych krajach tez tak jest. Z tego co natomiast czytalemw Pilce noznej w sparingu sedzia zeby nie robic problemow klubom jezeli wyrzuca zawodnika to np niewpisuje tego do raportu meczowego ktory potem ma wyslac do wladz zwiazku pilkarskiego. Zazwyczaj trenerzy sie dogaduja w ten sposob z sedza zeby nie oslabiac sie w lidze. Za przyklad podam przypadek meczu sparingowego wisly krakow z OM w francji kiedy to mijahlovic pobil sie z graczem OM. Sedzia ich wyrzucil ale pozwolil wprowadzic trenerom po innym zawodniku.

Wiec oficjalnie czerwone kartki w sparingach wplywaja na zawieszenie w lidze ale rzeczywiscie jest to obchodzone umowami miedzy klubami a sedzia meczu towarzyskiego

sm1leY Młody aktywista

02.02.2007 14:59    #20730     Sufler - Porady do gry - Kogo Kupic!!
Misia Gogo , rzeczywiscie wielki masz problem ;o

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.