Błąd gry czy paranoja? :|

mckoval Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2007, 17:30    Pytanie
Gram sparing w przerwie międzysezonowej. Mój gracz dostał czerwoną kartkę. Po meczu czytam w wiadomościach "XXXXX został zawieszony na karę 1 meczu w rozgrywkach ligowych i komisja sie zbierze i zastanowi czy nie nałożyc wiekszej kary..." o co biega? :|

wrobel86zzyzx Młody aktywista

0
02.02.2007 17:33    #1
a w jakiej lidze grasz? w niektorych krajach jest tak ze czerwone kartki ze sparingow przeklada sie do ligi!

stokfisz Partyzant

0
02.02.2007 17:36    #2
nie martw sie też tak mam....kiedyś u mnie w pogoni ława dostał czerwien i został zawieszony na 5 meczów... głupota...w najnowszym patchu albo FM2008 powino według mnie to być naprawione

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
02.02.2007 17:36    #3
Tak bywa, już setny raz przywołam przykład Rooneya, który przed tym sezonem został zawieszony na kilka meczy ligowych za czerwoną kartkę w towarzyskim turnieju.
PS. Wyszukiwarka... Ktoś już o to pytał...

kurak69 Przodownik pracy

0
02.02.2007 17:37    #4
wiem ze w anglii jest cos takiego ze czerwone kartki ze sparingow licza sie do ligi. W paru innych krajach tez tak jest. Z tego co natomiast czytalemw Pilce noznej w sparingu sedzia zeby nie robic problemow klubom jezeli wyrzuca zawodnika to np niewpisuje tego do raportu meczowego ktory potem ma wyslac do wladz zwiazku pilkarskiego. Zazwyczaj trenerzy sie dogaduja w ten sposob z sedza zeby nie oslabiac sie w lidze. Za przyklad podam przypadek meczu sparingowego wisly krakow z OM w francji kiedy to mijahlovic pobil sie z graczem OM. Sedzia ich wyrzucil ale pozwolil wprowadzic trenerom po innym zawodniku.

Wiec oficjalnie czerwone kartki w sparingach wplywaja na zawieszenie w lidze ale rzeczywiscie jest to obchodzone umowami miedzy klubami a sedzia meczu towarzyskiego

bartek1878 Partyzant

0
02.02.2007 18:05    #5
raczej to jest paranoja. W lidze angielskiej przed tym sezonem w meczu towarzyskim Rooney i Scholes zobaczyli czerwone kartki i ich zawieszono chyba na 2 mecze w Premiership:/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.