Ah
zgadzam sie calkowicie z AveCraxa
ja wlasnie wygralem Puchar UEFA Wisla Plock
Puchar Polski troszke wczesniej tez drugi raz z rzedu trafil w moje rece... jeszcze tylko do kompetu brakuje mi mistrzostwa Polski ale mysle ze nie bedzie z tym problemu
zalaczam zdjecie z finalowego meczu UEFA
ah coto byl za mecz
dawno sie tak nie denerwowalem
i to jeszcze przed gra xD
a teraz panowie co mi radzicie? prowadzic dalej czyli do konca mojego kontraktu (2015) Wisle Plock czy zrobic tak jak moi czolowi zawodnicy (Czaplinski---->Juventus, Zelaya---->R. Zaragoza, Nowacki---->Club Brugge, Chaurant---->Valladolid, Lysenko---->Sochaux) skonczyc przygode z ta druzyna i przejsc do jakiegos innego klubu? Bo mam jakos takos mieszane uczucia
z gory dzieki za rade
pozdro dla wszystkich
zgadzam sie calkowicie z AveCraxa
ja wlasnie wygralem Puchar UEFA Wisla Plock
Puchar Polski troszke wczesniej tez drugi raz z rzedu trafil w moje rece... jeszcze tylko do kompetu brakuje mi mistrzostwa Polski ale mysle ze nie bedzie z tym problemu
zalaczam zdjecie z finalowego meczu UEFA
ah coto byl za mecz
dawno sie tak nie denerwowalem
i to jeszcze przed gra xD a teraz panowie co mi radzicie? prowadzic dalej czyli do konca mojego kontraktu (2015) Wisle Plock czy zrobic tak jak moi czolowi zawodnicy (Czaplinski---->Juventus, Zelaya---->R. Zaragoza, Nowacki---->Club Brugge, Chaurant---->Valladolid, Lysenko---->Sochaux) skonczyc przygode z ta druzyna i przejsc do jakiegos innego klubu? Bo mam jakos takos mieszane uczucia
z gory dzieki za rade
pozdro dla wszystkich

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty