Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2007 12:43    #20331     Sufler - Porady do gry - Moja jagiellonia
Kolego bosslolkowy, my niestety w suflerze nie podpowiadamy kogo kupić a kogo sprzedać, nie jest to problem z grą, a problem menedżera. Warto samemu poszukać albo przejrzeć nasz dział Talenty.
Pozdrawiam

EDIT: Adamoo007 - zadecydowały sekundy ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bosslolkowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.03.2007 12:08    #20332     Sufler - Porady do gry - Moja jagiellonia
Siema.
Gram w fma od 2005 a teraz juz jakis czas gram w 2007 jestem juz doswadczonym graczem moze nawet weteranem :).Gram jagielloniom i calkiem nizle mi idze z 2ligi awansowalem do 1 i gram juz trzeci sezon wygralem juz 2razy puchar polski,2razy 1polska lige ,1 wygralem 2lige.I mam problem narazie nieodchodze z jagileloni wzbogacilem sie niezle klub jest wart 40mln zl mam rozbudowany stadion,baze treningowa ale malo jaki dobry zadowdnik domnie przychodzi mimo ze mam dobry sklad oto on: BR:Czaplinski,Po:Przemyslaw Kulig,Oś:Michal zawadzki - wielki talent,Oś:Juan Abarca,Lo:Anderson Silva, PP:Henry Quinteros, ŚP:Marcin Nowacki,ŚP:Lukasz Tralka mam kilku napstnikow ktozy walcza o sklad wiec napisze wsyzstkich :Wojciech Kobeszko,Andrey Khudyakov,Michal Gottwald,Lukasz Tyczkowski, w zespole ma takze kilka innych talentow.Moj zespol jest zaslaby zeby grac z takimi zespolami jak np.porto i w LM odpadlem w grupie do ktorej dostalem sie fartem ale przez LM nazbieralem tyle kasy ile mam.Prosze was o pomoc i podpowedz jakis kilku ciekawych zawodnikow ktorzy byli by sklonni domnie przejsc moje gg:9427944 dzienki.

daroo Partyzant

29.03.2007 22:46    #20333     Sufler - Porady do gry - rezerwy drużyn portugalskich
Przejrzałem wszystkie kluby Primeira Liga i żaden nie posiada rezerw. Mi to dużego problemu nie sprawia, a w U-19 ogrywają się Grosicki, Millan, Dalla Valle, Rodriguez, i Czapliński. ;)

lucanus Partyzant

29.03.2007 14:46    #20334     Sufler - Porady do gry - problem z wczytaniem sava
ludzie czy zdazyło sie wam ze save po jakims czesie nie chce sie wczytac
tj gdy chce wczytac sava wyskakuje okienko z paskiem ladowania i po kilku chwilach wyskakuje komunikat ze gry nie udało sie odczytac
mi juz dwa savy w ten sposob sie zniszczyly, moze wam taz cos takiego sie stalo
PS mam oryginala i baze 7,02

SowaA Partyzant

28.03.2007 20:34    #20335     Sufler - Porady do gry - Kitsy
Mam pewien poblem. Mam kitsy do bundesligi, II bundesligi, regionalligi, ale koszulki bundesligi mi się nie wczytują. W czym może tkwić problem. Kilka dni temu jeszcze sie wczytywały ale dzisiaj po włączeniu gry nie chcą sie wczytać. Poradżcie co zrobić.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.03.2007 19:56    #20336     Sufler - Porady do gry - Sugar Dady

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.03.2007 18:28    #20337     Sufler - Porady do gry - Dobry Wujek
Poczytaj tu , tu , i tu

Pawlak Młody aktywista

28.03.2007 16:38    #20338     Sufler - Porady do gry - dobry mlody i... ruski
Eugeny Aldonin jest nawet dobry i CSKA nierobi zbyt dużych problemów z jego sprzedażą, więc możesz se go kupić :P

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Nie mam problemów ze ściąganiem zawodników do Conference North. Przychodzą Polacy, Bułgarzy, mam jednego Hiszpana w składzie, Kolumbijczyka z holenderskim obywatelstwem.
Stawiaj na młodych zawodników. Zawsze będziesz mógł ich potem sprzedać za dużą kaskę :) .

dscorp Partyzant

Postanowiłem sobie założyć taki troszkę temat pół żartem pół serio. Zdarzyło się wam coś rozwalić, gdy przegraliście mecz w ostatnich sekundach? Nakrzyczeliście kiedyś z tego powodu na siostrę,ojca, dziewczynę? Jak reagujecie po straconych bramkach? Szczerze mnie to ciekawi :) Jeśli ja przegrywam wygrany mecz zawsze lecą głośne niecenzuralne słowa i uderzam pięścią w stół iii nieukrywam, iż często zawalony sezon ma wpływ na moje całodzienne morale. Tak samo jak jakieś trofeum czy seria zwycięstw ;) Oczywiście są rzeczy, które mają wpływ na mój humor bardziej, żeby nie było :P. Czy łapaliście sie na jakichś zboczeniach odnośnie FM czy wcześniej CM. Np. opowiadaliście koledzę o dziewczynie w stylu "Wiesz, narazie to ją sobie wypożyczyłem na jeden sezon, żeby odkryć jej ukryte atrybuty, ale oczywiście z opcją pierwokupu! Problem jest w tym, że ten plejer chcę wysoki kontrakt i nie godzi się na bycie szerokim zapleczem, ale mam nadzieje, że jak często będę go wystawiał do składu to uda mi się znaleźć porozumienie" hehehe. Na pudełku CM 00/01 widniał napis "Najważniejsza gra Twojego życia" lekko wzdrygując ramionami włożyłem płytę i od tej chwili moje życie przebiega zupełnie innym rytmem :) PozDrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.