Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

feyd.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.05.2007 13:02    #20081     Sufler - Porady do gry - Wysokie pensje
matulik -> 800 / 4 = 200 tys euro zdecydowanie za duzo...

W 2 sezonie miałem identyczny problem z sobolewskim. Zażądał 50 tys euro, a reszta składu dostawała max. 25 tys... Po trudnych negocjacjach stwierdziłem droga wolna. Los chciał że wygraliśmy Lige i dotarliśmy do 1/4 LM i Sobolewski na 2 tyg przed końcem sezonu zmiękł do 27 tys za msc gry :)

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

Już były takie tematy, a to jeden z nich:
http://www.cmrev(...)716.html

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

02.05.2007 10:48    #20083     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
No cóż... skoro grasz Chelsea to rozwiązaniem może być kupno jakiegoś skutecznego napastnika.
Inne rozwiązanie to specjalny trening dla napastników. Zalecałbym nacisk na strzały. Ten problem jest trudny do wyeliminowania ale po jakimś czasie trening daje efekty. A jeśli nie daje, to koniecznie musisz pomyśleć nad kupnem jakiegoś genialnego snajpera.

Seweryn Młody aktywista

02.05.2007 10:46    #20084     Sufler - Porady do gry - Mam problem z FM :(
a masz orginała??
sory że pytam ale może to jest problem:P

AandrzejJ Partyzant

02.05.2007 10:43    #20085     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Wiem że było juz kilka takich tematów ale każdy jest innych i odpowiedzi na tamte pytania niewiele mi pomagaja. A więc tak, gram sobie Chelsea. I tak jak w temacie mam problem z nieskutecznymi piłkarzami. Trenerzy maja atrybuty po 19,20. Trening strzelecki i atak mam na 5 gwiazdek. Więc wszystko powinno być ok. Na poczatku sezonu było wspaniale, wygrywałem po 8:0 a potem stopniowo było coraz gorzej az zacząlem przegrywąą seryjnie marnując 100% okazje. na 30-40 strzałów celnych w meczu padała 1-2 bramki. Co jeszcze powinienem zrobić zeby było ok? I jeszcze jedno. Mam też problemy z koncentracja zawodników na początku meczu, zawsze trace bramke w pierwszej akcji przeciwników!!! Potem z każdą minuta jest coraz lepiej. Jak by na to tez znalazla się jakaś rada to byłbym wdzięczny.

DaReQ Partyzant

02.05.2007 10:27    #20086     Sufler - Porady do gry - Mam problem z FM :(
Za każdym razem, gdzy zacznę grać w FM 2005 po kilku "dniach" w grze wywala mnie z gry i koniec. Muszę wchodzić od nowa i znów grać od ostatniego save'a! Jest jakiś sposób, aby temu zaradzić?

sefko1 Przodownik pracy

Wiem, że było pare takich tematów, ale proponowane roziązania były różne. A problem podobno pojawiał się tylko na piratach. Stąd moje pytanie. Oto garść informacji, żeby pomóc w rozwiązaniu mojego problemu.
1. Mam orygianał
2. Gram na oficajnym patchu 7.0.2 (bez żadnych updejtów)
3. Mam załączonone tylko 2 ligi (szwajcarskie)
4. Nie uzywam FMM
5. Używam FMScouta
6. Wgrałem logosy ligi szwajcarskiej
7. Nie mam sejwa przed rozpoczęciem nowego sezonu
A teraz problem. Awansowałem z Neuxatel Xamax do Szwajcarskiej Ekstraklasy. Dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że terminarz na ten sezon kończy sie po rundziej jesiennej (ostani mecz 1.12.2007).Chyba, że w Lidze Szwajcarskiej terminarz jest dogrywany dopiero po 1 rundzie (kiedyś chyba był podział na grupe mistrzostrzowską i spadkową). Grałem już w tego FM-a z dobrych 30 sezonów różnymi klubami i pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Czy da się coś zrobic, żeby moża kontynouwać tę rozgrywkę. Szczególnie, że dobrze mi idzie i jestem na 1 miejscu. Co będzie jak dogram sezon do końca. Jeśli będe na 1 miejscu po 18 meczach. Zostanę mistrzem, czy sezon będzie uznany za nie ważny, a na przykład do europejskich pucharów dostaną się takie samy kluby jak w 1 sezonie. Wiem,że bodajże obserwator pisał kiedyś, że może pomóc reinstal gry. Próbował to ktoś kiedyś?? Mam wgraną dużą liczbe logosów i trochę mi sie to nie uśmiecha, jeśli pomoc byłaby wątpliwa. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.

Scout Młody aktywista

02.05.2007 10:03    #20088     Sufler - Porady do gry - tragedia
Może reinstal Windy? :(

@ fan- Ja mam oryginalnego FMka i śmiga jak trzeba. Problemy z oryginałami pojawiają się głównie przez Windowsa, za słaby sprzęt lub złą jego konfigurację. I jak powiedział Kuba10...

feyd.pl Partyzant

02.05.2007 09:57    #20089     Sufler - Porady do gry - FM a konsole...
PS3 :) raczej wątpię.. problemem jest pamięć bo ps3 ma tylko 256 MB ramu dostępnego tylko dla aplikacji, co nie jest optymistyczną wielkością dla FM. Co do PS2 to jak wyobrażasz sobie pełnego FM który chodzi na 32 MB ramu?? Jedynie konwersja wersji PSP może dałaby rade.

Co do wersji na XBOX 360 gra ktoś może ?? Bo na razie czuje że jestem jedynym użytkownikiem FM na X360 :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
02.05.2007 09:41    #20090     Sufler - Porady do gry - tragedia
Geo co jakiś czas takie coś pojawia się i u mnie. Swego czasu chciałem nawet cracka ściągnąć do oryginału :D . Najczęściej pomaga mi zwykły restart. Próbowaliśmy z bratem rozwiązać ten problem. Coś jest chyba nie tak z Winzgrozą. Do tej pory nie odryliśmy o co chodzi. Raz na jakiś czas problem znika, później znowu się pojawia.
Cały czas szukamy rozwiąznia tego problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.