Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomala84 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.05.2007 11:28    #19901     Sufler - Porady do gry - Panowie Pomocy!!!!!!
Mam straszny problem:))Gram w FM 2007 Atleyico zaczynam 3 sezon i chcialem wziasc na kontrakt Shermana Cardenasa ,przy podpisywaniu umowy spelnilem wszystkie warunki jakie chcial zawodnik oprocz jednego on chce premie/gwarancja wystepow w pierwszym skladzie tylko przy podpisywaniu umowy nie mozna tego ustawis chyba ze ja o czyms nie wiem dlatego zwracam sie o pomoc do was:)))z Gory dziekuje piszcie na adres

tomala84 Partyzant

24.05.2007 11:24    #19902     Sufler - Porady do gry - Problem
Panowi mam wielki problem musicie mi pomoc!!!:D
Gram w Fm 2007 Atletico zaczynam 3 sezon chcialem wziasc na kontrakt Shermana Cardenasa na wszystko juz sie zgodzil tylko chce tez premie/gwarancje w ilu meczach wystapi w pierwszym skladzie tylko przy podpisywaniu kontraktu nie mozna ustawic takiego czegos chyba nie??moze wy macie jakis pomysl jak to rozwiazac??Piszcie na adres z gory wielkie dzieki!!!!

Proletariat

24.05.2007 01:04    #19903     Sufler - Porady do gry - Znów problem z grą w sieci.
Mam bardzo duży problem. Chcę zagrać z kolego w Football Managera przez siec a jak sie do niego podłaczam to jest że jest on jest ze serwer nie istnieje. Wiem, że do tego potrzebne jest Hamachi, ale ja je mam. Dowiedziałem się, że obok niku i IP muszą być dwie, zielone kropki. Przy nicku mam zieloną, ale przy IP wyskakuje mi żółta, lub niebieska. Bardzo proszę o pomoc, to sprawa życia i śmierci.

Carrot Młody aktywista

23.05.2007 23:29    #19904     Sufler - Porady do gry - Problem
ok zle napisalem tego nicka, sorry... ale dalej nie rozumiem problemu... :|

kacpergawlo napisal:
Miałem save sprzed miesiaca ale nie wiem czemu nie wczytuje sie, jest ten sprzed pol roku no i ten z ktorym mam problem.

czyli z tej wypowiedzi wynika ze save sprzed miesiaca nie chce sie wczytac (z nie wiadomych powodow) a ten sprzed pol roku to ten z ktorym ma problem... !! no to powiedz mi o co w tym chodzi?? :/

wolek1986 Partyzant

23.05.2007 20:42    #19905     Sufler - Porady do gry - Problem z TSV
Witam Gram TSV Monachium na pierwotnej łatce Dzięki udanym transferom i troszkę save'u udało mi się wejść do Bundesligi 1 i wygrać Puchar Niemiec w pierwszym sezonie. Moja drużyna Under 19 zdobyła mistrza i Puchar Niemiec U-19 Moja rezerwa czyli TSV Monachium II grała w lidze okręgowej Południe. Zdobyła mistrza tej grupy więc powinna się dostać do Bundesligi 2 Natomiast nadal jest w Lidze Okręgowej Południe Czy to jest jakiś bug?? Please o pomoc gdyż z U-19 dojdzie mi kilku cudzociemców do TSV II a w lidze okręgowej są znaczne utrudnienia w odróżnieniu do Bundesligi 2 Pomóżcie

Mistrzu_mks Młody aktywista

looknij ten temat http://www.cmrev(...)053.html

sefko1 Przodownik pracy

23.05.2007 08:00    #19907     Sufler - Porady do gry - Problem
@Carrot
Co z Toba nie tak. Nie potrafisz czytać co piszą inni??
Najpierw piszesz do tabulagga, że ma jakis problem, a to problem ma kacpergawło. Potem piszesz głupoty o nie działajacym sejwie podczas gdy 2 posty wcześniej sam autor napisał że sejw mu nie padł. Jak masz pisac takie głupoty, to lepiej nic nie pisz. O ile zaczełem szanować autora - bo chce jednak udowdnić swoją ucziwość, to Twoje wypowiedzi są ponizej krytyki.

Ciartur Młody aktywista

22.05.2007 21:42    #19908     Sufler - Porady do gry - TRENING
Mam problemy z ustawianiem treningu a zwłaszcza u juniorów umiejętności nie idą w górę. Proszę o pomoc!

fudi Przodownik pracy

22.05.2007 21:40    #19909     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
jak sicagnięcie to tam macie wsyzstko profesjonalnie opisane co dodane ;) Media dodane i talenty itp a poza tym duzo osob mialo problemy z rozpakowaniem wiec i tak upload sie przydał. Tam macie tez plik readme profesjonalnie przygotowany (przeze mnie hehe ;D) by nikt juz nie mial problemów z flagami instalacją etc....

czekam na odpowiedź adminów ;)

aberdeen Młody aktywista

22.05.2007 19:26    #19910     Sufler - Porady do gry - pirat
@Bartez_81
Problem leży nie tylko w zbyt małych zarobkach, ale też w wygórowanych cenach płyt z resztą nie tylko gier. Jeśli cena była by niższa to więcej ludzi by kupowało oryginały.
Ostatnio widziałem badania, z których wynikało, że zaledwie 30% oprogramowania na świecie jest kupowana legalnie! a w krajach mało rozwinętych piractwo sięga ponad 90%!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution