Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

nett7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2007 13:33    #19851     Sufler - Porady do gry - kto na odgrywajacego??
hehehe gram west ham united;]
postanowilem sprawdzic sie w premiership z ligowym sredniakiem;] heh tam byl tevez i mascherano (na 2 lata wyporzyczony do liverpoolu) wiec pomyslalem ze jest potencjal w tym sredniaku ;]
heh co prawda tevez odszedl po 1st sezonie i teraz wlasnie mam troche problem z napastnikami, musze kupic jakas gwiazde, najchetniej rooneya wiec zbieram 80mln L na niego, bo w sumie jakie to perly- klose stary dziad, ashton jest raczej sredni, saviola tez przereklamowany, baptista jeszcze w miare no i aguero i dos santos- to sa perelki ;]
z reszta klose i saviole wzialem z wolnych transferow

niestety nie wiem jakim zawodnikiem jest gargula, nie mam go w grze bo gram na sredniej bazie, a i w realu slabo go kojarze- widzialem go w jednym bodaj meczu reprezentacji wiec ciezko mi go ocenic i okreslic jakim jest typem gracza..

ale domyslam sie ze dobrym rozgrywajacym jest np fabregas ale ja go jakos nie lubie, tzn nie lubie takiego typu zawodnikow, taki jest tez deco i paru innych- ogolnie mowie o tych kurduplach co im sie pilka do nogi klei (figo jest tez troche taki, a wlasciwie byl;], tyle ze to skrzydlowy),
ja wole na srodku zawodnikow atletycznie zbudownaych i tzw twardzieli, typu vieira, gerrard, gilbero silva, wlasnie baptista, wiec pomyslalem ze baptista jako rozgrywajacy bedzie ok bo na gerrarda nie mam $ heheh ;]

eMiKa Młody aktywista

29.05.2007 11:15    #19852     Sufler - Porady do gry - Cudzoziemcy
I wlasnie hiszpania jest krajem w ktorym paszport ten otrzymuje sie najszybciej:) wiec o ile mozesz,to wysylaj swoich grajkow do tego kraju.Z tym ze moga byc problemy,bo w hiszpanskich lkubach w 1 sqadzie moze wystepowac tylko 3 graczy z poza UE.Pamietajmy tez ze Baskijskie kluby moga kupowac tylko(chyba)graczy z kraju basków,tak ze tutaj mozesz trafic na kolejny problem.:)Pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Bartez Przodownik pracy

28.05.2007 22:04    #19853     Sufler - Porady do gry - Aleluja Płyta nie ma!
No tak, ale jaki problem, żeby od kumpla na chwilę pożyczył napęd??

lucko89 Partyzant

jesli macie problem jak wyzej wymienine to zgloscie sie na gg 4855740

Kuba10 Partyzant

28.05.2007 21:01    #19855     Sufler - Porady do gry - Pamięć wirtualna?
Wiem jak poradzic sobie z pamiecia wirtualna.Klikasz Mój Komputer-Właściwości-Zaawansowane-Wydajność-Ustawienia-Zaawansowane-Pamiec wirtualna-Zmień i wpisz rozmiar początkowy 1024 rozmiar maxymalny 2048.nie powinno byc juz problemów z pamiecia wirtualną :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
28.05.2007 20:34    #19856     Sufler - Porady do gry - Aleluja Płyta nie ma!
On miał to napisać, nie Ty :]

Nie wiem czy wpadłby na ten pomysł :P

Swoją drogą - pomyśl logicznie: komuter bez napędu CD/DVD? Jeśli się zpesuł to niech powie rodzicom - na pewno coś poradzą :] Jeśli sam zarabia (w co szczerze wątpie) to napęd może bez problemu zakupić (wydatek około 30zł jeżeli ktoś bardzo chce mieć już jakikolwiek napęd)

Proszę już tego ajuma nie tłumaczyć, bo nie ma czego tłumaczyć - wszystko jest jasne jak Słońce :P

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
28.05.2007 20:08    #19857     Sufler - Porady do gry - Aleluja Płyta nie ma!
Czy mnie oczy nie mylą, czy on pyta skąd ściągnać cracka? :D

Tutaj jest jeden z tematów dla Ciebie ajumie (wydaje się być na temat :P) http://www.cmrev(...)395.html

Oraz pytanie - jak zainstalowałeś FMa jeśli masz zepsuty napęd CD/DVD? (skoro zepsuł się CD-ROM to daj go do naprawy/kup sobie nowy :P)

Cerbus Partyzant

28.05.2007 19:37    #19858     Sufler - Porady do gry - problem z savem
zgrałem sava na inny dysk zrobiłem formata puźniej prubuje odpalic sava ale mi bład wyskakuje pomóżcie!!!

Miccli91 Partyzant

28.05.2007 19:33    #19859     Sufler - Porady do gry - Problem
Carrot, masz racje, w tym temacie tez ktos pisze o cracku
http://www.cmrev(...)294.html

Hmm, również ty piszesz o cracku... - dop. Grzechoo

Miccli91 Partyzant

28.05.2007 18:46    #19860     Sufler - Porady do gry - Problem
moim zdaniem chocby promowanie cracka(choc wiadomoze ze niemal kazdy choc raz slyszal o tym "wynalazku";) zasluguje na status reakcjonisty, bo nawet jezeli to oczywiste to podales to jako rozwiazanie problemu.
a poza tym KONSEKWENCJA, czesto przeciez ludzie pisali cos o cracku i konczylo sie... niczym.
chociaz w sumie ostatnio wydaje sie panuje zaostrzona dyscyplina - i slusznie :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.