Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matinho02 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2007 10:41    #19731     Sufler - Porady do gry - Czy to potrzebne?
przydatne jest tez (choc nie jest konieczne oczywiscie) ustawianie wymuszenia nogi:
lewej u prawych zawodnikow przeciwnika (pomocnik , obronca) i prawych nog u lewych zawodnikow...
wtedy maja problemy z wrzutkami.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 10:00    #19732     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
wiem na czym polega twój problem

poprostu masz w składzie piłkarzy , którzy są za dobzi na a ligę a na europejskie puchary są już za słabi

ps. mógłbyś dać screena ze składem ???

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 09:47    #19733     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
Gram Glentoranem Belfast i mam problem, ze jest mi za łatwo kupilem 11 zawodnikow i teraz w lidze wycinam wszystkich po 5-0 najmniejsze zwyciestwo 3-1, w lidze meczu jeszcze nie przegralem i nie zremisowalem. To nie jest tylko dobra forma bo trwa to od poczatku juz 2 miesiace, a przychodzi mecz w Uefa i dostaje 2-0 i 2-0 z FC Basel, bo nie mam jak rzetelnie ocernic moich zawodnikow w lidze wszyscy na 8 a w Uefie na 5,6. Jest sposob podwyzszenia poziomu moich rywali lidze.

l0rd_pr0tekt0r Partyzant

18.06.2007 22:17    #19734     Sufler - Porady do gry - Real Mallorca - problem.
Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić zarząd suflera, ponieważ to co napisze łamie regulamin. jestem tak zrozpaczony, że sufler jest moją ostatnią deską ratunku;/

Problem wygląda tak: zacząłem grę Realem Mallorca. Zagrałem kilka meczów - wszystkie przegrałem ;/ Pomóżcie mi dobrac ustawienie do tej drużyny ;/ może ktoś grał Mallorca albo lige hiszpańską.. jeśli macie jakieś dobre taktyki to podajcie bo jestem załamany i nie jestem w stanie zrobić swojej ;/;/;/

Z góry dziękuję za pomoc, dobrzy ludzie. i przepraszam za nagminne złamanie regulaminu ;/;/;/

Boazerio Partyzant

1.Jest.W edytorze gdzieś.Nie wiem gdzie dokładnie.
2.Po prostu miał gdzieś to co do niego mówisz.Nie ma to żanego wpływu na morale.
3.Nigdy nie miałem takiego problemu.Spróbuj zwiększyć opłatę początkową.A na testy kluby zgadzają się wysłać tylko swoich mało znanych zawodników.Ci o uznanej renomie i tak nie przyajdą na testy.
4.Raczej tak.Jeśli ma wpisane ten klub jako ulubiony.Sciągnąłem tak Bartheza do Tuluzy.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.06.2007 09:53    #19736     Sufler - Porady do gry - ABC dobrego menadzera
Cieszymy się bardzo, tylko jaki tu masz problem? Jeśli chcesz zakładać takie tematy to rum to na forum, a nie na suflerze.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
17.06.2007 18:18    #19737     Sufler - Porady do gry - Seju / Fudi7 update
x) a więc problem rozwiązany..

Yodassss Młody aktywista

Przepraszam, że piszę dwa posty z rzędu, ale właśnie coś przyszło mi do głowy. Czytałem w FAQ pytanie na temat pozwolenia na pracę i doszedłem do tego, że nie ma tam nic o zawodowości klubu. Czy nie jest przypadkiem tak, że półzawodowe kluby (vide Conference North/South, czasem Conference) nie mają w ogóle szans na sprowadzenie albo ich szanse są minimalne? Bo z tego by wynikały problemy ze sprowadzeniem w/w graczy ...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
17.06.2007 16:35    #19739     Sufler - Porady do gry - Seju / Fudi7 update
Zainstaluj program Winrar. Nim bezproblemowo rozpakujesz plik.

DT Młody aktywista

17.06.2007 13:56    #19740     Sufler - Porady do gry - Seju / Fudi7 update
Mam problem z tym update poniewaz z tego co slysze to inni maja pliki tego update w folderze i musza je rozpakowac, a u mnie jest tylko jeden plik fm2007_3_liga_update. Nie wiem co mam teraz zrobic, mecze sie z tym juz dlugo ale bez zadnych efektow. Czy problem moze wynikac z tego, ze mam tylko winzipa a update jest spakowany innym programem??? Co mam teraz zrobic???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution