Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2007 20:30    #19681     Sufler - Porady do gry - Badalona problem
To rzeczywiście masz problem, musisz cofnąć się o poprzedni zapis i ściągnąć tych 2 graczy lub też spróbuj wziąć urlop może to coś da.

Spectix90 Partyzant

24.06.2007 20:24    #19682     Sufler - Porady do gry - Badalona problem
Witam mam problem z klubem C.F Badalona gra ona w 2 Lidze b3 ligi hiszpanskiej, czyli odpowiednik naszej 3/4 ligi. No wiec zaraz zaczynam sezon a tu zonk bo trzebazgłosic liste z nr zawodników. Musze 6 zawodników ponizej 23 roku zycia , a ja mam takich tylko 3 :/ . Nic sie nei da zrobic gdy nacisne dalej to pojawia sie ze MUSZE to wypelnic. No wiec tak stoje i nie wiem co zrobic . W rezerwach mialem jednego 18 latka to go przeciagnelem do 1 druzyny ale nadal brak mi 2 :|

Proszę o pomoc:/

Sry za literówki ale pisalem jak najszybciej

fcb.de Partyzant

24.06.2007 20:20    #19683     Sufler - Porady do gry - Kończące się kontrakty
Gram Aston Villą, mam teraz 4 stycznia. Mam taki problem, gdyż niektórym piłkarzom, którym kończy się kontrakt nie mogę zaoferować umowy ( chodzi mi o piłkarzy z innych drużyn, m.in. Basturk, różni piłkarze, w tym z Anglii). Moje pytanie brzmi: jak mogę temu zaradzić??

haosek Partyzant

24.06.2007 16:56    #19684     Sufler - Porady do gry - Zmiana sztabu trenerskiego
To zalezy jakie zmiany robisz.

Prowadze klub Stevenage wystepujacy w Lidze Angielskeij Konferencyjnej.

W pierwszyej polowie sezonu, Rezerwy i juniorow prowadził Asystent i jakis tam trener co był w klubie.
Wyniki mnie nie zadowalały, więc zmieniłem Asystenta i trenera juniorów zaturnidłem, efekty przyszły odrazu.

Dlatego musisz pomyślec i dobrze dobierac sztab, ja zawsze zanim zaczne grać wymieniam lub zatrudniam kilku pracowników.

Zawsze moją metodą jest, to żeby brać trenerów czy piłkarzy, dużo lepszych ale którzy z chęcia przejda do mnie.

Np. w 5 lidze angielskiej bez problemu przechodzili II ligowcy polscy,;
-"klasowe zmocnienie"
-"powinnien byc zakupiony bez wzgledu na cene"

Co zaowocowało w 1 seoznie zdobyciem Trophy, zwyciestwem w lidze i awansem.

Tores ReDevil Młody aktywista

Gram Villarrealem i w każdym spotkaniu moi piłkarze grają w żółtych, podstawowych koszulkach, nigdy nie używają wyjazdowych, jest jakiś sposób rozwiązać ten problem bo troche to dziwne.

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 11:58    #19686     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania sztabu
Kiedy szukam kandydatów na trenerów czy scoutów, na liście znajdują się zawsze tylko fachowcy z danego regionu (czyli w moim przypadku zachodniej Europy). Często jednak nie ma na liście trenera z oczekiwanymi przeze mnie atrybutami. W jaki sposób mogę przeczesać inne rejony świata w poszukiwaniu odpowiedniego fachowca?

(Bartosh! np. znalazł gdzieś na Ukrainie Olega Łuznego, ktory nie figuruje normalnie na liście wyszukiwania)

Podobnie jest w przypadku piłkarzy, jednak dzięki szerokiej sieci scoutingu nie stanowi to problemu.

krala_master Partyzant

24.06.2007 09:17    #19687     Sufler - Porady do gry - Łatka 7.0.2
siemka... mam taki problem moj FM niewykrywa patcha 7.0.2 niewiem dlaczego widzi tylko 7.0.0 prosze o pomoc... co mam zrobic?

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

24.06.2007 00:03    #19688     Sufler - Porady do gry - Bug tekstowy?
Przeciez Chel przegrala w karnych...Nie rozumiem problemu...

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.06.2007 21:08    #19689     Sufler - Porady do gry - 7.0.1 na 7.0.2
Być może niektórzy uznają mój problem za banalny, ale mam pytanie - czy można zainstalować łatkę 7.0.1 na grze, w której wcześniej została zainstalowana wersja 7.0.2? W bazie danych mam tylko 7.0.0 i 7.0.2, a chciałbym zagrać na 7.0.1, ale za każdym razem gdy próbuję ją zainstalować pojawia się problem i angielskie zdanie, które oznajmia mi, że nie można zainstalować łatki, ponieważ wcześniej została zaistalowana nowsza wersja. Czy da się to jakoś obejść, czy trzeba zainstalować grę od nowa?

tomus57 Partyzant

23.06.2007 16:21    #19690     Sufler - Porady do gry - Liga marzeń na 7.0.2
http://www.cmrev(...)591.html

Tutaj masz ta swoja lige :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.