Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2007 15:24    #19581     Sufler - Porady do gry - skaut nie reaguje
mam pewien problem. ufam swoim skautom niezwykle, szczegolnie zycie ulatwiaja potencjalne ceny podawane przez nich. dzieki nim o wiele latwiej sprowadzic zawodnika za w miare normalne pieniadze, lub przy zbyt wygorowanych rzadaniach mozna szybko odpuscic, wlasnie z radoscia wysylalem rumuna do grecji, czekam dzien, drugi, trzeci - nic!!!
to puszczam anglika mija pare dni i tez nic, nawet moj asystent - ukrainiec olał sprawe a musze dodac ze probowalem tez "Tylko karte informacyjna".

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2007 15:01    #19582     Sufler - Porady do gry - Pytanie i Problem
prosba do Rady Ministrow badz adminow obdarzonych przez nich moca by zlikwidowac ten temat - uprzejmie prosze, zrobcie to, zwolnicie miejsce gdyby przypadkiem ktos inny mial "Pytanie i Problem"

kaczy Młody aktywista

04.07.2007 14:54    #19583     Sufler - Porady do gry - Pytanie i Problem
Jestem u kuzyna na wakacjach, rozpoczołem nową grę na podstawowej bazie danych, lecz dzień później kuzyn zaczoł robić zmiany w edytorze i zabrał się za robienie swojej wymarzonej drużyny i podpisał bazę danych na domyślnej. Moje pytanie brzmi czy teraz w mojej grze będzie ormalnie wszystko, czy będzie ta jego drużyna? I czy po zgraniu savea na płytę i wklejenia jej w moim komputerze będe mógł kontynuoować rozpoczętą na wakacjach rozgrywke w normalnych składach, czy też będą one pozmieniane?

Rokit Partyzant

04.07.2007 14:32    #19584     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Gram Lechem. W 1 sezonie ten sam problem - Wachowicz również najlepszy zawodnik, kontrakt wygasał i nie chciał przedłużyć.
Najpierw wystawiłem go na listę transferową, ale nie było chętnych - zmieniłem więc znowu status na "pierwszy zespół". Pare dni przed wygaśnięciem umowy podpisał nowy kontrakt. Propozycje złożył mu jeszcze jakiś inny klub z polskiej ligi, ale już nie pamiętam jaki. Wybrał Lech i teraz nadal gra u mnie i jest kluczowym zawodnikiem.

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 13:58    #19585     Sufler - Porady do gry - kompleksy
Sam asystent odpowiedział Ci na nurtujące Cię pytanie.

"Dopóki jego postawa na boisku nie ulegnie zmianie nie mamy się czym martwić".

Rozumiem z tego, że chłopak ma nieprzeciętny talent i umiejętności, lecz ma problem z psychiką. Kłopot będzie z tego większy jeżeli jego forma nagle spadnie, a chłopak nie będzie wstanie sobie z tym poradzić. To kolejny bardzo realistyczny przypadek w tej grze, aczkolwiek trochę nie do pracowany.

W rzeczywistości mógłbyś delikatnie z nim porozmawiać lub polecić konsultacje z psychologiem. Szczerze powiedziawszy miałem parę takich przypadków, lecz gracz po zwycięstwach zawsze miał wysokie morale, a po porażkach sytuacja zmieniała się o 180 stopni.

Wg mnie jedynym rozwiązaniem jest umiejętne prowadzenie takiego piłkarza, nie narażanie go na niepotrzebny stres (nie powinieneś mówić głośno w mediach jaki to on wspaniały i jak wiele się od niego oczekuje) i jak najdłużej utrzymywać go w jak najlepszej formie strzeleckiej.

Pozdrawiam.

adson43 Partyzant

ooooooooooooooooo i o takie porady mi chodziło. Najbardziej mi sie podobała wypowiedź Lyptona i Tenorio
Tenorio - nie wiem jak to sie stało że takie długi. Tylko skąd ja będe miał nonstop kase na koncie.
miloszw - Jeden problem - Zarząd..... już się zmienił. Pare miesięcy temu. Ciekawe :)

gigi Partyzant

04.07.2007 12:00    #19587     Sufler - Porady do gry - Problem z savem 2200
Mam problem przy wczytywaniu tego save wyskakuje mi BŁAD: FOLDER Z BAZĄ DANYCH WYKORZYSTANĄ PRZY TWORZENIU TEJ GRY NIE ZOSTAŁ ZNALEZIONY GRA UŻYWA TERAZ FOLDERU DOMYSLNEJ BAZY DANYCH

gigi Partyzant

04.07.2007 11:58    #19588     Sufler - Porady do gry - Popsuty save
Mam problem przy wczytywaniu tego save wyskakuje mi BŁAD: FOLDER Z BAZĄ DANYCH WYKORZYSTANĄ PRZY TWORZENIU TEJ GRY NIE ZOSTAŁ ZNALEZIONY GRA UŻYWA TERAZ FOLDERU DOMYSLNEJ BAZY DANYCH

cichy90 Partyzant

04.07.2007 08:44    #19589     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
ja tez mnialem taki problem z nim ale po kilku prubach udalo mi sie go zatrzymac,jezeli u ciebie tak sie nie da zaproponoj mu kontrakt po 3-4 meczach

mielcar Partyzant

04.07.2007 01:13    #19590     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Witam ! Gram Lechem 1sezon i mam taki problem ,mojemu najlepszemu zawodnikowi Wachowiczowi (w 14 meczach 10 br, 4as , 4gm, 7.60 sr ) konczy sie kontrakt za pol roku i nie chce ze go mna przedluzyc nawet gdy daje mu max wszystkiego !!! Jest napisane ,ze w chwili obecnej zawodnik nie jest zainteresowany przedluzeniem kontraktu, a samopoczucie ma "jest dumny z pozycji klubu". I tu moje pytanie czy podpisze ze mna kontrakt do konca sezonu czy nie ? Czy moze sprzedac go teraz jak pozniej ma odejsc za darmo ? Czekam na odpowiedz. pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.