Nowy kontrakt...

mielcar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2007, 01:13    Pytanie
Witam ! Gram Lechem 1sezon i mam taki problem ,mojemu najlepszemu zawodnikowi Wachowiczowi (w 14 meczach 10 br, 4as , 4gm, 7.60 sr ) konczy sie kontrakt za pol roku i nie chce ze go mna przedluzyc nawet gdy daje mu max wszystkiego !!! Jest napisane ,ze w chwili obecnej zawodnik nie jest zainteresowany przedluzeniem kontraktu, a samopoczucie ma "jest dumny z pozycji klubu". I tu moje pytanie czy podpisze ze mna kontrakt do konca sezonu czy nie ? Czy moze sprzedac go teraz jak pozniej ma odejsc za darmo ? Czekam na odpowiedz. pozdro

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 01:18    #1
mialem podobna sytuacje z Maresem, srednia kolo 7.50 , dumny i "chce pozostac w klubie ale nie podejmuje wiazacych decyzji", za 1 mln funtow do Blackburn i poltorej roku szukalem mu dobrego nastepcy. Mozesz go oczywiscie zatrzymac jezeli nikt go nie probuje ci podebrac, mialem tak z Hagenem, na 2 miesiace przed koncem kontraktu zgodzil sie na przedluzenie a wczesniej odrzycalem oferty klubow takich jak Everton czy "bordo".
Mój wyrok prosty jak masz kogos kto jest w stanie przez co najmniej pol roku w miare godnie go zastapic, sprzedaj.

Użytkownik uznał post za pomocny

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 01:20    #2
"i poltorej roku szukalem mu dobrego nastepcy" - chodzilo mi o to ze przez poltorej roku zastepowali go rezerwowi obroncy, ktorzy mieli srednie powyzej 7.0 ale swoja gra mnie do siebie nie przekonywali, a ja nie moglem wyszukac zadnego konkretnego LO przez ten czas.

patryk1992lulkow... Partyzant

0
04.07.2007 01:35    #3
mialem tak z saviola w barcy .Ale w koncu na 1 miesiac przed koncem kontraktu zgodzil sie podpisac nowy
P.S.Wczesniej nie chcial choc oferowalem wiecej
P.P.S.Na twoim miejscu zatrzymalbym go jesli nikt sie nim nie interesuje a jezeli jednak budzi zainteresowanie innych klubow to go sprzedaj

mielcar Partyzant

0
04.07.2007 01:37    #4
Rozumie. Ja wlasnie nie moge sie zdecydowac.... na nim opieram cala gre zespolu i nie wiem czy jak go kims zastapie to gra zespolu sie nie popsuje. A jestem egzekwo z wisla na 1 miejscu. Z drugiej strony jest on najwiecej wart z druzyny (700 tys euro) jak bym go opchnal ,a mial on spore zainteresowanie przez sezon (Bolton, Fenebahce,Rozemborg) to mogl bym kupic kogos rownie dobrego co on. Mam spory dylemat. A moze zaproponowal bys mi jakiegos grajka ,ktory nie jest "az" tak drogi, przejdzie do polskiej ligi i godnie go zastapi.

mielcar Partyzant

0
04.07.2007 01:40    #5
Aktualnie nie budzi on zainteresowania innych klubow ale przez pol roku bylo nim zainteresowane kilka wiekszych klubow m.in. Bolton, Fenerahce, Rosenborg.

Lauri Partyzant

0
04.07.2007 08:24    #6
hmm zarzyj mu w STATUS TRANSFEROWY byc moze ma tam ustawione ze nie jest potrzebny klubowi. czasami najbanalniejsze rzeczy sa najlepsze

pozdrawiam

cichy90 Partyzant

0
04.07.2007 08:44    #7
ja tez mnialem taki problem z nim ale po kilku prubach udalo mi sie go zatrzymac,jezeli u ciebie tak sie nie da zaproponoj mu kontrakt po 3-4 meczach

cichy90 Partyzant

0
04.07.2007 08:44    #8
probach*

mielcar Partyzant

0
04.07.2007 12:22    #9
Sprobuje go zatrzymac ,moze pozniej podpisze kontrakt jak nie to trudno .... najwyzej wywale go do rezerw zeby cena mu spadla ;] pozdro

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution