Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2007 22:21    #19111     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
ja terz ze fsi jest ji problemó z pólscyznum ni mom !!!

rokfor Partyzant

10.09.2007 22:10    #19112     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe... Kozak skin;) mogłbys podac nazwe albo jak ci to nie sprawi problemu to link do sciagniecia .. Z gory dzieki i gratuluje wygranej:):)

Jelonzz Partyzant

10.09.2007 21:46    #19113     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd w grze
Mam taki problem bo Silvio Berlusconi denerwuje sie ze nie kupilem "klasowego ( znanego ?) pilkarza " ale o to chodzi ze mialem EMBARGO TRANSFEROWE !! to jak mialem kogos kupic ? to torche fkurzajace

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.09.2007 19:54    #19114     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
Ejjj panowie kyczy7 i irekrog17 ;D ja tez ;D i jakos problemow nie mam :P

ag-25 Partyzant

Podzielę się i ja moimi "przygodami" z crash dump' sami, miałem takowe problemy na czystej wersji 7.0.0 grając Celtic' iem jakoś tak na początku wchodził błąd i zrezygnowałem.

Gram Mansfield Town (3 sezon) i dziś po raz pierwszy od długiego czasu pojawił się znów crash podczas meczu ligowego w Shrewsbury (wygrywałem do 82 min 3:1 grając od 2 min 2 "10";) przed włączeniem gry bawiłem się trochę w face packach, a kilka dni wcześniej zmieniłem w FMM Paula Holland' a na ulubieńca klubu, bo takim w rzeczywistości jest, a nie był uwzględniony w grze. To takie z mojej strony wskazówki.

Dodam tylko, że niczego nie usuwałem, mam folder crash dump' s, a w nim od początku trzy pliki z Celticu i ten dzisiejszy, włączyłem ponownie grę na próbę rozegrałem tak dla sprawdzenia na szybko mecz i gra chodziła dalej normalnie oby tak dalej było, bo szkoda mi 10 dni poświęconych na tą grę, a stworzyłem już ciekawą ekipę :)

polecam gracza o nazwisku Jiri Kowalik :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.09.2007 16:45    #19116     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
RAFIKO tak pisze zawsze. Podglądnijcie jego inne tematoproblemy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

09.09.2007 22:02    #19117     Sufler - Porady do gry - Bramkarze problem z wyborem
Z tym sprzedaniem i wypozyczeniem moze byc problem bo dopiero co skoczylo sie okno, a wyozyczyc nikt nie chce, a juz sie zaczynaja burzyc, a u Ochoa powoli zatrzymuje sie rozwoj choc gra najwiecej, narazie bardzo szybko mimo malu spedzonych minut na boisku rozwija sie Kasper. Narazie rotuje z + na Ochoa i z minusem dla Schmeichela a tak posrodku znajduje sie Issakson ( bronil mi z Chelsea, Newcastle, ale z Arsenalem postawilem na Ochoa ), Czaplinski gra sobie spokojnie w U - 18 i spedzi tam jeszcze rok ( przynasjmniej z nim nie mam problemu ), a teraz jeszcze pojawil mi sie na choryzoncie kolejny bramkarski diament w wieku 16 lat ma juz niektroe statsy po 15-17 i PA 187 ( tak bylo w FMM bo chcialem sprawdzic ogolne PA calej druzyny ). To teraz mam juz prawdziwy bol glowy, jest teraz tak 1. Ochoa 2. Issakson 3. Schmeichel 4. Czplinski 5. Mentel ( albo Mantel to ten diament ) i numery nie oznaczaja hierachi w druzynie tylko tak mi sie napisalo. To juz zupelnie nie wiem co z tyloma zrobic ( nikt nie jest zainteresowany ich wypozyczeniem, a jak pisalem na poczatku nastepne okno za ladnych pare miesiecy ).

Visioner Przodownik pracy

ale ja w ogole nie rozumiem po co ta cala dyskusja, pirat jak sciagnal gre, to i sciagnie z neta spolszczenie, to nie jest zaden problem ;/

sefko1 Przodownik pracy

09.09.2007 18:09    #19119     Sufler - Porady do gry - blad bug?
Oki juz widze. Dzwienie dales te obrazki. FM nietsety ma czasami problem ze statytykami. Nic nadzwyczanego. Podejrzewam, że te statystyki sa po prostu aktualizowane z lekkim opóźnieniem.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.09.2007 16:17    #19120     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
Po pierwsze to jest moja opinia i mogę ją wygłaszać
Po drugie przeczytaj zasady i FAQ (tutaj nie rozmawiamy od taktykach)
Po trzecie twój problem jest arcyciekawy - przeczytajcie poradnik
Po czwarte to nie jest forum tylko sufler
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.