Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2007 17:12    #18741     Sufler - Porady do gry - Wiadomo kiedy patch 8.01 !
no dobra nie wieżcie mi :) Wasz problem

sasasza Partyzant

10.11.2007 15:37    #18742     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
mam ten sam problem i wcale nie uwazam by rotacje, taktyki itp tu cos daly ! to jest jeden wielki BUG !!!!

deco87 Partyzant

mój kolega ma 'pirackiego" fm 08 wiec sie spytałem czy ma jakies problemy z gra ( poruszyłemrównież) kwestie ME. on powiedział ze zadnych problemów nie ma. Nie uwierzyłem wiec załadowalisme gre ,nie bralismy klubu i poszlismy na urlop do listopada do ostatnich meczy elimanacji. po zakonczeniu eliminacji wyświetliła sie lista krajów zakwalifikowanych, póxniej odbyło sie losowanie , o dziwo wszystko było wporządku. Moze bugiem dla piratów jest szybko spadajaca kondycja??

ja fm kupie sobie w grudniu ale i tak poczekam na łatke::)

Goldberg111 Partyzant

10.11.2007 12:17    #18744     Sufler - Porady do gry - Zaglebie Sosnowiec FM2008
gram 2gi sezon oczywiscie w 2giej lidze. No wiec zarzad jak i kibice byli bardzo zadowoleni, ja zapewnilem ze za rok bez problemow wrocimy do elity, zdobylem lige, puchar polski i ligi oraz superpuchar polski( gram taktyką ktora sprawdza sie od fm06 czyli zmodyfikowana wersja 4-4-2, w sumie grajac i darlingtonem i Realem Madryt w fm07 i teraz Sosnowcem dzieki niej wygrywam wiec moze w tym tkwi sukces) w 2 lidze gram juz na ludowym wszystkie mecze, nawet te w el. do LM;) berensztajna za 2,5 mln sprzedalem do west hamu;D ogolnie poziom jednak uwazam za troche za niski, no bez przesady zeby az tak dobrze szlo tą druzyną.. da sie gdzies w ogole zmienic poziom?bo gdzies na forum czytalem jakis wpis ze tak..;>

szawer Partyzant

10.11.2007 10:39    #18745     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Miałem ten sam problem w Legii Warszawa. Wystarczy zrobić osobny trening dla napastników i poćwiczyć strzały, do tego trzeba stosować rotacje napastników.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

10.11.2007 08:25    #18746     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
to troche wina pilkarzy. mialem ten sam problem ze cisnalem jakis Valladolid a nie strzelalem. zminilem taktyke na diament 4-4-2 i zaczeli grac. ja kupilem 2 zawodnikow zima(OP Ś i OP PL)v.d Vaarta i Quaresme za 22 i 21 mln euro, bo sam Robben i Robinho wszystkiego nie pociagna. Obrona jest dobra, atak tez ok(warto korzystac z Soldado), ale pomocnicy na poczatku nie wiedza co robic. w zasadzie nie wiem czy lepsza gra to wina tych transferow czy zmiany taktyki bo to sie odbylo w jednym czasie. sproboj najpierw z taktyka a ew. otem kupuj.
swoja droga to Barca jest mocno przepakowana w nowym FM.

owen94 Partyzant

10.11.2007 03:03    #18747     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Mam problem. Nie wiem czy to bug czy jakaś klątwa. Gram Realem Madryt. Początek sezonu dobry, wygrałem dwa mecze, jeden zremisowałem i wygrałem Superpuchar. Ale potem, w 6 kolejce zremisowałem 1-1, w następnej kolejce znów to samo i taki sam wynik w następnych 6 meczach. Następne 2 kolejki to remisy 0-0 z drużynami kolejno 16 i 20 w tabeli. Czy to jest jakiś bug czy po prostu nie umiem dobrze ustawi swoich podopiecznych ???
Druga sprawa to, to że w każdym meczu mam 8-10 sytuacji ''sam na sam'' i żadnej moi zawodnicy nie potrafią wykorzystać. O co tu chodzi ??

Proletariat

10.11.2007 01:07    #18748     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
wykropkowany wulgaryzm to nadal wulgaryzm

co do Twojego problemu - a przy wyborze lig wybrałeś ligę włoską? przyjmuję, że tak. co do tej reputacji to dziwne trochę - ja Wisła (ale to w 2006) zdobyłem mistrza i PP i od razu miałem reput. kontynentalną... może spróbuj u beniaminków - jakaś Siena lub coś takiego.

sasasza Partyzant

visioner mam tez ten sam problem , z ciekawosci gralem po kilka meczy Arsenalem i Barca i zgadni .... wszedzie to samo przegrywam z ciotami z 3 ligi :P

sasasza Partyzant

09.11.2007 23:18    #18750     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
No wlasnie ja sie przyznalem do porazek... w FM 2007 gralem Arsenalem 15 sezonow i bywalo roznie i win w LM ale i 5 miejsce w lidze i Walcott na emeryturze :P panie babtista uwazam ze prawdziwy manager tak sie nie zachowuje i jakbym mogl dalbym ci wroga ludu allbo w ogole usunal z forum chcesz sie przechwalac idz do piaskownicy tam sa koledzy na twoim poziomie. masz fm pirata i szpan ze grasz 3 sezon. zalozylem ten temat by ktos sie wypowiadal co moze pomoc a nie chwalil jaki to on swietny. jakbys byl prawdziwym managerem umialbys pomoc a tak NARA. innym dziekuje ze pomoc i licze ze nadal rozwiniemy ten temat bo moze to byc poprostu bug ze tak sie dzieje. poczekam na fixa i wtedy zobaczymy. moge pomoc jak ktos ma jakis problem tez

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.