Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciekp94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Drodzy fm-maniacy.
Wierzę, że jest wielu i chociaż kilku z was zechce mi pomóc. Czy FM Modifier 2.2 działa do wersji polskiej? Mam orginalną. Ściągnąłem FM Modifier 2.2 zainstalowałem i pojawił się błąd. Cały czas się wczytuje, nawet jak nic nie nacisnąłem. Gdy naciskam przycisk "Options" wyskakuje mi menu i gdzie zamiast liter są znaki zapytania. Gdy nacisnę inny przycisk wyskakuje mi error. Czy to wina tego, że mam Windows Vista? Czy to problem polskiej wersji?

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

Znam chyba odpowiedzi na 2 ostatnie pytania.
Dlaczego u środkowych pomocników kondycja spada najszybciej? Dla mnie to proste: prawie zawsze nie mają wysokiej wytrzymałości (większość to przecież dziadki :P ) a przechodzi przez nich prawie każda akcja. Muszą też zawsze wracać się do obrony i atakować.
Sędziowie się mylą! Nie w tym problem. Problem w tym, że ocenia ich krajowa federacja. Jak coś na nich napiszesz to jak myślisz, po czyjej staną stronie? Moim zdaniem najlepiej nie udzielać komentarzy w ich sprawie (w sumie i tak nic Ci to nie daje).

Azi Partyzant

Nie wiem czy u was tez tak jest ale to chyba blad w grze. Otoz stosujac defensywna taktyke i ustawiajac obroncom krycie 1:1 z poleceniem pilnowania konkretnego gracza dzieja sie rzeczy niesamowite. Po pierwsze srodkowi obroncy co chwila gubia napastnikow rywali (nie to ze za nimi nie nadazaja - poprostu ich nie polnuja!!) i obaj czesto ruszaja pilnowac z nieznanych mio powodow 1 gracza choc zawsze ustawiam im do pilnowania 2 roznych. Ustawiam cofnieta obrone i polecenie ciaglego krycia. Trzymanie sie gracza ustawiam na wlasna polowe (ale min. tej opcji) czyli praktycznie tylko pole karne. A obrona rozbiega sie w roznych kierunkach, choc graja ultradeffa... Boczni za to nie nadarzaja za skrzydlowymi rywali ale to juz chyba indywidualne bledy.
Inna sprawa: Kondycja u srodkowych pomocnikow. Nie wiem czemu akurat ci gracze maja z tym najwieksze porblemy? Trening kondycji nie rozni sie u nich niczym od innych pozycji a maja z tym najwieksze problemy, choc wcale nie biegaja wiecej niz boczni obroncy. I jest z nimi problem bo niezaleznie od natezenia treningu nie roznie im wytrzymalosc - jezeli tez macie ze srodkowymi takie problemy to dajcie znac a jezeli nie to znaczy ze jednak cos nie tak jest z ich treningiem... tylko ze juz nie wiem co to moze byc :(
I ostatnia sprawa. Sedziowie sie nie myla! Chodzi mi o kontrowersyjne sytuacje. Zawsze gdy jest podejrzenie czy sedzia sie pomylil czy nie to... okazuje sie ze mial on racje! Zawsze. I przydalo by sie zeby w takich sytuajach gdy chodzi o faul a nie spalonego to podpowiadal na asystent (moj zawsze mowi ze nie widzial akurat tej sytuacji...) bo niby jak sami mamy na kropeczkach poznac czy to byl faul brutalny czy nie??

cristiano88 Partyzant

15.11.2007 12:12    #18674     Sufler - Porady do gry - Wisła
klim1981...nie masz satysfakcji wygrywając wysoko??nie rozśmieszaj mnie
Gentleman...soróweczka,że podważyłem Twoją managerke,ale chodziło mi tylko o to,że da się grać 1 napastnikiem i wychodzi mi to całkiem dobrze.wygrywam,ale szukam dobrego ustawienia indywidualnego dla napadziora i opś,jeszcze raz sorki:)
kupiłem Fenina więc może to coś da:)
grając Barcą też miałem problem ze skutecznościa a grajć tam Henry,Eto'o i reszta:P

RadekG Młody aktywista

15.11.2007 12:12    #18675     Sufler - Porady do gry - Kondycja
O ile dobrze pamiętam lechia dysponuje szeroki składem, także wydaje mi się że nie powinieneś mieć z tym problemu ;)

Nemrod Partyzant

15.11.2007 09:26    #18676     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
Ja mam identyczny problem:( KOmp: 512 RAM, Pentium 1,8 GhZ, 1 liga załadowana i 2 dodatkowe kraje. Format było robiony 3 dni temu, Windows XP Professional, Manager PL oryginał. Na podglądzie często sie tnie zwłaszcza podczas strzału na bramkę i jak zawdnicy po strzeleniu bramku lub stałym fragmencie gry cofają się na swoje pozycje...Gra generalnie chodzi bardzo płynnie tylko na opdglądzie 2D jest Dupnie....Nie mam pojęcia co z tym zrobić.....:(

Zduno_AG Partyzant

14.11.2007 21:03    #18677     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
Visioner mam identyczny problem

Sorry za tyle postów :PP

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

14.11.2007 13:38    #18678     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2008 lub inny?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

14.11.2007 12:22    #18679     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
a ja nie mam takiego problemu bo gram w fm 2007 :P
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Ungarer Partyzant

14.11.2007 10:09    #18680     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
9pucek.Oczywiście ,że to bug i to potężny!!!Spójrzcie na zamieszczonego screena.Gram Valencią na beta 2 .W demie było to samo.Nadmieniam,że problem występuje prawie w każdym meczu .U wirtualnych menedżerów też.Jeśli SI nic z tym nie zrobi to nie ma po co grać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution